Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pont az előbb olvastam róla....szörnyű az egész:( Nyugodjanak békében! Ott lesz vmilyen megemlékezés ezek szerint?
Jön valaki éjfélkor a citadellára gyertyát gyújtani?

Ezért...
Mittom én..majd időben megdumáljuk!
Én a nagy kanyargást kis burekkel szeretem..............vagy kis kanyargás nagy burekkel.
Még jó hogy erről beszéltek,az előbb hozott be apám nekem is 1 kis almás rétest nyami:)
Huh de jól hangzik! Mikor lesz a felvonulás? Mert szerintem ha minden jól m1 akkor is csak jövi 7 közepe-vége fele lesz meg:(
Ja.............és ez a szerpentint nem lehet megunni.
Egy rétest most én is befalnék. Ninjáról meg most ez ugrott be, nem kerítésnek szánom:)
http://youtu.be/_kR6S7vF8WA
Nekem is egy guminyomi van a kulcsomon..és a féktárcsa zár kulcsa....semmi rosszat nem csinál..csak utálom amikor másik kulcs beakad a műszerfaltartó konzol és a kormány konzol közé...na akkor anyázok!
Sürgesd a jogsit mert jössz velünk motoros felvonulást nézni Alsóőrsre!
Hát......eredetileg sima túrós volt a rendelés .........a néni adott egy darabot kóstolónak.Még meleg volt a sütőből.
Rögtön mondtam 4-et kérek.
Így ezt kapták.
A húsosak is nagyon jók, de Tsanyiék se választottak rosszul
Én az almásat tettem magamévá de a Pék néni ajánlására a túrós-sajtos lett a Sándoréknál a befutó.
Tegyél egy réteg szivacsot az üléskárpit alá...hátha jobb lesz..
Látod Zoli, hogy nem véletlen motoroztam ki anno a hóban szabadkára burekezni..?! Ha jól van elkészítve, az egy remek étel!
Ez már fenn volt itt régebben is, valami pap lehet. NA itt a magyar megfelelője, igaz nem motoron, de beszarás
http://youtu.be/y1WACuPmOro
Javaslom hogy aki szereti a rétest próbálja ki a Bureket is.
Azt hiszem, hagyom a fenébe a sok okos tanácsot, inkább elmegyek ehhez a guruhoz... ez bezzeg tud élni, egy percet se hagyna ki a motorozásból, még hogy megállunk 100 km-enként megmozgatni fáradt tagjainkat... tőle akarok tanulni, és kész
Akkor kezdjem a visszaszámlálást?
Haverom egyszer elhagyta a drz-ről a rendszámot. kapott újat. bement aszongya neki a csaj, hát akkor kap egy új rendszámot. és elővette. UJJ-xxx Amúgyis törvényen kívüli vagyok leszarom ha látjátok. Sok ilyen moci amúgy sincs. Nekem meg alibim mint a tenger, szal csak nevetek ezeken. Na megen fordultam egy rohadtad, végre hallottam beszélni leállítva is a mocim, mikor letettem a garázsba. Szépen pattogot.
Hát lehet! Ahogy nézem kb. 2 hónap múlva lesz. Persze hacsak valaki nem dob be egy olyan témát amire sziporkáznak majd a kommentek!
Azt Erik elvitte...

Ahogy nézem én a 100-ról pont le fogok csúszni
Ja! Emlékeztek mikor volt a 90 ezredik hozzászólás a fórumon? Na akkor nézzétek meg! Tényleg mindjárt 100 ezer, a fele már meg volt!
Mondom én hogy lazán kell tartani a karokat, meg a kormány az nem kapaszkodó
Nem semmi a fószer