egyes felniszelessegekhez nem veletlenul van megadva az ajanlott tol-ig gumiszelesseg. a gs-e asszem 3,5", 130 a gyari meret, ettol kb. +/- 10% elteres OK.
sajnos ezt nem!csak ha felszereled,felfújod akkor látszik hogy áll a felnin! ha összenyomod a peremét a guminak kb a felni szélességre,nagyjából látható a dolog....de a "tuti" ,ha rajta van
Nem tudom nekem miért, pedig ugyan az a gumma.
Lehet merészebben dobálom?
Nyomhatunk pénteken egy Csesznek túrát, az mindkettőnknek középtávon van. Én már 18 óra körül ott tudnék lenni.
Aki akar becsatlakozhat, nyomnánk egy pár fel-le szerpentint.
A lánc nagyon közel van a 150-es gumihoz (pár mm), és neki-neki ér. Azt nem tudom hogy huppanóknál, vagy kanyarokban, de neki ér. Látszik a láncon és a gumin is!
És arra gondoltam hogy a hátsó fogaskerék alá alátéteket teszek, így kicsit eltávolodik a gumitól. Vágod? De azóta Ganja is írta hogy neki is van alátét. Te hogy oldottad meg ezt a problémát?
Voltam a srácnál, és mondta csütörtökön hogy már feladta a gumidat, akkor ezek szerint meg is érkezett.
Na majd ha találkozunk, meglovagolom a gépedet és kiderítjük mi a bibi....
aki tudja, érti annak valóban nem bonyolult !
( a múlt héten a 130 vs 140 mérettel volt kérdésem,
most kaptam egy gumit ami /80-as! .ezért pánikoltam be és
szerettem volna tisztázni magamnak végül is mi micsoda .
Miért lenne kijjebb nem értem az teljesen passzol bele az eredeti lánckerék és semmihez nem ér hozzá.Ja meg jött a másik 150-es gumim z6 metzeler. de nem igen vagyok most se kibékülve az elejével vagy én fosok csak rajta.vissza ment a 110-es gumi telo olaj csere 15w-re de nem merek menni 130-nál többel óra szerint.fosok!
Szép apránként...nem viccelek már szépen le van gömbölyítve mind.
És neked így egyáltalán nem ér a gumihoz, vagy csak rávágod?
Akkor szerintem dobok én is alá. És néha néha a féktámasznak is nekiér, ha már újra szétszedem nyomok azon is egy picit...
Kik jönnek még amúgy?