Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És milyenre?
Egyébként minek, nem is motorozol?!
Vagy legalább is velünk nem jössz el fasza kanyargásokra.
Merrefele karcoltál mostanában?
Nameg ha 180-ast fogtok keresni.......................egy menyország nyílik meg.............
Annyira tudtam, hogy ezt fogod mondani

Gondolkozom a váltáson, csak akkor a felette ülő vasat is cserélem
Ezért kell 150-re váltani!
Mondjuk neked már ideje volt... én is cserélném a hátsót, de 130/70/17 nem igazán akar lenni normális..
Pali haverom még nem feküdt a gixxerrel.. csak állóhelyzetben K5 600.. asszem 2 évesen vette
Azt nem tudom, de az enyém az biztosan semmi jót...
Fedél van a motor feje felett, de mégis csak kint van a fagyos száraz levegőn. Szépen látszik is rajta tavasszal. (apró kis repedések)
hat a haccaz topikot figyelgetve mind fekudt kivetel gyula......es meg tisztelet a kivetelnek.
de az egytulajos is
..és a használt gumi az télen mit csinált?
hat ritka az ep tizenpareves gyari sportgep az fix.
Durván annyit szoktam menni. Első évben kicsit kevesebbet, tavaly kicsit többet, idén meg majd meglátom.
Ha drága új gumit dobok fel, azt két szezonra is elég, viszont akkor telel egyet. Ezért inkább én minden tavasszal feldobatok egy sokkal olcsóbb jó állapotban lévő használt gumipárt. (csak halkan jegyzem meg, hogy a mostani szettet 15 00-ért vettem, és ki fogja bírni a szezont...)
Pilóta függő ez is..
azt szamold bele hogy ha valaki kihasznalja (nana hogy ja,aze kell a szazhatvan paci) akkor szezononkent tizezer feletti futasnal kijon egy kisebb megfektetes ha utcan halafosan tolja az ember.
Igen, ezért mondom hogy utcára inkább ezt venném.
Vészmegoldásnak jó.. de szerintem drágább mint az új gumi
Ahogy itt nézegetem ataa hétvégi gurulásait, 10 fölött lehet neki is egy szezon..

(egy szezon, az én felfogásom szerint 14-18ezer km között van kb)
gumi

Sokféle van neki. Én elmentem hozzá személyesen nézelődni. Korrekt a srác, garanciát is vállal a gumikra. Pl. Sonyikának rázott az első gumija, és simán kicserélte másikra neki.
azt kiemelik hogy palyan lomhabb a futomu/fek miatt.kawa,yamaha elesebb.igy utcan a gixxer a jobb osszessegeben meg nem.......igaz annyira szubjektivek a tesztek hogy nincs apszolut favorit.
de nem a szezont kell számolni valaki nem megy csak 4000 valaki meg 14000
Pirelli Diablo Rosso Corsa inkább ez
Két szezont nem bír ki egy gumi.. úgyhogy simán lehet úgy számolni hogy 1 szezon alsóhangon 1 szett gumi..
nálam bír annyit másnál nem biztos
Minden sportmotor teszten (600/1000) ebben a Gixerek viszik a pálmát.
Gyorsítás 100-140, 140-180... a váltóját szokták dicsérni, meg ilyenek. Mechanikusan jó a vas, és kész!