Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bandit1200 meg az SV1000 között filózom, az 1250-es még drága.
SV erősebb, viszont a Bandit kényelmesebb.
Aha.
Èrtem.
Hali!
Mit veszel?
eladó GS500-as motorom(Japánban gyártott)
http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_gs_500_e-594
7828
Ha korán indulunk akkor szépen legyűrhető rétesevéssel és pancsolással. És itt a korán csak olyan 8 körül van.
Gondolj bele, ha csak nyugis 60-as átlagsebességgel megyünk az is csak 10 óra. 1 óra pancsi, 1 óra rétes (Úr Isten felszedünk vagy plusz 5 kilót azalatt ) és még 1 órát rászámolunk tankolás, pihi, ez az amaz... akkor is sötétedés előtt otthon vagyunk.
És biztos hogy 60 lesz az átlag tempónk?
Ezt a 600 km-t hogy tervezitek? Hajnali indulás és érkezés valamikor éjjel? :) Rétesevés, pancsolás... azért azzal megy az idő. :)
Ide majd amúgy is elmegyünk pár hét múlva, és akkor csak arrafelé fogunk keringeni. Sajnos már most is 600 felett vagyunk, az meg már elég szép így is.
én
Gondolom nem meglepő,hogy a műszakbeosztásomnak köszönhetően ismét ki kell hagynom ezt a fantasztikus túrát. De viszont úgy néz ki hogy 2 hét múlva átáll a termelés 5naposra,ami azt jelenti hogy a szombat,vasárnap pihenőőőőőőőőőőő ,tehát hamarosan gurulhatok már veletek! Ja és egy apró hír még! Suzy elérkezett egy mérföldkőhöz,és így már a 10000km benne is van! (Ebből az én részem 3200km,de sztem kezdésnek nem rossz!
Ez a videó már 3 éves.Akkoriban még ilyen volt.Most már nem vészes.
A mecsekben járva vétek volna kihagynotok ezt a szakaszt.Komló fele sem jobb az út sajnos! Ha már eljöttök erre, olyan messziről.
Nem olyan rég jártam arra, de javítottak sokat.

Nagykónyi-Iregszemcse közt van egy kis puszta, innen származom!
Medgyespuszta!
Ataának tetszene mert van benne kanyargós....de ha jól láttam van benne néhány igen vacak szakasz..repedt ,lyukacsos út...
Na jelentem sokadjára belebalfaszkodtam az alternatívat. :D
Hogy miért menjetek erre, a videóim között megtaláljátok a válasz okát!
Így sem jó!
Elbasztam!
Talán igy
Már bocsánat a közbepofázásért.
ezt szerintem ne hagyjátok ki:
maps javított
Ki jön Rétes feszt?
Legyen!
tényleg klassz lehetett az élmény, de talán a rendszámát nem kellett volna teljesen kiírni.
UJZ-617 GS500E
Ma délután az M0-án csavarta neki a srác, én meg "üldöztem" a céges kocsival... =))) Fejidom nélkül 160 fölött garantált lehetett a kellemes hűtés =)))

Kicsit el is gondolkodtam, hogy lehet ezért vágyom egy nagyobb vasra? Meg tudna szorítani egy C Combo?! =)))
Zamárdiban van egy fasza szabadstrand. (+10 km) A vízből is látni a motorokat.
Siófok..ott tömeg van!
A faszt Kaposvár!
Max Dombóvár-Siófok, aztán ott elfekszem a vízben de úgy hogy majd hálóval kell kiszedni...
Ez így nekem 600 killás karika. Ez még belefér:
maxút
Korán indulunk! Pécs..Kaposvár Balcsi..nem olyan sok...Túlélő túra!:)
Nem olyan sokkal több..majd iccaka hazaérünk!