Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jövő csütörtökön robbantok bankot.
Már listát is csináltam, hogy miket kell megvennem, mire kell költenem, és az összeg közel 7 jegyű lesz! Persze ebben a tető felújítás is benne van.
Na ez engem is érdekel amilyen "beles" vagyok...

De lehet, hogy vmi oldalkocsis ETZ-vel kellene mennem....

Hazafele már csak elfeküdnék a "bob"-ban...
Azért írtam ,hogy már nem fiatal...kockás...nem rodeora hanem óvatos közlekedésre még alkalmas..
A közepe már igen közel van a kopásjelzőhöz..
Na és?..elhúzunk..eszünk..aztán Pécs mellett van kanyargós...
Az nincs is rossz állapotban, azzal még 5000 felett is elmehetsz bőven, a széle meg mint új korában.
És mikor szereled már át azt a szart? Kíváncsi vagyok a véleményedre
De legalább a Mátrában lenne, de hát...Dél-Alföld.
140-es, de nem ajánlott a 130-as felnire rátenni, mert romlik a menettulajdonság.
Nekem 150-es Gsxf felnivel és féktámasszal, mindenféle fúrás faragás nélkül elfér a kerék. Lánckereket a régiből rakom át, féktárcsa meg volt rajta, így csak át kell szerelni.
Én ugyanúgy elmentem motorozni jogsi nélkül. Két falu között becsatlakozott elém egy tizenéves robogós kis pöcs. Húzta neki mint állat, bal-jobb kombinációba bezúz, én visszavettem a tempót, mondom ha valami van én vagyok a sáros. Ahogy kiérek a kanyarból, látom hogy a gyerek a földön pörög a kocsik között!
Na jó mondom, forduljunk vissza, aztán go haza, amíg ki nem jönnek a rendőrök.Gyerek gyorsan felpattant, nem lett semmi baja, viszont ilyen még azóta se történt velem, csak azon az első km-eken.
gumi

Az arrowmaxot nézd...bár nem lehet összetéveszteni
Na figyu...ha leszeded a régi felnimről a gumit..én ingyen odaadom....kockás...nem fiatal..de ameddig nincs keret talán addig jó....ha érdekel..
Üdv mindenkinek
Hátsó féktárcsát keresek DS 500-ra jó áron Sürgős lenne
így fotó alapján ( meg hondán is? ) nem nagy külömbség .
kösz, ez is egy támpont
vagyis ennyit nyersz, elírtam! :)
Na lefényképeztem, ennyit nyert a 140-el. Próbáltam arányos képet csinálni. Az első nálam is 110.
nagyon banális a válasz: lóvé ...
de nem sírok. elég feszes mostanság a költségvetésem és ez a defekt nem volt bekalkulálva.
Miért ne lenne?
ha lesz addig gummám ... végül is miért ne !
igön tisztőőtt tekintetes bíróság !
ha tuttam vón mekkora galibát okozok meg se mukkantam vón !
Ezt meg kell látogatnom....addig nem halhatok meg...Rétesfesztivál
Rétesfüggő vagyok!
Mondjuk szervezhetnénk oda egy orbitális gurulást...
de ne rakj rá ekkorát, mert ahogy ganjapapa írta az púpos lesz. Baxhatod az optikádat :)
mondom h 140
Gyári méret 130/70/ tizenhét....
de olyat...
de mekkora méret(a GUMI!) fér be vazze fúrás faragás(a MOTORKP. !) nélkül ?
én csak ennyit kérdeztem !