Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tiszta upgrade.
Jó kis vas az 1000-es SV!
Dehogy! 4-en 8000, 400-an 80.
Eladta,ezres.
Inkább csak sokat kell érte fizetni.
Motortalan?
Zúzott?
Vagy eladta? Láttam hogy hirdette. Mit akar helyette?
Rakd össze a sárkányt és gyere Óperenciás túrára!
Vagy neked azok az aszfaltutak túl simák?
Nöm.............ő motortalan per pill.És nem túrásodik nagyon.Egynapos mint te.
Csaknem a Dózer?
Ha még lenne egy fő, én is becsatlakoznék. Úgy már kivehetjük a 4 főst 8e/iccaka.
Viccet félretéve lehet anélkül is érdekelne a dolog. Ez a második hétvége lesz amikor csak maximum gurulunk, motorozás szóba se jöhet. (most néztem időjárás jelentést...erre a hétvégére hagyj fel minden reménnyel )
Így már lassan belefér az az 1500-as egy hétvégére.
Sv-s srác nemismered............velünk volt horvátban.
Remélem 1 hét múlva már menetkész lesz a motor..

Mert ahogy néztem, lesz munka a fejidom tartó konzollal is. Pár helyen lyukas.. elrozsdált a 15 év alatt.
Ki a másik?
Reméljük olcsón megúszod! Kíváncsian várjuk a fejleményeket holnap!
Ketten már vagyunk.
Addig lehet összejönne a 4 fő...
Holnap reggel viszem a műanyagoshoz..
Amíg villámlik nincs gond.És az idomok könnyen lemállnak.
Poló farmerban jöttem haza múltkor villámlások közepette viharban. Áldásos az idomos gép, mert addig amíg le nem csapott egy teherautó, gyakorlatilag száraz maradtam
8 ezer akart lenni.
Na jó találtam 20e-est is meg 4 fős apartmanban 80e/naposat is.De nem vagyok 4-en.
Szállás van.KB 25-30e/fő/2 nap reggelivel.Elvisz annyit de max te addig kőrözöl míg én alszom és degeszre tömheted az osztrák yardok puttonyát birsággal.
Basszus, farmerban, sima dzsekiben jöttem, esőruha nélkül,.... kibaszottul remélem, hogy elmegy a vihar, mire haza kell indulnom, ami még 8 perc... na jó...addig parkolófényre rakom
én nem használok 20 -ast
Nem ment el. Lehet hurrikán, és most van felettetek a szeme.
Találtál már szállást? Vagy már nem is keresel? Egyébként nagyon kecsegtető a karika, csak az riaszt el, hogy a szállás meg az esetleges fizetős szakaszok elvisznek vagy 5-6 tank benzint. Én meg őszig folyamatos intenzív pénzkiadásban leszek, és nem a motorra...