Ha még lenne egy fő, én is becsatlakoznék. Úgy már kivehetjük a 4 főst 8e/iccaka.
Viccet félretéve lehet anélkül is érdekelne a dolog. Ez a második hétvége lesz amikor csak maximum gurulunk, motorozás szóba se jöhet. (most néztem időjárás jelentést...erre a hétvégére hagyj fel minden reménnyel )
Így már lassan belefér az az 1500-as egy hétvégére.
Poló farmerban jöttem haza múltkor villámlások közepette viharban. Áldásos az idomos gép, mert addig amíg le nem csapott egy teherautó, gyakorlatilag száraz maradtam
Szállás van.KB 25-30e/fő/2 nap reggelivel.Elvisz annyit de max te addig kőrözöl míg én alszom és degeszre tömheted az osztrák yardok puttonyát birsággal.
Basszus, farmerban, sima dzsekiben jöttem, esőruha nélkül,.... kibaszottul remélem, hogy elmegy a vihar, mire haza kell indulnom, ami még 8 perc... na jó...addig parkolófényre rakom
Találtál már szállást? Vagy már nem is keresel? Egyébként nagyon kecsegtető a karika, csak az riaszt el, hogy a szállás meg az esetleges fizetős szakaszok elvisznek vagy 5-6 tank benzint. Én meg őszig folyamatos intenzív pénzkiadásban leszek, és nem a motorra...
Jó kis vas az 1000-es SV!