Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát attól tartok én tartanálak fel.
Kik jönnek még amúgy?
Simán! Negyed kilenc van és még világos.
Amúgy sokkal játékosabban dűlöngél és stabilabb mint a sövő és jobban tartja az ívet is a nagyobb keréktől függetlenül.
Pedig rövid tömzsi a cucc.
egyes felniszelessegekhez nem veletlenul van megadva az ajanlott tol-ig gumiszelesseg. a gs-e asszem 3,5", 130 a gyari meret, ettol kb. +/- 10% elteres OK.

Hátul maradok hogy ne kelljen feltartani a menőket.
Küldtem neked emailt olvasd el.
sajnos ezt nem!csak ha felszereled,felfújod akkor látszik hogy áll a felnin! ha összenyomod a peremét a guminak kb a felni szélességre,nagyjából látható a dolog....de a "tuti" ,ha rajta van
Este 6-kór?
Ezért holnap orvul belédzúzok!
ott a pont! :)
Na igen!
Nem tudom nekem miért, pedig ugyan az a gumma.
Lehet merészebben dobálom?
Nyomhatunk pénteken egy Csesznek túrát, az mindkettőnknek középtávon van. Én már 18 óra körül ott tudnék lenni.
Aki akar becsatlakozhat, nyomnánk egy pár fel-le szerpentint.
Vettem egy másik motort amire felmegy a 180-as.
Hogyan?
Egy megoldás van, ne fosssssssssssssssss!
Mit össze küzdötök egy 2 centivel szélesebb gumiért.
Eccerűbben is megoldható.
Oké jövö héten péntek rá érek.Na semmi alátét nincs nekem simán fel ment nem ér hozzá abszolut.
De az enyém ről van szó most nem szitál csak nem merem húzni neki mert fosok.
A lánc nagyon közel van a 150-es gumihoz (pár mm), és neki-neki ér. Azt nem tudom hogy huppanóknál, vagy kanyarokban, de neki ér. Látszik a láncon és a gumin is!
És arra gondoltam hogy a hátsó fogaskerék alá alátéteket teszek, így kicsit eltávolodik a gumitól. Vágod? De azóta Ganja is írta hogy neki is van alátét. Te hogy oldottad meg ezt a problémát?

Voltam a srácnál, és mondta csütörtökön hogy már feladta a gumidat, akkor ezek szerint meg is érkezett.

Na majd ha találkozunk, meglovagolom a gépedet és kiderítjük mi a bibi....
Rakd föl..oszt tsá...feltéve ha nem öreg vagy sérült vagy kockára kopott..
Majd holnap megint megnézem...de nem ér hozzá....ez tuti
Valahol valami nem stimmel..mert Atááával ma is húztunk pár kövéret...és nem szitál..
aki tudja, érti annak valóban nem bonyolult !
( a múlt héten a 130 vs 140 mérettel volt kérdésem,
most kaptam egy gumit ami /80-as! .ezért pánikoltam be és
szerettem volna tisztázni magamnak végül is mi micsoda .
Miért lenne kijjebb nem értem az teljesen passzol bele az eredeti lánckerék és semmihez nem ér hozzá.Ja meg jött a másik 150-es gumim z6 metzeler. de nem igen vagyok most se kibékülve az elejével vagy én fosok csak rajta.vissza ment a 110-es gumi telo olaj csere 15w-re de nem merek menni 130-nál többel óra szerint.fosok!
Szép apránként...nem viccelek már szépen le van gömbölyítve mind.
És neked így egyáltalán nem ér a gumihoz, vagy csak rávágod?
Akkor szerintem dobok én is alá. És néha néha a féktámasznak is nekiér, ha már újra szétszedem nyomok azon is egy picit...