Jövő csütörtökön robbantok bankot.
Már listát is csináltam, hogy miket kell megvennem, mire kell költenem, és az összeg közel 7 jegyű lesz! Persze ebben a tető felújítás is benne van.
140-es, de nem ajánlott a 130-as felnire rátenni, mert romlik a menettulajdonság.
Nekem 150-es Gsxf felnivel és féktámasszal, mindenféle fúrás faragás nélkül elfér a kerék. Lánckereket a régiből rakom át, féktárcsa meg volt rajta, így csak át kell szerelni.
Én ugyanúgy elmentem motorozni jogsi nélkül. Két falu között becsatlakozott elém egy tizenéves robogós kis pöcs. Húzta neki mint állat, bal-jobb kombinációba bezúz, én visszavettem a tempót, mondom ha valami van én vagyok a sáros. Ahogy kiérek a kanyarból, látom hogy a gyerek a földön pörög a kocsik között!
Na jó mondom, forduljunk vissza, aztán go haza, amíg ki nem jönnek a rendőrök.Gyerek gyorsan felpattant, nem lett semmi baja, viszont ilyen még azóta se történt velem, csak azon az első km-eken.
Már listát is csináltam, hogy miket kell megvennem, mire kell költenem, és az összeg közel 7 jegyű lesz! Persze ebben a tető felújítás is benne van.