Miért nem LEDre cseréled?
Itt rengeteg LED van, és Ohm törvényével a LED üzemi árama ill. a 12V-os feszejt alapul véve számolható az előtét ellenállás, ill egy 12V-os Zener diáóa is célszerű elé, nehogy túlfeszej legyen, és kinyírja a LED-et. Lomex Sőtt lehet itt kapni 3 színű LED-et aminél az RGB-t egy pici elektronikával potenciométerek kivezetésével te magad állíthatod be a tetszőleges színárnyalatot.
Én majd egyszer az elejét szeretném kicserélni, nem mintha a hungaroringi pályanapokon akarnám alázni a gixxereseket, de egy kicsit feszesebb miújságot még az én andalgós túralelkem is elviselne.
De ha most beközlöm az Embernek, hogy a gyerekszoba után nekifoghat átépíteni a motorom, szerintem beleköltözik az oldalkocsiba, és nem jön elő 2070-ig...
Valaki cserélt már műszerfal izzót GS500F-ben? Mennyire nagy és bonyolult meló? Mostanában többször jöttem haza sötétben és hát eléggé "Trabantosfíííllliinngg..." De tényleg - a Trabiban és a Wartburgokban pont ilyen volt a megvilágítás- az jutott eszembe, hogy ha lehet valahol kék színű izzót kapni akkor cserélném - csak kárt tenni nem akarok...
Visszaúton (Sonkád-Budapest) fura módon kevesebbet evett mint odafelé, (most is tartottam GPS szerint a 130-at ami órája szerint kb. 143) Kálmánházán tankoltam SHELL nél és utána Budapesten a Soroksári úti Auchan nál, 220km M3 + 0-ás és 29Km Budapest ez 4.94L/100km re jött ki. Szép az a környék, Tarpa, Tunyogmatolcs Mánd, Tiszabecs.... Jó sok a rendőr, terepjáróval járják a vidéket csempészeket keresve, és folyamatos az ellenőrzés bizonyos útszakaszokon, de még éjjel is. Az idő nem volt csapadékmentes, háromszor futottam bele jó nagy esőbe, de inkább meg se álltam, csak Kálmánházánál a tankolás miatt.
HELP!
Megdöglött a hétvégén a hátsóteleszkópom. 2 személlyel teljesn felül a gumi bakra. Hol lehet venni gs 500 teleszkópot?
Menyibe kerül? Olaj nem jött ki belőle. Ilyet még nemláttam.
Dolgozom... végre nincs 40 fok, lehetne felöltözve motorozni....erre meló...
Ok, mondjuk nekem most már gumim nincs, hogy mászkáljak, csak a kertek alján merek poroszkálni vele...na majd jövő héten Biti szerez valami jófélét
A titing normális, megmagyarázható valami, együtt lehet vele élni, azt mondták... és a magam részéről - nyaralás után - most épp nincs elfüstölhető benzinre pénz No majd jövő héten... úgyhogy részemről épp a semmi van. Persze ha a vezérműlánc-feszítő beszerzésében tudsz segíteni, azzal előrébb lennék
Üdv Mindenkinek!
Eladó Suzuki GS 500 F 2006-os 11-12000 km-rel.
650 000 tartja a gazdája, de 620 000 is eladná.
Korlátozott jogsival vezethető!
Kék színű.
Hali ,no este 10 re megerkeztem Sonkádra. Nyiregyházáig autópálya, dög unalmas volt. 245km után tettem át tartalékra 273 km után tankoltam 5.59l volt a fogyasztás, átlagosan tartottam a 130 at ami a km óra szerint 143 korül volt. Viszonylag késön kevéssel este 7 elött indultam Bp röl összesen 334km t tettem meg. Nyiregyháza után jó nagy kamionforgalom volt ,
fene gondolta volna.
a " másik" kérdésre
Budaörs, Károly Király utca
nekem ott mentették meg a zsír új gummát
amit egy V alakú 65-ös szög b@szott szét.
belaffogtam megnézték, megcsinálták (csak gumisok)
szerelő ? budaörsön van egy srác aki csinálta a karbiszinkronom
meg a szelephézagot. idáig jól szuperál a maccina .
Ja és tsanyi a fórumról !
Miért nem LEDre cseréled?
Itt rengeteg LED van, és Ohm törvényével a LED üzemi árama ill. a 12V-os feszejt alapul véve számolható az előtét ellenállás, ill egy 12V-os Zener diáóa is célszerű elé, nehogy túlfeszej legyen, és kinyírja a LED-et. Lomex Sőtt lehet itt kapni 3 színű LED-et aminél az RGB-t egy pici elektronikával potenciométerek kivezetésével te magad állíthatod be a tetszőleges színárnyalatot.