Nekem tavaly nyár óta van GSm. Nyáron havonta 1000km-t préseltem bele. Én 125ös-ről ültám át. Akkor erősnek tűnt még. Most már érzem, hogy lehetne egy kicsit erősebb és már vágyom egy nagyobb gépre, bár tudom, h van még mit tanulnom.
kb. 2 hete indítottam el hosszú téli állás után. 2.ra indult.
150nél már kezd zavarni a szél ha nincs rajta plexi, ill. engem zavar. (175 magas vagyok)
Idáig csak jó tapasztalatom volt vele. Hosszú úton is kényelmes. Én olyan 6-8k között szoktam kapcsolgatni akkor egy tankkal 3-400 kmt lehet megtenni.
Olcsóság: A motor egyszerű minden analóg rajta, léghűtéses. Semmi extra, semmi csicsa. Szeritem arra a legjobb, hogy átszokj egy 600as v 1000 motorra mondjuk egy 125ös v 250es után.
Sokat hallottam már a gs-ről jót is rosszat is.
Ami szembe tűnő hogy az egész fiatal gépeket is viszonylag olcsón meg lehet venni.Mi ennek az oka?Ami a negatívum amit hallottam az hogy többen mondták hogy nem túl erős valaki elmondaná nekem a saját tapasztalatait?Előre is köszi!
Ja, jó ez az oldal. Csak nem tudom mi lenne ha rendelnék? Mennyiért küldenék ide a cuccot? A tank teljes szerelvénnyel kb. 100000 Ft. Nem rossz. Postaköltség?
Teszek ide egy címet hátha tudok valakineg segiteni vele .
Alkatrészkatalogus és összeszerelési segédlet.
Cím:http://www.alpha-sports.com/suzuki_parts.htm
Szinte minden Suzuki tipus megtalálható évjáratra lebontva.
ááá nagyon szar ahogy elolvadt a multhéten az a sok szar mostmeg megint leesett és most megint olvad már ki vagyok akadva. hát a bandit valóban nem lenne jó a jogsi miatt.
Na? Találtál mocit? Találtam neked valamit: http://www.aproplaza.com, a motor/suzuki van egy kék színű (ez Blue devilnek nagyon tetszene ) bandit. 990 eFt! Úgy látom 1200 cm3 és 2001 évi! De azt hiszem itt probléma a LE. Nem "de? Még korlátozott a jogsid. De lehet hogy 600 -as!
A hétvégén sem motorozunk!
Nálatok? Úszik minden. Nem? Nyírségben voltam katona, ősztől minden, mindenhol, mindig sáros volt.
Nekem tavaly nyár óta van GSm. Nyáron havonta 1000km-t préseltem bele. Én 125ös-ről ültám át. Akkor erősnek tűnt még. Most már érzem, hogy lehetne egy kicsit erősebb és már vágyom egy nagyobb gépre, bár tudom, h van még mit tanulnom.
kb. 2 hete indítottam el hosszú téli állás után. 2.ra indult.
150nél már kezd zavarni a szél ha nincs rajta plexi, ill. engem zavar. (175 magas vagyok)
Idáig csak jó tapasztalatom volt vele. Hosszú úton is kényelmes. Én olyan 6-8k között szoktam kapcsolgatni akkor egy tankkal 3-400 kmt lehet megtenni.
Olcsóság: A motor egyszerű minden analóg rajta, léghűtéses. Semmi extra, semmi csicsa. Szeritem arra a legjobb, hogy átszokj egy 600as v 1000 motorra mondjuk egy 125ös v 250es után.
Ha van kérdésed keress nyugodtan