Majd olyan tempót választunk, hogy ne szakadozzunk szét. Max kanyargóson, de akkor bevárjuk egymást.
Csak egy tipp: Én mindig viszek magammal egy vizet, meg 1-2 szendvicset. Tatáról Nekem durván 570 km lesz.
Akkor találkozzunk 8:15-kor a magas kolesz (amin régen ORBIT felirat volt) előtti parkolóban, és akkor nem kell bemennem az Egér úton.
Az útvonalon azt jelöltem A pontnak.
Hát én is rájuk gondoltam. Úgy olvastam hogy a nyári Napforduló alkalmából lett szervezve a Hőbagoly túra. Egyről beszélünk.
Az fasza! Nálunk is tiszta szög az udvar, ugyanis tetőfedők potyogtatják szorgalmasan. Persze 3-szor átsöpröm a járdát mielőtt kigurulok. remélem nem 4-szer kéne!
Na ez még függvénye hogy mit alkottam kukacozás ügyben...............úgy néz ki tegnap óta tart..................majd este megyek egy kisebb kört.............ha holnapig birja akkor hajrá.
Nekem jó. De ugye a 24-esen Mátraházán keresztül megyünk Egerig és nem a 3-ason? Nagy luxus lenne kihagyni azt az útvonalat.
Ganja ha 08:15-kor ott vagyok nálad?
MentQ is becsatlakozik Gödöllőn.
Csak egy tipp: Én mindig viszek magammal egy vizet, meg 1-2 szendvicset. Tatáról Nekem durván 570 km lesz.