Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ganja!

Ezt csak Neked!:

Orange GS

erik64:

Ugyanezt a cserét szeretném megcsinálni, mint Te, csak én 1250FA-t szeretnék, nem SA-t, de a blokk elvileg ugyanaz, szóval kérdeznék:

MI a tapasztalatod, milyen a GS után?
Miért ezt választottad, illetve megbántad-e a döntést?
Negatív élmény esetleg az új vassal?

Előre is köszi!

L.
Kelóval már beszéltem, azt mondták nincs így külön! Nem tudod mi a neve ennek a mütyürnek? Hátha csak félreértettük egymást a telefonban?!
Oksa, mindenképp =)
Ja...vazz ha tudom, hogy ilyen nehéz lapkát szerezni GS-hez háááát.... ....és a vicc, hogy végül a legegyszerűbb viszont egyáltalán nem komolyan gondolt megoldás lett a beszerzéshez.....
Kelomotornál és a shoxba kapsz ,Én is vettem már!
A vasra szarni..neked ne legyen bajod!
Jobbulást! Lehet ,hogy egy röntgent megérne!
Jobbulást!
Ezres SV?
Én is ezt mondom.A ruhát nem tom csak pótolni rendesen szombatig a többi nem gond szerintem.
Van pár cordura cuccom de hőgutát fogok kapni tőlük.
Csak nincs akkora pechem hogy..........................
Szombaton csak egy szürke ezres SV-vel láthattál volna, de azon meg még annyira se ismertél volna fel.
Már olvastam az SV topicban. Még jó, hogy ennyivel megúsztad!
Most kentem be valami büdös izével.
akkor jegeld, vagy ha van tormalevél, akkor melegítsd fel, és csavard be vele (sportolóknak ezt ajánlják, és tényleg bejön!), lehúzza a duzzanatot
Kihúzod.Ha olyan mint az sv-é akkor a gumiban van a foglalat. De óvatosan.Lehet fordítani kell valamerre.
Nem............................biztos hogy nem. Ajánlom neki.
Tudom mozgatni de bedagadt.Szerintem izület.
Szia!

Szombaton azt hittem téged látlak, de nem. Épp mentünk a Suzuki nyílt napokra Felcsúton Bicske felé, és szembe jött egy olyan F-es mint a tiéd. Azt hittem te Lovasberényi vagy és téged látlak, de valaki más a Lovasberényi a klubból akinek szintén F-ese van, és vele kevertelek össze.

Kiégett a helyzetjelzőm. Benyúltam az idom alá (mert be nem látok, és egy kör alakú gumi fedő volt ott.
Azt le kell húzni, vagy csavarni? Nem akarom tönkrevágni, ezért inkább kikérem a vélaményeteket.
a kisujjad nem lehet, hogy eltört?
Huhh.
Van.
Nem vészes.
SV-nél leírtam.
Neked van bajod?
Motorral mi van?
Mi történt?
Nem.
Ő szaladt ki alólam.
Eldobtad a Triumphot is?
Én telibe készítem nem csak csíkozom.
Mindjárt megjön Ganja, és órákon át fog beszélni a pimpelésről és a narancsfényezésről.
Ez van.Ez is élmény.
Télen úgyis pimpelek.
Nagyon ráizgultam a narancs fényezésre már rég.