Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom hogy tudod, azért írtam hogy tudod
csak emlékeztettelek, bár az egynapos belépő nem tudom mennyire érvényes, de mondom az a Stadlwirt nekünk nagyon jó volt
Tudom...............voltam ott.
mi úgy csináltuk, google mapson néztem pár ilyen wirt-et :) aztán úgy mentünk de az első már tökéletes volt
na ez kötelező így

Egyébként a grossglockner tetején is van egy hütte tudod azon a kis dombon ahova megy fel a macskaköves út, ott is meglehet szállni és ott még ennyi sincs
Lehet hogy nekiindulok és ahol esik úgy puffan.
nem érdemes egyébként szállás kereséssel annyira foglalkozni, a lényeg hogy ne városba legyen, és ne a főúton falun belül se, több 100 at tudsz találni, mind 25 euró és reggelivel van, egy ilyenbe tengetem én is minden napjaimat egyébként
Köfi.
Nah mi Rangerdorfba a Stadlwirt be száltunk meg

Rangersdorf 6
9833 Rangersdorf, Österreich
0664 1315237
stadlwirt.com‎
nah szal nem kell elmenni a see fele,
Mi egyébként RangersDorfba száltunk meg, 25 euró volt egy éjszaka reggelivel
ha szabadna én javasolnék a 95-ös és az A10-es út összekötésére egy jobb utat Millstatter see fele hanem a Nockalmstraße, Ausztria-n keresztül 6veuró a belépő azt hiszem de megéri marha jó hely az is írd be google mapsba
25 ezer forint. Tehát 12e/nap.
25 euró ért találtál 2 napra? szal egy nap 12?
amúgy frankó, hogy megint pont péntek-szombat-vasárnapra mond esőt, pedig mennem kell Balatonra, és lehetett (volna) motorral.....
a hétvégi rétes túra így is kimaradt, de sajnos meló volt, amire nem számítottam.....
Nem nudizok.............a tó elköltözne a sivatagba.
Csak ott mond meg az emberkéknek, hogy nudizni kell
Keresek panziót.Már találtam párat 25-30 közt 2 napra reggelivel.De még kutatok.
Szép karika!
Szállás hogyan? Sátor, vagy panzió?
Azon terveztem. Van is. De pár helyen eltértünk az eredeti tervektől. Pl.:Besszarábia délkeleti részén nincsenek utak,(kátyútenger) így kénytelenek voltunk visszamászni az E jelzésű főútra Ismail felé, az Anina -Resita szakaszt meg kihagytuk, részben azért mert fájt a lábam az esés után, részben azért mert esőben szerpentinezni nem egy élmény..Jah, és a Duna-Delta nincs benne az útvonalban, mert nem ismeri ott a kompot a google.

Túrakiírásban benne van az útvonalak linkje. Oda, vissza, krím.. elég rendesen tartottuk is magunkat hozzá
nem tesz neki jót ez a sok szerpentin két személlyel
Linkelhetnél egy googles útvonalat merre jártál, vagy nem azon tervezed?
ja gondoltam
Ez a 20.- ünnep.............így csak ilyenkor tok egyben 3 napot összehozni.
Nekem anno mindig 12-13ezer km körül kellett először feszíteni.. aztán úgy 16-18 körül újra, 23 körül meg már nagyon sűrűn.. így általában 25-öt mentem el egy láncszettel. 100 lovas láncot használtam, és soha nem pucoltam, csak fújtam (már amit én vettem a GS-re)
kár hogy nem csúszik bele keddbe, akkor eltudnék veled menni, igaz egy hónapja voltam de akkor is vissza mennék, meg maltatát is kihagytuk véletlen