Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van egy ilyen Nordkap sátram. A krími túrán használtam. Ha mondasz egy jó árat, odaadom.
és akkor jöjjön egy jó magyar kérdés, mennyibe került?
ez nem gumitól függ én úgy tudom, hanem ugye centríroztatni kell a kereket és akkor megoldódik, bár volt olyan szálszakadásos gumim amit nem lehetett kicentíroztatni és gumit kellet cserélni hogy elmúljon a szitálás
Tatabányai Tescoban 1990 Ft ez a sátor:

dóm sátor

Azt írják vízálló.
Szerintetek?

Egy a baj vele, hogy összecsomagolva kicsit hosszúkás, és van vagy 50 cm. Volt 4700-ért is, kicsit szebb is, és kb 35 cm hosszú összepakolva. Be is fér a dobozomba...
Ha csak bizonyos sebességnél szitál, az gumi probléma. Nekem is csinált ilyet még a gyári gumival 20ezer km fölött. 24ezernél aztán lecseréltem és az új gumival meg is szűnt.
Thx for all!
A szitálást okozhatja nagy részben az első gumi mintázata ill. a kopása is...
Elkészült az első futómű tuning: Wilbers rugók+ Wilbers olaj és rossz szimeringek cseréje. Csak annyit mondok: fontolgatom, hogy a Csaba600 nick namemet átkeresztelem Wilbers600-ra.
Tényleg jelentős a különbség, még az előző tuninghoz képest is: sűrűbb olaj + rugóelőfeszítés 3cm-es betétekkel. Sokkal pontosabb lett, mintha új kormányt kaptam volna, gödrökben huplikon jobban viselkedik, és nem üt fel, továbbá nem hullámzik és belleng az egész motor mint eddig. Különösen utáltam, amit művelt felfestéseken felezővonalon való áthaladáskor. Ehhez képest most direkt ezeken szlalomozom.
Nem gondoltam volna, hogy ennyit számít! Azt nem mondom, hogy tökéletes, de mindenesetre fényévekkel jobb.
Ami sajnos még megmaradt: bizonyos sebességeknél, ha elengedem a kormányt beszitál. Igaz nincsenek fent a kormányvégsúlyok, mert az egyiket elveztettem. Okozhatja ez a problémát? Vagy valami más esetleg? Vagy a GS egyszerűen ilyen?
Végül is annyira nem zavar, mert ha nem engedem el a kormányt, nem érzem. A mérleg pozitív, oda kezdem sorolni a gépet, amikor egy motor szinte magától kanyarodik, kitalálja a gondolataidat. Csak ajánlani tudom.
Olyan szépen lejön a régi...és ha még egészséges kár tönkretenni...
Az új pedig szappanos víz vagy ablak puccer..oszt csááá
En mindig suritett levegovel szedem le es tolom fel az ujat. Lehuzni 1 masodperc a regit. Befujok a markolat moge. Ha nincs levego akkor tenyleg a penge a nyero. Az ujat mindig ugynevezett "grip glue" kimondottam markolatra kitalalt ragasztoval tolom fel. Ha nincs, a fektisztito spray a megfelelo, jol csuszik aztan elparolog es ragad. Lyukat kivagni meg koromollo a legjobb.
Én úgy szedtem le, hogy beszúrtam egy csavarhúzót a markolat mellé, befújtam WD40-nel, aztán szépen lecsúszott. Igaz, én nem akartam másikat venni, viszont a kormányt meg cserélni kellett.
O.K.! Thx! Felbátorodom =)
Snitzer.

1. minek megtartani a régit?Azé cseréled mert ránda nem?
2.denszesz sem rossz.
3.Snitzer.
Igazából a "hogyan" a kérdés!

A Kelóban azt mondta az eladósrác, hogy a régit levágom, kis szappanosvíz, felcsúsztatom az újat, aminek a végét előbb méretre vágom a kormányátmérő szerint.

1.) Haver mondta, le lehet a régit levágás nélkül is szedni. Na de érdemes, vagy sem?
2.) Mivel tudom szépen kivágni a markolat végét, hogy ne térjen el a méret sem és szép is legyen jó is legyen?
3.) A szappanos víz tényleg tuti, vagy van más módszer is?

L.
Leveszed-felrakod.Nincs trükk.
Szép Estét!

Adjatok tanácsot pls! Az első markolatcserém előtt állok! Tippek, trükkök kerestetnek! =)

Köszi!

L.
Már nem sokáig! Szerelem nélkül nyűg az iga
"Az Ember lihegve siet keményíteni a teleszkópot..." És én még azt hittem, ez egy motoros fórum...

Jót tesz neked az a 29 éves...
Sajna én vidéken leszek... passzolom... pedig ott mindig van valami olcsó finomság, ami kihagyhatatlan
Aug 20..esetleg egy Louis-os Bécsi karika?
Kicsilány...elöl tegyél bele 15W olajat...az pont elég...főleg a pehely testednek. Nekem is elég..pedig kétszer nehezebb vagyok
Embőr majd örül a feladatnak..és örömmel,lihegve teljesíti a parancsot!
Kiszeded a régi izzókat...bemész egy boltba és veszel kompatibilis foglalattal rendelkező ledet. Látom van neted...keress rá..millió üzlet foglalkozik ezzel..
de hát pont ezért szeretem...
Az elejére max annyit érdemes rákölteni, hogy progresszív rugókat bele és egy keményebb olajat, többet nem igazán. A hátuljára is azért mondtam a jobb rugóstagot, mert nem kerül többe, mintha venne egy GS rugóstagot vagy felújíttatná a régit. Szerintem felesleges különösebben piszkálni, a GS500 az GS500 marad, akármit is csinálsz vele...
Szívesen cserélem/cserélném LED-re is!

Azt sem tudtam, hogy lehet... beszerzési forrás - esetleg valaki szaki közülünk aki megcsinálja - vagy nem bonyolult?
(Már nem igazán vagyok műszaki embör')