Ezen az oldalon van fenn a program: http://www.objektivhir.hu/display/hir.php?hirid=24156 Én szombaton megyek. Még eddig nem voltam, kíváncsi vagyok, hogy milyen Te melyik nap mész?
Ok ok....csak azért írtam, hogy ne csodálkozon az a muksi - aki nem kap hozzá automatikusan:-))))))
Kiállítás?
Csak hallomásból mondom, hogy aki menni akar az ne hétvégén menjen, mert olyankor bem igazán lehet nézelődni.....a tömeg viszi magával.
A kollegám tavaly volt egy hétköznap délelőtt......olyankor lehetett is látni dolgokat
Én tutira hogy nem megyek:-)))
Ami érdekel azt megtudom nézni képeken is (mindig egy csomó helyen megtalálhatóak) a másik meg csak csurgatnám a nyálam:-))))))
Régen annyi értelme volt ezzeknek hogy BAROMI nagy kedvezmények voltak......az ilyen kiállításokon, de hallomás szerint ma már nem igazán müködik ez se......
Sziasztok!
Nem igazán tudtam, hol megkérdezni, ezért megkérdezem itt, egy hozzám közelálló topikban Nem tudjátok, hogy hol találok programot a Budapest Motor Showra? Hánykor kezdődik? Mennyi a belépő?
A ledhez általában nem adnak ellenállást - max ha kérsz:-))))
Általában olyan fél KOhm-os kell......miért?
Tudtomal mert a LED nem más mint világitó dióda.....ami ugye nem fogyasztó....igy kell elé iktatni egy fogyasztót is - ami jelen esetben az ellenállás POLARITÁSRA VIGYÁZNI!!!
Főleg ha a drága szuperfényes LEDET vásárolja valaki (Battán ez 300ft/db)
Nekem az van bent a "riasztó" (részletek mailben) visszajelzésének......meg egy piros.....
Ez villog felváltva....
Az eredeti izzó mint azt a kollega megírta 3,4W-os......
A foglalata olyan mint egy saru......vagyis egy Gumiágyban van 2 db lemezecske.....ezt a gumiágyat kell kihúzni pl a kilóméteróra hátuljából és azon belül a felő részéből...
MONDOM!! Vedd elő az izzókészleted és keres egy olyan kis izzót aminek nincsen fém alja.... (az összes többinek van)
1., A műszerfal fekete hátsó burkolata levesz (4db sasszeg)
2., az órák tetejében van egy gumiágy
3., izzó kivesz, majd a másik betesz.-)
Jó a led-es megoldás is, de lehet már kapni ilyen izzót simán kékben is.......
A lámpa? Egy sima lámpa, fém test nélkül....
Az érintkezői úgy vannak rá visszahajlitva.....Egyszerű...nyisd ki az izzókészleted (KELL HOGY LEGYEN!!!! HA NINCS AKKOR AZÉRT MEGBÜNTETHET A RENDŐR HA ÉPP OLYAN KEDVÉBEN VAN)
Az izzókészletben van általában
1., db műszerfal lámpa
1., db izzó (55/60W H4)
1., db féklámpa (5/21W)
1., db indexlámpa (21W)
1., db 10 A bizti (A GS-ben 1db 20A-kell....tehát észerű ha ezt kicseréled azzonal 20-asra)
12V 3,4W ezek vannak gyárilag!! De ezek ugyebár fehéren világítanak és a kék nekem jobban bejön. De van többféle színű LED, kinek mi tetszik
Na szóval
elmész egy boltba kérsz két LED-et, amilyen színűt akarsz
adnak hozzán két előtét ellenállást mert ugyebár az aksi 12 V és a LED ezt nem bírja, ezért az ell. lehúzza a fesz-t.
Régi izzó ki, az LED beforaszt az ellenálással együtt
És vissza a műszerfalba
Ez nem rendelés!!!! Ez licitálás! Olyan mint idehaza a http://www.teszvesz.hu vagy a http://www.vatera.hu
vagyis kidobja a csóka licitre a cuccot és elindul a licit.....
Az nyer (az veheti meg) aki a legmagasabb összeget licitálja......
tehát ahogy Én csinálom:
1., megnézem mi kell
2., a licit résznél megadom azt a maximális licitet amit erre költenék
3., a licit végén ránézek....vagy megnyertem vagy nem:-(
Pl...
Van egy fejidom , most 30 euró az ára...... Én azt mondom nekem max 50-et ér meg
Beirom az 50 eurót......ezt más nem látja, mert az utolsó licit mindig rejtve van..... Te viszont láttod, hogy jelenleg ez nyerő összeg vagy sem..... ha nem akkor megadhatsz egy új árat.....
Ha nem érkezik a 30 után licit akkor Te nyertél és a tiéd ..... És nem 50 euróért hanem megvan adva hogy mennyivel kell emelkednie.....ezt a rendszer automatikusan csinálja....... tehát ha 2 euós a lépcső akkor neked is csak 32 eurót kell fizetned..........
Utána felveszed a kapcsolatot az eladóval
átutalod a pénzt neki, Ő meg postáza a holmit.
Nyugaton bevett szokás, hogy előbb fizetsz - és csak utána postázzák......
Én már vettem az EBAY-en a kislányomnak bukót, fejidomot..... a haverom dobozokat, a másik lámpát, idomokat......Senkitől nem hallotam rosszat.........
http://video.google.com/videoplay?docid=5433135580859583574& q=suzuki+gs
Amúgy a diák 800
És menjél mert nagyon jó szokott lenni..
Ezen az oldalon van fenn a program: http://www.objektivhir.hu/display/hir.php?hirid=24156 Én szombaton megyek. Még eddig nem voltam, kíváncsi vagyok, hogy milyen Te melyik nap mész?
