Üdv Astonblue!
Az nekem is hiányzik a gépemről! A tiéd hányas évjárat? (Gondolom ez a tekerő izé mindegyiken ugyanolyan)
Az az ötletem támadt, hogy rendelnék mondjuk kettőt a legközelebbi suzuki szervízből és akkor eldobnám neked!
Posta feleződik, (mondjuk nem a fillérbaszásért) de ez jó ürügy lenne hogy megnézzem a gépedet! Pécel közel van.
Szerinted?
Hali!
Mikor vettem a gépet,nekem is hiányzott a tekerő,Suzuki márkakereskedésben rendeltem hozzá Debrecenben,kb 3 hónapja volt,2500 ft,a kis rögzítő csavarral együtt.
Köszönöm mert akkor jövő csüt.meg lesz és már egy éve van meg de ma ment a szomszédom nagy motor guru és ő mondta azt kéne mert nem igen megy 170 fölé és úgy hallja ,hogy az egyik henger erősebben menne remélem így érthető.
Pffff.........a tegnapi túrán siekresen elhagytam a kilómterórába lévő kis megtett kilóméter 0-zó,kis tekerő bizét..... Eddig még nem is találtam sehol,vki esetleg ötlet?
részemről OK, sőt ataaa Lillafüredi ötletét is támogatom, gyönyörű hely, a Hámori tó meg csodálatos. tavaly ott nyaraltunk a zasszonnyal.
ráadásul akkor az egyik találkozási pont éppen Gödöllő lehetne
Sőttttt ha már bizonyos körülmények végett az Er5 fórumos társakkal sikerült egymásba folynunk....akár lehetne velük közösen brigadérozni....osz vagy helyben harc,hogy kinek faxa nagyobb...vagy barkozunk mint normális földlakók...elismerve egymás technikáját...áldozva a gurulás szeretetének...
Hol van Krissal, Xj900 meg a többi bandita?