Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát passz, ezért van itt sem minden szerpentin de tény hogy sokat megyek fel hegyre, lehet csak ezért érzem ezt passz,
Lehet hogy csak nagy a különbség az emelkedőn és lejtőn tapasztalt dinamika között..

Gondolom elég keveset közlekedsz síkon
miért van az hogy azt érzem nem megy a motor? Mikor a múltkor mentünk olyan magasra pakkokkal meg utassal! és ugye szenvedett mint állat, az 2000 M magasan volt szal arra fogtam hogy nem megy, most már csak 600 M magasan tengődök, de úgy érzem nincs vele valami rendbe, az lehet hogy elállítódott valami? vagy esetleg valamelyik csavarkával tudok neki a karbinak több levegőt adni? vagy csak kinőttem volna?
Ha már Korfura nem, Orrfűra szívesen elmennék.
Úgyis készültem a Mecsekbe, most legalább lesz idegenvezetőnk is.
Azt a k..va, az a vízátfolyó, az nagyon durva az út közepén!
Ez nagyon ott volt pedig szinte lépésbenvisszafordítós.
Bárki jöhet............
Sőt.........egy jót döcögök orrfű és mittoménmi közt olyan óvodásbiciklis stílusban.
Szerintem feldobom valamikor az utsó hétvégén vagy 22.-e előtt is.

Ez volt a 2010-es dozer túra.

http://www.sportmotor.hu/motor...
Vigyázz Zoli, ne menj a fény felé!
És ez publikus túra, vagy inkább amolyan személyes jellegű?
Lámpa első hátsó index eredeti kipufogó fékek első hátsó nekem most volt kb 10 min alatt végeztek plusz csővek minősége fék stb.
Sziasztok,

Műszaki vizsgán mit néznek?
Mik kellenek?
Na arra én is kíváncsi vagyok... akkor megy a GS200-at, ha ledobod egy szakadékba :D
Óra szerint elhiszem, de az ugye csal, valsz GPS szerint 180-190 lesz a vége, nekem 183km/h és az enyém elég jól megy, gyári áttétellel.
Egy ilyenen oszt cseszhetem a beláthatóságot.

én is balra nagyobbat döntök mint jobbra
szerintem azért mer mikor jobbos kanyarba megyek azt kevésbé látom be mint a balos kanyarokat
vagyis balra biztonságosabban merem dönteni a motort
legalábbis szerintem ez az oka
Akkor megvan a megoldás.
Én is inkább arra gondoltam hogy a bal kanyart általában jobban belátni,
de lehet ahoz van köze ki milyen kezes, de kéne egy balkezes kolléga is mert jobb kezes már van sok
jobb
Áhh csak meglátogatom Dozer komát ő meg elkalauzol a Mecsekbe mert általában úgy belekeveredem a kanyargósokba mint kismacska a fonalgombolyagba.
Dózer túra? Micsoda kódnevek.
Az is több napos? Ilyenkor sátor/hálózsák?
Ehune.Kicsit nomád.De fene tuggya.
Aztán Szervezés alatt áll egy Dozer túra is pécs felé.
Hőbagolyparti? Az meg mi a manó?
22.-én van egy hőbagoly parti.Arra szombaton kilátogatok utána vasárnap a bükk felé jövök vissza.
Ráérnit akartam írni, csak sokan beszélnek itt körülöttem, biztos így gépeltem be a hülyeséget.
Még jó hogy nem jelszavakkal dobálóznak.
a motorosoktatók zárt pályán ugyanazt a körpályát -majdnem csak dobókörnyi- menték jobbról és balról is, és úgy jött ki a nagyobb ívű jobbos. bár nem tudom milyen kezesek voltak
De nem, mert idehaza a jobb kanyarok mindig a kanyar szűkebb ívén vannak!