Ahogy NEEDEE profiljában is szerepel, ezt érdemes venni GS-be csere alkalmával: Hiflofiltro HFA3503.
Kicsit orrhangú lesz tőle a motor (nem vészesen), de egyáltalán nem fogja vissza, nekem elhiheted!
Ez a Pinkbe is 3500 pénz körül van.
Vagy esetleg ebből a gyártmányból is kétféle van?
Oke koszi
Holnap az elso dolgom lesz kiprobalni.
Amugy olajcseret kb mikor kell csinalni mert en mar lejartam olajcsere utan 4500 km-t, az sok vagy mar kene cserelni?
Hát vissza nem veszik, ezért szerezz egy tűcsiszolót azt vágd ki a picsbe.
Azt ha nem jó, akkor vegyél egy másikat.De szerintem nem lesz nagy gond.
Különben meg ne menj 160-at, mert seggbe leszel szexuálva!
Meg ennek a 93-as gépnek nem is tesz az túl jót!
Tiszteld az öreglányt!
Hat az enyem meg pont olyan mint az elso benne van egy cso a kozepebe, ezt kuldtek le nekem irja is hogy 89 tol 02 ig es az enyem 93 as.
Ezekszerint akkor kell vegyek egy masikat vagy azt a csovet ki lehet szedni valahogy belolle?
A levegőszűrőből két féle van és a pinkmotors is el szokta cserélni.Legalábbis az enyémet tuti!
Itt egy példa is: Ez nem ebbe való!
Mert ez a fojtott változat szűrője!Mert ebbe van egy cső belül.
Ez pedig a 89-03 váltásig épp nem jó, hanem 03-tól.
Ha jól tévedek.
Az öregebbekbe ez volna jó: 1989-2003ig
Valaki tudna segiteni abban a problemaban, hogy most csereltem levegoszurot a gepen es most nem az igazi, alacsony fordulaton egesz 6000-ig nagyon jol es egyenletesen megy de ha egybol rahuzok egy full gazt akkor csak dadog meg csattog, es csak 160 all megy , felette mar csak rangat a motor. valaki tudna segiteni , mit tudnak tenni hogy jo legyen?
köszi.
A youtube-ot láttam, persze.
Google a barátom, már túlzottan is, sok dolgot el is fed, track-el figyeli a netes szokásaim stb.
És nem véletlenül...
Ezért kezdek átszokni a duckduckgo ra... Ez olyan mint jó pár évvel ezelőtt a google.
A GS500E és a GS500F között a különbség minimális. A negyed mérföldes távot a motor 13.5 másodperc alatt futja le, maximális sebesség körülbelül 190 km/h(115 mph). Gyorsulása 100 km/h-ra bő 5 másodperc. Jól látható, hogy ennek a motornak a teljesítménye nem egetverő, viszont minden tulajdonsága adott ahhoz, hogy egy kezdő "nagymotoros" számára megtanítsa, hogyan kell bánni egy hasonló jellegű motorkerékpárral.
Erről a megdádázásról jut eszembe.
Valamelyik éjjel jöttem haza Dobogókőről.
A Lurdy hoz érve pirosnál mellettem egy Audi Q7.
Nem szándékoztam versenyezni igazából sosem szoktam, mivel merőben más a LE/kg arány. Ettől függetlenül Q7 jól nekilódult, de látva hogy versenyezni akar, gondoltam nincs nagy forgalom próbáljuk meg.
Kb. volt egy motorhossz előnye az első 5 méteren, aztán amikor megláttam a visszapillantóban fékeztem, ez kb. a BMW szalon magasságában volt.
Azért jutott a gyorsulás eszembe, mert ránéztem a béemvé mocik egyik weblapjára és ott kiírták.
Egyszer sikerült...de csak 80-ig ...de betudom annak ,hogy híztam..és ,hogy hosszú az áttételem..
Ataa az F-el legyorsul..bár Ő elfér a burkolata mögött
Hali, nem találtam gyári adatot, de egyébként is csak megközelítő lenne, hiszen még az ereje és a légellenállása is más, pár évente belenyúltak, nem beszélve a pilóta súlyáról.
Egyébként a 0-100 olyan 5-6mp körül van, ami már elég hogy megdádázz lámpánál egy Imprezát....100-ig
üdv