miért van az hogy azt érzem nem megy a motor? Mikor a múltkor mentünk olyan magasra pakkokkal meg utassal! és ugye szenvedett mint állat, az 2000 M magasan volt szal arra fogtam hogy nem megy, most már csak 600 M magasan tengődök, de úgy érzem nincs vele valami rendbe, az lehet hogy elállítódott valami? vagy esetleg valamelyik csavarkával tudok neki a karbinak több levegőt adni? vagy csak kinőttem volna?
Bárki jöhet............
Sőt.........egy jót döcögök orrfű és mittoménmi közt olyan óvodásbiciklis stílusban.
Szerintem feldobom valamikor az utsó hétvégén vagy 22.-e előtt is.
Na arra én is kíváncsi vagyok... akkor megy a GS200-at, ha ledobod egy szakadékba :D
Óra szerint elhiszem, de az ugye csal, valsz GPS szerint 180-190 lesz a vége, nekem 183km/h és az enyém elég jól megy, gyári áttétellel.
én is balra nagyobbat döntök mint jobbra
szerintem azért mer mikor jobbos kanyarba megyek azt kevésbé látom be mint a balos kanyarokat
vagyis balra biztonságosabban merem dönteni a motort
legalábbis szerintem ez az oka
Én is inkább arra gondoltam hogy a bal kanyart általában jobban belátni,
de lehet ahoz van köze ki milyen kezes, de kéne egy balkezes kolléga is mert jobb kezes már van sok
a motorosoktatók zárt pályán ugyanazt a körpályát -majdnem csak dobókörnyi- menték jobbról és balról is, és úgy jött ki a nagyobb ívű jobbos. bár nem tudom milyen kezesek voltak
Gondolom elég keveset közlekedsz síkon
Úgyis készültem a Mecsekbe, most legalább lesz idegenvezetőnk is.
Sőt.........egy jót döcögök orrfű és mittoménmi közt olyan óvodásbiciklis stílusban.
Szerintem feldobom valamikor az utsó hétvégén vagy 22.-e előtt is.
Ez volt a 2010-es dozer túra.
http://www.sportmotor.hu/motor...
Műszaki vizsgán mit néznek?
Mik kellenek?
Óra szerint elhiszem, de az ugye csal, valsz GPS szerint 180-190 lesz a vége, nekem 183km/h és az enyém elég jól megy, gyári áttétellel.
szerintem azért mer mikor jobbos kanyarba megyek azt kevésbé látom be mint a balos kanyarokat
vagyis balra biztonságosabban merem dönteni a motort
legalábbis szerintem ez az oka
de lehet ahoz van köze ki milyen kezes, de kéne egy balkezes kolléga is mert jobb kezes már van sok
Az is több napos? Ilyenkor sátor/hálózsák?
Aztán Szervezés alatt áll egy Dozer túra is pécs felé.
Még jó hogy nem jelszavakkal dobálóznak.