Tavaly is jó volt, lehetett ingyen quadozni, felülni gépekre, jó nők , meg minden
Én nem hagyom ki
Kiállítás?
Csak hallomásból mondom, hogy aki menni akar az ne hétvégén menjen, mert olyankor bem igazán lehet nézelődni.....a tömeg viszi magával.
A kollegám tavaly volt egy hétköznap délelőtt......olyankor lehetett is látni dolgokat
Én tutira hogy nem megyek:-)))
Ami érdekel azt megtudom nézni képeken is (mindig egy csomó helyen megtalálhatóak) a másik meg csak csurgatnám a nyálam:-))))))
Régen annyi értelme volt ezzeknek hogy BAROMI nagy kedvezmények voltak......az ilyen kiállításokon, de hallomás szerint ma már nem igazán müködik ez se......
Én most néztem utána 1300 HUF a belépő. 10 től este 6ig tart.
márc 1-5 BNV
egész napos
az árat nem tudom sose vészes
mindig megyek
Nem igazán tudtam, hol megkérdezni, ezért megkérdezem itt, egy hozzám közelálló topikban Nem tudjátok, hogy hol találok programot a Budapest Motor Showra? Hánykor kezdődik? Mennyi a belépő?
És nekem adtak maguktól mikor mondtam hogy 12V-os aksiról fog üzemelni
A ledhez általában nem adnak ellenállást - max ha kérsz:-))))
Általában olyan fél KOhm-os kell......miért?
Tudtomal mert a LED nem más mint világitó dióda.....ami ugye nem fogyasztó....igy kell elé iktatni egy fogyasztót is - ami jelen esetben az ellenállás POLARITÁSRA VIGYÁZNI!!!
Főleg ha a drága szuperfényes LEDET vásárolja valaki (Battán ez 300ft/db)
Nekem az van bent a "riasztó" (részletek mailben) visszajelzésének......meg egy piros.....
Ez villog felváltva....
A foglalata olyan mint egy saru......vagyis egy Gumiágyban van 2 db lemezecske.....ezt a gumiágyat kell kihúzni pl a kilóméteróra hátuljából és azon belül a felő részéből...
MONDOM!! Vedd elő az izzókészleted és keres egy olyan kis izzót aminek nincsen fém alja.... (az összes többinek van)
1., A műszerfal fekete hátsó burkolata levesz (4db sasszeg)
2., az órák tetejében van egy gumiágy
3., izzó kivesz, majd a másik betesz.-)
Jó a led-es megoldás is, de lehet már kapni ilyen izzót simán kékben is.......
A lámpa? Egy sima lámpa, fém test nélkül....
Az érintkezői úgy vannak rá visszahajlitva.....Egyszerű...nyisd ki az izzókészleted (KELL HOGY LEGYEN!!!! HA NINCS AKKOR AZÉRT MEGBÜNTETHET A RENDŐR HA ÉPP OLYAN KEDVÉBEN VAN)
Az izzókészletben van általában
1., db műszerfal lámpa
1., db izzó (55/60W H4)
1., db féklámpa (5/21W)
1., db indexlámpa (21W)
1., db 10 A bizti (A GS-ben 1db 20A-kell....tehát észerű ha ezt kicseréled azzonal 20-asra)
Na szóval
elmész egy boltba kérsz két LED-et, amilyen színűt akarsz
adnak hozzán két előtét ellenállást mert ugyebár az aksi 12 V és a LED ezt nem bírja, ezért az ell. lehúzza a fesz-t.
Régi izzó ki, az LED beforaszt az ellenálással együtt
És vissza a műszerfalba
Én is kicseréltem a műszerfalba, de én kék LED-re!!!
sokkal szebben világít, és ugyebár a LED soha nem ég ki.
Nagyon egyszerű megtenni:
ha vkit érdekel szóljatok
Nem tudod,h kell kicserélni a műszerfalba az izzót?
Igen megbizható - eddig legalábbis nekem nincs rossz tapasztalatom.
Pl a LOUISTÓL is így lehet rendelni......
Rendelsz....
Ők adnak egy számlaszámot emailben
Te átutalod
a csomag meg megjön kb 1 héten belül....
Ez nem rendelés!!!! Ez licitálás! Olyan mint idehaza a http://www.teszvesz.hu vagy a http://www.vatera.hu
vagyis kidobja a csóka licitre a cuccot és elindul a licit.....
Az nyer (az veheti meg) aki a legmagasabb összeget licitálja......
tehát ahogy Én csinálom:
1., megnézem mi kell
2., a licit résznél megadom azt a maximális licitet amit erre költenék
3., a licit végén ránézek....vagy megnyertem vagy nem:-(
Pl...
Van egy fejidom , most 30 euró az ára...... Én azt mondom nekem max 50-et ér meg
Beirom az 50 eurót......ezt más nem látja, mert az utolsó licit mindig rejtve van..... Te viszont láttod, hogy jelenleg ez nyerő összeg vagy sem..... ha nem akkor megadhatsz egy új árat.....
Ha nem érkezik a 30 után licit akkor Te nyertél és a tiéd ..... És nem 50 euróért hanem megvan adva hogy mennyivel kell emelkednie.....ezt a rendszer automatikusan csinálja....... tehát ha 2 euós a lépcső akkor neked is csak 32 eurót kell fizetned..........
Utána felveszed a kapcsolatot az eladóval
átutalod a pénzt neki, Ő meg postáza a holmit.
Nyugaton bevett szokás, hogy előbb fizetsz - és csak utána postázzák......
Én már vettem az EBAY-en a kislányomnak bukót, fejidomot..... a haverom dobozokat, a másik lámpát, idomokat......Senkitől nem hallotam rosszat.........