Annak a szakasznak a vége az halál volt. Nekem is az volt a szerencsém, hogy pont el tudtam csípni a kocsi nyomvonalat, ott nem volt annyi gány. Elég volt csak leparkolni abban a szarba na lejtőn. ha nem húzol ki belőle, még mindig ott lennék, vagy szép lassan kb. mostanra csúsztam volna le az emelkedő aljára.
A múrvás az nem lett a szivem csücske de amúk kicseszett zegzugos bagolybaszóan szűk girbegurba menyország.
Csak néha lesöpörhetnék meg kivilágíthatná.
Semmi baja annak a szakasznak, vagy legalább is annyira nem vészes.
Szlovákiában is voltak javított egyenetlen útszakaszok, de nekem meg se kottyan. Közép_Dunántúli gyerek vagyok, hozzá vagyok már szokva!
Sonyika kérdi hogy eladó e még az olajhőfok mérőd?
Én pénteken valószínűleg találkozok vele, és azt szerette volna ha elviszem neki. Viszont mi szerintem péntekig nem nagyon találkozunk...
Fasza volt a felvidéki gurulás, nekem 510-re jött ki a vége.
Nagyon jó kis csapat volt, egyenesekben, falvakban nem volt száguldás, kanyargósokon viszont nagyon jó volt a tempó.
Szerpentinen forgattam rendesen de így is csak 4 l.
Köszi Zoli mégegyszer a meghívást! neked meg remélem egy héten belül meglesz a cuccos!
Arra írtam hogy egy kis laza gurulás a Normafához,onnan a rózsadombon keresztül át az andrettibe.Nem egy nagy karika,de levezetőnek jó.Még mindig a tegnapot heverem ki,nem is másznék bele nagyobb körbe
Csak néha lesöpörhetnék meg kivilágíthatná.
A váltókart már meghekkeltem.
Ha T.R.K koma itt lenne és hallaná kéne egy elérhetőség mert a kart meg kéne gyorsban hegeszteni.
Szlovákiában is voltak javított egyenetlen útszakaszok, de nekem meg se kottyan. Közép_Dunántúli gyerek vagyok, hozzá vagyok már szokva!
Sonyika kérdi hogy eladó e még az olajhőfok mérőd?
Én pénteken valószínűleg találkozok vele, és azt szerette volna ha elviszem neki. Viszont mi szerintem péntekig nem nagyon találkozunk...
Nagyon jó kis csapat volt, egyenesekben, falvakban nem volt száguldás, kanyargósokon viszont nagyon jó volt a tempó.
Szerpentinen forgattam rendesen de így is csak 4 l.
Köszi Zoli mégegyszer a meghívást! neked meg remélem egy héten belül meglesz a cuccos!
Már a másodikat rúgom le felszálláskor!
Ha találsz, szólj kérlek! Ja és nekem fekete kell!
Aztán majd meglátjuk, hátha mégis lesz kedvetek csavarogni
Kb az A pontnál van.
Gondoltam rá, hogy enni kellene egy Hekk-et Gárdonyban, de oda nem nagy szám az út...
Amit a pilisszentlászlói szakaszról írtak itt páran, arról meg annyit, hogy sem perecelni, sem felnit görgőztetni nem szeretnék úthibák miatt...
Szóval Rátok bíznám a dolgot!
Ötletek?
Ahogy írtátok, negyed 9-kor még világos van!