Én június végéig meg biztos hogy nem megyek sehova túra címszó alatt, mert be kell vásárolni pár cuccot még addig.
fék és kuplungkar (tarcsiba), kuplungbowden, viszek tartalék szelepeket is, el kell vinnem műanyagoshoz a fejidomot, szét kell kapni a motor elejét. Meg ha XJ900zal tudunk időpontot egyeztetni akkor mostanában a fékolajat is lecseréljük. Meg erősen agyalok egy hátsó gumi beszerzésén is.. bár még talán elmegy a 900-on is 5ezret..
4mm BT 45 150/70/17-ért ki mi pénzt ad?
Elvileg még az indulás előtti olajcserét is megúszom, mert talán csak egy 1000rest fogok ráhúzni a csereperiódusra. Az még belefér..
Kapásból ennyi, de úgyis lesz még olyan amit kihagytam..
MIndjárt feljön a forumra XJ is én menni is akarok valamere ö is sztem jönne csak én Miskolci vagyok nemrég lakom itt BP-n és nem tudom merre érdemes elmotorozni
Tudnátok ötletet adni, hogy platnihoz hol lehet kiegészítő alkatrészeket beszerezni?
Valamelyik heves gurulásnál elhagytam 1 gumit, ami a dobozt hivatott fix állapotban tartani (Kappa platni, 4 ilyen van benne), még mondjuk tart, nem kopog, de azért jobban ráz...
Külön szerelőcsomagként nem találtam sehol, esetleg valakinek valami ötlet?
A hivatkozott táblázatban meg van adva, hogy mi egy adott gumimérethez mi a standard (STD) felniszélesség, attól meddig lehet/ajánlott eltérni. Ha maradsz a standard méretnél, jó eséllyel nem fogsz mellé.
Én június végéig meg biztos hogy nem megyek sehova túra címszó alatt, mert be kell vásárolni pár cuccot még addig.
fék és kuplungkar (tarcsiba), kuplungbowden, viszek tartalék szelepeket is, el kell vinnem műanyagoshoz a fejidomot, szét kell kapni a motor elejét. Meg ha XJ900zal tudunk időpontot egyeztetni akkor mostanában a fékolajat is lecseréljük. Meg erősen agyalok egy hátsó gumi beszerzésén is.. bár még talán elmegy a 900-on is 5ezret..
4mm BT 45 150/70/17-ért ki mi pénzt ad?
Elvileg még az indulás előtti olajcserét is megúszom, mert talán csak egy 1000rest fogok ráhúzni a csereperiódusra. Az még belefér..
Kapásból ennyi, de úgyis lesz még olyan amit kihagytam..
Aztán meg haza, és tanulok tovább a vizsgákra
(Hirdeted a Banditot képesmotoron, ott pedig lehet írni üzenetet neked. No én írtam, benne van az XJ900 telefonszáma)
Valamelyik heves gurulásnál elhagytam 1 gumit, ami a dobozt hivatott fix állapotban tartani (Kappa platni, 4 ilyen van benne), még mondjuk tart, nem kopog, de azért jobban ráz...
Külön szerelőcsomagként nem találtam sehol, esetleg valakinek valami ötlet?
L.
Olvasgasd, nagyon hasznos, érthető és lényegre törő, ugyanakkor mindenre kiterjed... Ha marad még kérdésed szólj!
Hasznos, de sajna csak éttermet és hotelt ajánl, látványosságra nem bírtam beállítani, persze lehet én vagyok a béna?!