Egyébként ezek a korongok nem kopnak, tehát ami rájuk van írva az 50 000 km után is annyi, és a tengely kopik?
Szerintem azért érdemes megmérni a korongokat is finom tolómérővel. Tudom hogy k. kemény anyagból vannak, de azért az is kophat.
Még nem tudom. Bükkre voltam ráizgulva, de szerintem abból nem lesz semmi.
Pénteken otthagyom Sanyinál a gépet, és szerintem szombaton mehetek érte. Próbáltak strandra is kicsalni a hétvégén, úgyhogy szerintem szombaton derül ki hogy mi lesz vasárnap.
Hát nemtom, nekem milyen van otthon, de ősszel le lett cserélve mind a 4, majd megnézem valahogy a kiszedetteket, hátha jó
A legjobb lenne, ha rá lenne írva, hogy mekkora, mert mércém az nincs.
Biztos jó máshoz is, viszont itt nem írnak méreteket. Nézd meg a belevaló cucc méreteit és hasonlítsd össze a tieddel. Egyébként pont ma néztem ilyen tartót csak azt a tankra lehetett rakni, mint a tanktáskát.
Helló, ez vajon más készülékekhez is jó, mint a Garmin? Azazhogy biztos bele lehet tuszkolni mondjuk okostelefont (GPS-ként)... navi tartó
mindennel együtt meglenne 5200 Ft-ból.
Csinálni semmit nem kellett.
Kicsit több mint duplája volt mint az NKH.-ban.
Azonban hamar megvolt és kb 800m-re a melóhelyemtől, így meg is ebédeltem közben. Nekem megérte azt a plussz.
Van olyan hely is ami árban 4x-ese az NKH. nak és 5-6 óra amig megcsinálják...
Sikerült szereznem. csak 0.04-töl van a mérő.
1: 270
2: 272
3: 272
4: 275
ezek a korongok méretei.
A 275-ös helyére beraktam a 270-est,de ott sincs annyi hézag hogy tudnám mérni.
Majd írj hogy neked mekkorák a korongok.
Hol fogod megrendelni a korongot?
Pénteken én is viszem Tsanyihoz hézagot mérni, de azt nem tudom honnan szerzek majd megfelelő méretű korongokat.
Állítólag nagy a hiány.
Azért érdekelne majd a kicserélt lapkáid mérete, hátha pont akkora kell nekem!
Sziasztok.
1 hete rendeltem hézagmérőt hogy össze tudjam rakni a mocit.
De csak jövőhéten kedden vagy szerdán jön meg.
Nincs valakinek kölcsön?, Szigetszentmiklós és környéke?
Csak hogy meg tudjam rendelni a korongot..
ha már egyszer nehéz beszerezni, ahol adnak ott meg drága akkor lehet rá kéne állni az okos csereberére!
Krissal, neked is nemrég volt hézagolva. Megvannak még a kiszedett korongok?