Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Persze vannak extravagik is:-))))) Bár ide "szereld magad a lámpát" a formáció

Én is megnéztem. Van választék. Ha a lámpabúra tetejére és az órákra teszel vmi szélterelőt már az is sokat jelentene. Nem?
blue le tudod irni pontosan hogy hogy működik onnan a "rendelés"
Ez meg csak 15 euró....
Pl ez az idom most ebben a percben 64 euró
Hát fritz, olyan telhetetlen vagy!
Akkó nem tom.
Fejidom????

Ha még a pénzednél is akarsz maradni akkor http://www.ebay.de

Ha kiválasztod és valami megtetszik - szólj (regisztráció szükséges.....)
Egy kkötés van! Ha licitáltál és megnyerted, AKKOR PENGETNI KELL A LÉT!!!!
És számolj plusz 10000ft költséggel!

- kb 3000ft a valuta utalása
- kb 30 euró (7500ft) a postaköltség....

Az Én fejidomom így volt (simán tükrök, plexi nélkül) 55 euró+10000ft vagyis kb 22000ft....

Ha bemész az EBAY-re...akkor a bal oldali csikon válaszd ki a Auto és Motort..... majd a keresőbe írd be hogy FRONTVERKLEIDUNG vagy STREETFIGHTER

olyan 50-100 euróért már igen fasza idomok vannak.......és ha azt nézzük, hogy idehaza ennyiért enduróra lehet kapni idomot akkor baromi jó....
ha gondoljátok nézzetek meg minket:www.paksi-motorosok.uw.hu
Pálca

Az rendben van, hogy lefúrod a szegecset, de ez csak a fele. Még hegesztve is van.
Ja ősz körül voltam feléd 66-os út nagyon király nagyot motoroztam csak a csizmám orra kopik
Sziasztok.
Az a nagy igazság hogy nem vagyok GS tag, meg mától nem is lehetek. Bevittem ma a motort eladni. Fáj érte a szívem. 900 -ért hirdetem. Ha ma hamarabb beviszem, már elkelt volna. A HITEL (600) visszafizetése után csapok egy százast hozzá, és jöhet a 0 Km -es GSXF750(innen a nevem). Gondoltam.
DE: így havi 25942 lenne a havi törlesztés, mivel 1698000 Ft a moci.
Ha 600-at fizetek be, havi 21333 a havi. Namost 600-at a fa..om fog befizetni. Nem Baumgartner a nevem. :)))
Így marad egy használt. 2 évesen, 12000 Km-rrel van is 13500-ért. Valami elyesmi lessz.

Ha új lett volna, akkor a reg. adót a SUZUKI állná, átírás, eredetvizsga nincs, csak forgalomba helyezési díj(kb30 rongy). Megérné az új, de 26 havonta nekem sok. Mellette van még fix 21/hó ( ÉLETbizt., kisseb hitel, ...)
Nos itt állok most!!!
pálca
e-mail címem:heszadam@freemail.hu
Hát én itt Pakson már klubtag vagyok Túra és sportmotoros szakosztályban meg jövőre nagyobbat akarok venni de gyere nyugottan szívesen várlak jaja nekem is a szürke-fekete nekem ebben tetszett a legjobban
Ja közben rájöttem hogy szedheted le a kipufogó hátsó részét. Kifurod a szegecselést, majd újra szegecseled.
Mi van fritz750? Merre, merre?
Hol laksz daddy?
Hi, EdiGS!

Látom neked is a fekete-ezüst szín jött be!

Elküldhetnéd a mail címed! Paks nincs messze tőlem.
És te már (GS fan) klub tag vagy?

Na, pá!
hol is pontosan ?
Majosházán kerested már? én onnan szedem az ilyesmit! sztem jó hely!
nem tudtok olyan helyet mondani ahol vannak fejidomok lámpával együtt vagy lámpa nélkül
asszem olyan 20-21 ezer
Mennyi volt, hátra?
Ja van egy gyári elsőm eladó 15000 km van benne!
hú ez nem az bocs ez az
Sziasztok!
"Nagyon nagyon nagy gondom van" Nem tudja valaki,hogy mennyibe kerül a kuplungnál az a kapcsoló ami meg akadályozza,hogy ne tudd kuplung nélkül elindítani?
Gumi téma
Én most vettem rá Michelin Pilot Active gumit hát nagyon állat a gyáriak után.