Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Majd olyan tempót választunk, hogy ne szakadozzunk szét. Max kanyargóson, de akkor bevárjuk egymást.
Csak egy tipp: Én mindig viszek magammal egy vizet, meg 1-2 szendvicset. Tatáról Nekem durván 570 km lesz.
Nem lenni túl gyors.
Akkor találkozzunk 8:15-kor a magas kolesz (amin régen ORBIT felirat volt) előtti parkolóban, és akkor nem kell bemennem az Egér úton.
Az útvonalon azt jelöltem A pontnak.
Jó majd hozzátok gyorsulok
Nekem jó! Amúgy a kukacos történet elég tartós..amikor még friss volt a robim..kaptam egy szúrós valamit..a gumma cseréig mentem vele vagy 18 e km-et
Az jó mer akkor tom tartani a tempót.
Mindegy.............nem egy nagy cucc.................a gumi 5 rugó volt plusz szerelés.
Van még benne érzésre 1000-1500 KM a KO ig.

Csak nem akarok most tökölni a ki-be szereléssel és gumishoz szaladozással.

Kipróbáltam a kukacos dolgot................remélem nem lesz gáz.
Majd óvatosan megyünk, nehogy kidobja a kukucot.
Hát én is rájuk gondoltam. Úgy olvastam hogy a nyári Napforduló alkalmából lett szervezve a Hőbagoly túra. Egyről beszélünk.
Az fasza! Nálunk is tiszta szög az udvar, ugyanis tetőfedők potyogtatják szorgalmasan. Persze 3-szor átsöpröm a járdát mielőtt kigurulok. remélem nem 4-szer kéne!
Ja..............egy szíp facsavart bányásztam ki a hátsóból.
Ő ott van.Én a napéjjenlőségizébizéket nem tom kik.
Volt egy defekted?
Én viszek magammal gumicsövet, bilincseket, szikét, meg mindenféle szerszámot, nehogy felgyújtsam a Bükköt.
Miért Sanyi nincs ott?
Na ez még függvénye hogy mit alkottam kukacozás ügyben...............úgy néz ki tegnap óta tart..................majd este megyek egy kisebb kört.............ha holnapig birja akkor hajrá.
Hogy kik azok azt passz de ja lehet.
Pont ugyanezt raktam én is össze, csak budától.
útvonal

és akkor még pluszban üdvözölhetjük a nyári nap fordítókat is.
nincs szándékomban matricára fizetni.

de ha nem jó lehet változtatni.
Nekem jó. De ugye a 24-esen Mátraházán keresztül megyünk Egerig és nem a 3-ason? Nagy luxus lenne kihagyni azt az útvonalat.
Ganja ha 08:15-kor ott vagyok nálad?
MentQ is becsatlakozik Gödöllőn.
Hámittomén............9 kor gödöllőn az sok?
Akkor te is holnap mész a Bükkbe? Mikor? Akkor mi is úgy indulunk.
Reggel................beesett egy meló..............kb 4-5 közt végzem és hulla leszek.
Egernél rájuk csörgök és bepacsizom majd tovább lillafürednek.
Azt hittem te már ott vagy Hőbagolykodni!
Mikor mész?
Köhmmm.
Csörögj rá Krissalra! Az tróger, nem olvas fórumot.
Mindegy megyünk hárman....találd ki ,hogy merremeddigholmikor