Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Annak a szakasznak a vége az halál volt. Nekem is az volt a szerencsém, hogy pont el tudtam csípni a kocsi nyomvonalat, ott nem volt annyi gány. Elég volt csak leparkolni abban a szarba na lejtőn. ha nem húzol ki belőle, még mindig ott lennék, vagy szép lassan kb. mostanra csúsztam volna le az emelkedő aljára.
A múrvás az nem lett a szivem csücske de amúk kicseszett zegzugos bagolybaszóan szűk girbegurba menyország.
Csak néha lesöpörhetnék meg kivilágíthatná.
Sziveszen.Minden OK.Csak fáj picit.
A váltókart már meghekkeltem.

Ha T.R.K koma itt lenne és hallaná kéne egy elérhetőség mert a kart meg kéne gyorsban hegeszteni.
Semmi baja annak a szakasznak, vagy legalább is annyira nem vészes.
Szlovákiában is voltak javított egyenetlen útszakaszok, de nekem meg se kottyan. Közép_Dunántúli gyerek vagyok, hozzá vagyok már szokva!
Ganjaninja!

Sonyika kérdi hogy eladó e még az olajhőfok mérőd?
Én pénteken valószínűleg találkozok vele, és azt szerette volna ha elviszem neki. Viszont mi szerintem péntekig nem nagyon találkozunk...
Fasza volt a felvidéki gurulás, nekem 510-re jött ki a vége.
Nagyon jó kis csapat volt, egyenesekben, falvakban nem volt száguldás, kanyargósokon viszont nagyon jó volt a tempó.
Szerpentinen forgattam rendesen de így is csak 4 l.

Köszi Zoli mégegyszer a meghívást! neked meg remélem egy héten belül meglesz a cuccos!
Bakker, ugyan ilyet keresek én is Kappa csomagtartómra.
Már a másodikat rúgom le felszálláskor!
Ha találsz, szólj kérlek! Ja és nekem fekete kell!
Én is...

Aztán majd meglátjuk, hátha mégis lesz kedvetek csavarogni
Oké
3-kor ott,ha Bandita Te is akarsz öblögetni,akkor fél3.
Ok ott leszek énis
O.K., akkor 15h-kor ott?!
http://g.co/maps/x68tw

Kb az A pontnál van.
A jászóvár utca-nagyszőllősi sarkon mutat egyet, az van a Savoyához legközelebb (térkép szerint)
III. ker Római tér
Merről jössz?
Nekem a google nem hoz ki a savoyánál Agip-ot... Melyikre gondoltok?
Nekem megfelel akkor 3 kor tali ott a kuton ? jo lesz
Az Agip kúton.
Arra írtam hogy egy kis laza gurulás a Normafához,onnan a rózsadombon keresztül át az andrettibe.Nem egy nagy karika,de levezetőnek jó.Még mindig a tegnapot heverem ki,nem is másznék bele nagyobb körbe
És akkor mi legyen az útvonal?

Gondoltam rá, hogy enni kellene egy Hekk-et Gárdonyban, de oda nem nagy szám az út...

Amit a pilisszentlászlói szakaszról írtak itt páran, arról meg annyit, hogy sem perecelni, sem felnit görgőztetni nem szeretnék úthibák miatt...

Szóval Rátok bíznám a dolgot!
Ötletek?
Jó nekem is a 3 Savoyánál találkoznánk ? hol van ott a mosó ?
Nekem jó a 3,előttem elmenek lemosni a vasat:)Bandita?Vasmosás?A Savoya parknál van egy jó mosó.
Én már Miskolcot megszoktam nekem a Pesten nehezebb motorozni de a Bükköt imádom én is bár már ismerem mint a tenyerem :)
Mikor akartok indulni? Épp mosom a gépet és van egy kis egyéb dolgom is, de kb fél 3-3 körül menetkész vagyok!

Ahogy írtátok, negyed 9-kor még világos van!