Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az mennyire normális ha 8000 km után kicsit nyúlt a láncom és utána kell állítani? ez már azt jelenti hogy lassan meghal? vagy ez úgy működik hogy állítok és még elmegy 5000 km-et? még nem volt állítva, egyébként a DID-es 80 Lovas lánc van rajt
A shopban a Torrente-s poló az odavág, amúgy tényleg jók a képek :)
a képek alapján fáintos lehetett !
elismerésem !
üdv mifelénk !
nem az a baj , ha kihagy ( ) ) néha , hanem
amikor igazán beindul . de ezért (is) szeretjük.
Néha?
Hétvégén teszek fel ide is egy galériát.

Am meg elérhetőek a képek a condoradventures.eu oldalon is
Majd belinkeled az útvonalat (persze ha majd elkészül )?
Kiváncsi lennék rá.
Úgy néz ki.
Egyedül?
Augusztus 18-19-20-ra gyűjtök.

Kutyának nem fogok hiányozni.

Szombat délben indulok.

Végigjárom vasárnap-hétfőn a Malta,nokalm,glocner,alpenstrassét.
Hát az, de sajnos nem mindig ér rá az ember több napra.
Sőt kiváncsi leszek erre az egy napra hányan fognak ráérni? Bár igaz hogy nekem is 600 lesz a vége ennek a körnek, aki meg messzebről jönne...de hát sok kemény ember van itt, ki fogják bírni.
Egyébként jelezte Sonyika hogy 2 naposra is megoldható.
Kész mánia ez az egynapos dili.
nem rossz nekem tetszik csak nem rajtam mullik az egész mert jönne ata-is és vissza akar menni este haza Tatára.

http://goo.gl/maps/rLl9
Csapj hozzá még 70-es és belemehet annaberg is...............már maps-on is kanargósnak néz ki.
Nem belevaunak, de ha már ilyen közel vagytok lockenhaust vétek lenne kihagyni, az egyik legjobb szerpentin amin mentem,
valahogy így
Ezt a tervet szeretném szombaton meg csinálni ha valakit érdekel írjon és a pontos tervet ki írom ide.Van lehetőség a Fertőszenmiklós-on a reptéren sátrazásra vagy a Patonai panzióba szállásra mert ő is motoros igaz hondája van na de mindegy.

http://goo.gl/maps/IPhC
isti!
eddig csak azért úsztam meg a kűrjeimet, mert mákom volt.

ganja!
megerősítő jellegű volt a hsz-m, s nem epiláló jellegű.
/ az AKMT-t is sokáig AKTM-nek memorizáltam. a lényeg mindkét esetben ugyan az: néha kihagy az agyam. /
Mindegy minek hívjuk...mindenki tudja ,hogy miről beszélek...ez csak hasogatása volt a szőrnek:)
nekem, csak a második hétvégéim szabadok. a lóvéról meg ne is beszéljünk
Ja, közben észrevettem.

Szombatra Sonyika szervez egy kis ausztriai kiruccanást. Ígérete szerint estére lesz útvonalterv is.
gratulálok , örülünk, és további sok sikert önnek is Mr ataaa, DE !
a soraimat épp nem neked írtam !
biztos megzavart egy másik "at..."kezdetű név
egyet értek én is azt lájkolom
27 000
Na jó, kezdjük el gyorsan lekopogni, nehogy baj legyen!
nemá...! mennyi km.-t is mentél baleset és( esés) mentesen ?
a "Rili" nem számít bele! ott én is csak azért estem-keltem ,hogy megtanítsák a mkp. helyes talpraállítását .
Nekem meg elöl Pilot Power van, hátul meg Batlax 020. Mindkettő használt volt, és jól szuperálnak. Bízom benne hogy ha egy gumi forgalomban van és nincs elöregedve az abszolút használható. Csak merni kell használni!
Na jó azért ne Vee Rubber, Mitas meg Heidenau legyen...