Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem ez hűtlenség, 2x-es kitiltás! Most nyitottam egy Soproni és nem nyertem, bassza meg..

Halkan megjegyzem hogy a topicban mostanában aktív fórumozók közül, talán még mindig én vezetek a jelen és ex GS tulajok körében is, már ami a típussal lemotorozott kilométereket illeti

Vagy most ez is cerka méregetés?
Gs fórumban arról vitázni h kinek mekkora a cerkája? Nem illik, főleg ha nem is vagytok GS tulajok. Na aki nem GS-es az húzzon innen
- 1 szerinted...
És szerinted melyik lőtéri kutyát érdekli hogy te merre jársz szerinted? De most fillérbaszasból végül is BT45-öt vettem hátra, mert már olcsóbb mint a Heidenau. Nya örüjjé.
Vagy felljebb..............lehet rosszabb mint te.
Nincs 2-3 liter, nekem 3.5 fölött volt a legjobb, csak mostanában valahogy mindig felette vagyok.
Túrák alkalmával biztos lejjebb megy a tiéd is!
Háát jóestét kívánnék mindenkinek ezen a jóhangulatú klubbdélutánon!
Sikerült fogyasztást mérnem a kis zabagépemen és meglepődtem. 5.3L és igen még mindig falun belül, sokszor hidegen indítva, bemelegítve és megcibálva. Szerintem hosszabb úton, ami már a 10km is hosszabb nálam már egyhuzamban lemegy ez még 1 Lityit. De cserébe azért van ám élmény
Jó nem 2-3 liter, de nekem megfelel
Nem akarom magam fényezni, de ahol az eldőlések túlnyomó többsége történt, az elcsúszásról nem is beszélve.. oda te már négykézláb se jöttél volna be

Az egyik DRZ-n Heidenau gumi volt, nem dőlt el.. biztos a gumi teszi.

A PR2 olcsó és ennek ellenére jó gumi. Tudod, fillérbaszás
Király!:)
Na de hát ezek hiper szuper dobozok, ne viccelj már! Ennek még 10x ennyit ki kellett volna bírni! Amúgy ehhez nincs mit szólni, kösd ki aztán majd meglátod. 10x eldőltél, jaj szegény csöpp gyermek. Mondd hamar a méreteket itt vagyok a műhelyben kapsz láb hosszabbítot fából, névre szólóan! Sőt már eszembe jutott a tovább fejlesztett verzió, a lábakra két kis kerék, persze szigorúan PR2- vel, nem ám szar Heidejóval, és akkor terepen sem dőlsz fel apró szentem. Így jó?
Kár hogy nincs popconos-colás smile.
Ez most szép válasz volt, fisi, te jössz!
látom már, mi lesz itt:
A doboznak semmi baja, "csak" a zár tört le róla.

10szer dőlt el, a cirka 40-50nel történő csúszást nem bírta a zár, és engedett.

De egy tanulsága van a történetnek, legközelebb ha terepre megyek oldaldobozos géppel, oda is spaniferezem a konzolhoz, ahogy te csinálod, akkor valószínűleg nem tud leszakadni a zárszerkezeténél. (bár akkor meg lehet hogy más egyéb súlyos baja lesz)

Nézegesd addig is hova vitt el a szarom
Szép dolog a szerelem:)
Kawasaki az nem vló a kezedbe törpicúr. Ne is próbálkozz vele. Jajj, mit láttam? Eltört a szép kis motorod? ÉS szétesett?
Pedig még te voltál az aki arra volt kíváncsi, hogy a szar kínai doboz mit bír. Hát az über- hiper szuper kis konzerves dobozaid sem bírták? Hát mi lesz így a világgal?
Na elfogyott a söröm, meg holnap dolgozni is kell , így hát jó éjt mindenkinek!
Hétvégén szar idő lesz, de holnap délutánig még tűrhető állítólag.
Lehet fellelhető leszek 17 óra körül a Pilisben.
Hmmm...............nem tom.............szerintem úgy 60 körül.

Fogyasztás,szállás,kaja,piafüggő.

Egyénre szabva.Sok a változó.

Én félretettem az eurot a horvátból az 120 meg benzint kártyáról veszem forintért így lehet hozok vissza is.

Hétvégén számszerűsítek ha nem haladok a tank kimosással.
Országos cimborák lennénk
jövőre szeretnék a glocknerre elmenni.Mennyibe fájna az a túra?
Elég egy is...