Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú az jó lenne pedig ha le tudnád mérni.
ha már egyszer nehéz beszerezni, ahol adnak ott meg drága akkor lehet rá kéne állni az okos csereberére!

Krissal, neked is nemrég volt hézagolva. Megvannak még a kiszedett korongok?
Egyébként ezek a korongok nem kopnak, tehát ami rájuk van írva az 50 000 km után is annyi, és a tengely kopik?
Szerintem azért érdemes megmérni a korongokat is finom tolómérővel. Tudom hogy k. kemény anyagból vannak, de azért az is kophat.
Még nem tudom. Bükkre voltam ráizgulva, de szerintem abból nem lesz semmi.
Pénteken otthagyom Sanyinál a gépet, és szerintem szombaton mehetek érte. Próbáltak strandra is kicsalni a hétvégén, úgyhogy szerintem szombaton derül ki hogy mi lesz vasárnap.
Hát nemtom, nekem milyen van otthon, de ősszel le lett cserélve mind a 4, majd megnézem valahogy a kiszedetteket, hátha jó
A legjobb lenne, ha rá lenne írva, hogy mekkora, mert mércém az nincs.
Ok, péntek este, vagy szombaton már okosabbak leszünk.
Köszi, ez szuper lesz!
Üdv
265-ős szelephézag korongja nincs valakinek ?
itt egy olyan ami jó lehet: link
Van tanktáskás tartóm. Térképhez és kütyühöz is jó. Stabil, de menet közben veszélyes annyira lefelé tekinteni.
Biztos jó máshoz is, viszont itt nem írnak méreteket. Nézd meg a belevaló cucc méreteit és hasonlítsd össze a tieddel. Egyébként pont ma néztem ilyen tartót csak azt a tankra lehetett rakni, mint a tanktáskát.
Helló, ez vajon más készülékekhez is jó, mint a Garmin? Azazhogy biztos bele lehet tuszkolni mondjuk okostelefont (GPS-ként)...
navi tartó
mindennel együtt meglenne 5200 Ft-ból.
ataaa, hétvégén mentek valamerre?
Hali

Csinálni semmit nem kellett.
Kicsit több mint duplája volt mint az NKH.-ban.
Azonban hamar megvolt és kb 800m-re a melóhelyemtől, így meg is ebédeltem közben. Nekem megérte azt a plussz.
Van olyan hely is ami árban 4x-ese az NKH. nak és 5-6 óra amig megcsinálják...
Sikerült szereznem. csak 0.04-töl van a mérő.
1: 270
2: 272
3: 272
4: 275
ezek a korongok méretei.
A 275-ös helyére beraktam a 270-est,de ott sincs annyi hézag hogy tudnám mérni.
Majd írj hogy neked mekkorák a korongok.
Suzuki márkakereskedésekben lehet rendelni, de annak (jó esetben) 1 hét az átfutása.
Ment válasz.
Sajnos nekem nincs mérőm.

Hol fogod megrendelni a korongot?
Pénteken én is viszem Tsanyihoz hézagot mérni, de azt nem tudom honnan szerzek majd megfelelő méretű korongokat.
Állítólag nagy a hiány.
Azért érdekelne majd a kicserélt lapkáid mérete, hátha pont akkora kell nekem!
Sziasztok.
1 hete rendeltem hézagmérőt hogy össze tudjam rakni a mocit.
De csak jövőhéten kedden vagy szerdán jön meg.
Nincs valakinek kölcsön?, Szigetszentmiklós és környéke?
Csak hogy meg tudjam rendelni a korongot..
Van benne vmi
Átdobtam megint, kis kiegészítéssel.
Hali!

Most nem tudom, mire gondolsz, átdobod megint?
Elég sokat tud az biztos, de ennyit én nem adnék érte, ha kevesebb mint a feléből is megvan: link
Ezen a riasztón gondolkozom,sztem ár érték arányba elég jó http://riasztos.hu/termmutat.p... vélemény?
Hogy érted nemvolt olcsó?
Mennyi vagy miért valamit csinálni kellet?
Ma megvolt a GS műszaki vizsgája.
Annyira nem volt olcsó, de hamar megvolt, és nem kellet sokat kimaradnom a melóból.