Biztos nagyon jó volt!Gondolkoztunk mi is az Alsóörsi talin,de szinte csak a koncertekért fizettem volna 15K-t...Akkor inkább egy "sima" motoros talira mek el
Egyébként meg bánhatjátok hogy kihagytátok a mai napot. Igaz amire Alsóörsre értünk már elindult a felvonulás, de leültünk kajálni és amikor visszajöttek a nagy körből, előttünk mentek el.
Hát, voltak egy páran, az tuti.
Ez nem csak felületi sérülés? Lehet csak valami megvágta, és nem sérült a szövet. Azért kérd ki egy gumis véleményét.
Te azt el nem tudod képzelni hogy én milyen gumival húztam le vagy 10-15 ezer km-t. A többiek látták...
..ez tény ,hogy szóba került...de a hátsód még HIBÁTLAN!
Veszel előre egy normális minőségű akármit...két szezont lenyomsz a mostani hátsóval és az új elsővel...aztán veszel egy tisztességes szettet....de megsúgom ,hogy addigra már neked is nagy kerék lesz hátul..ergo...most ne pazarolj
Igazából ezért gondoltam hogy szettet cserélek,mert 1.7 éves gumikról beszélünk,és korábban is szóba került ugyebár a csere. 2. Az nem gond ha elől más tipusú gumi lenne mint hátul? Csak mert most Bridgestone BF 45-ös van elől is hátul is.És az most nincs nekik raktáron,csak Metzeler...
Nekem volt egy hasonló hátsóm,amit a neten rendeltem magánszemélytől (ő állította hogy tökéletes állapotban van,de csak akkor vettem észre a hasadást amikor kicsomagoltam) nem volt más választásom műszaki előtt 1 nappal feltettem(és még ott is átment),de az első dolgom az volt h mihamarabb le is vegyem a motorról,hisz ami nem jó az nem jó.
Csak gondolj bele egy előzésnél 110 körül lefittyen az első gumi--tovább ne is beszéljük......
Óvatosan menj vele és kerüld a gödröket ja és mihamarabb cseréld le.
Hát ez lenne a sérülés,vmennyit lehet azért látni... Apám szerint nem veszélyes,és ha nem száguldozok,meg az erős fékezéseket is kerülőm akkor keddig kibírja a tappancs .Kedden reggel 8ra mek gumishoz,és akkor jn a metzeler laser szett... Vélemény?
Ott egy nap alatt többet tanulhatsz, mint kanyarokban szegény utakon fél szezon alatt!
Hát, voltak egy páran, az tuti.
Nem szoktam tartósan így menni, ügyelek rá hogy 140 alatt maradjon a haladós...
Ez nem csak felületi sérülés? Lehet csak valami megvágta, és nem sérült a szövet. Azért kérd ki egy gumis véleményét.
Te azt el nem tudod képzelni hogy én milyen gumival húztam le vagy 10-15 ezer km-t. A többiek látták...
Nekem egyszer mutatott 195-öt, de abban volt egy kis lejtő is. nagy lejtőn lehet megvan a 200 is.
Veszel előre egy normális minőségű akármit...két szezont lenyomsz a mostani hátsóval és az új elsővel...aztán veszel egy tisztességes szettet....de megsúgom ,hogy addigra már neked is nagy kerék lesz hátul..ergo...most ne pazarolj
Papíron az enyém is fojtott.
Csak gondolj bele egy előzésnél 110 körül lefittyen az első gumi--tovább ne is beszéljük......
Óvatosan menj vele és kerüld a gödröket ja és mihamarabb cseréld le.