Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Múltkor már kérdeztem izzókkal kapcsolatban, de azt hiszem nem reagált senki. Most rendelek egy webáruházból, ITT vajon van olyan izzó, amiből össze lehetne állítani a GS készletét? Felismeri valaki mit kellene rendelni? :)
Előre is köszi!
Nem hiszem hogy össze fog jönni, mert estére van egy találkozom is:( Szarul jött ki ez a hétvége ebből a szempontból, remélem legközelebb összejön.:( Nektek azért kellemes pihenést és jó szorakozást kívánok...
Akkor?

Délután START!
Ha Baján vagy akkor a lentebbi térkép szerint leszünk......vagy csörögj rám és megyünk eléd:-)))

A "FUTRINKA UTCA" a lényeg.......bár abban sem Blue, sem Teddy sem más állat nem volt, csak mazsola:-) a disznó:-)
Sajnos nem tudok ! Pedig mennék, csak sikerült úgy "megoldani" a dolgot itt bennt munkahelyen, hogy csak holnap délután fogok szabadulni. Pedig sikerült beszereznem egy dobozt is hátra és már a fékbetét is ki van cserélve .
Szerencsére munkahelyem támogatta anyagilag, egy két szívességért cserébe .
És te mit csinálsz holnap?
Nem jössz?
Köszönöm Szépen... soha sincs túl későn!
N. Tibi nevében (géphiány miatt):
"
Én ilyen vagyok, akinek nem tetszik reklamáljon (SZEMTŐL-SZEMBE).
Én mindenkinek csak annyit adok ammennyit szerintem megérdemel.
"
...

Blue, így utólag én is sok boldog születésnapot kívánok Neked!
Teddy, Neked meg boldog névnapot.

Kicsit megkésve, de még talán nem túl későn !

Üdv

Goliat
N.Tibi!

Köszi mégegyszer! Eddig ez volt életem legnagyobb meglepetése:-)))

NO!
Aki nem tudja még mit csináljon az jöjjön és ne tököljön.-)
Eddig 7 motor lesz.....és nem hiszem hogy megijeszt egy kis eső:-)
2 útvonal van Soltig:
a., LIDL parkoló:11:00

b., Adony Blue home: 10:30

ezután ...
SOLT Plus parkoló: 12:00
BAJA Tescó parkoló: kb 13:00

A téma pedig egyszerű.....
1., lemegyünk Bajára
2., bevásárolunk a Tescóba
3., lemegyünk a partra
4., pancsi......sátorállítás.....hawaii......
5., totáis szabadprogram
6., este tábortűz.......vacsi......
7., Ha Teddy betud szervezni pár magányos nőt akkor éjjeli fürdőzés:-) hogy vízesek legyünk:-)
8., sátor...

másnap ébresztő....pakolás.....elmegyünk valahova reggelizni (pl egy pizza?) A lényeg a kávé.....

És huss......
Én a kollegámmal jövök majd haza 9-10 óra környékén, mivel neki 14-re melózni kell menni......
Én is megyek ki, átnézem a sátrat....össuepakolok azt mehetünk:-)
Goliat!

A rónás fékekről egy csómó helyen érdeklődtem........és......mindenki ajánlotta!

Állítólag 18-20 éve foglalkoznak fékekkel, vagyis ha szar lenne akkor ugye már nem élne ez a cég.
Vannak akik motorhoz, vannak akik kamionokhoz csináltatnak féket - és senki nem mondott még rosszat.

Nekem most hátul az van.....nem nyikorog, nem csikorog.......és fog.....

Szóval szerintem jó
Na, főnök!
Jelentem, útra készen állok. Mivel most megyek melóba, így a gépet felmálháztam, láncot lefújtam. Reggel csak egy kávé, egyéb szükséglet ,öltözés és tűz! 11-kor lidl parkoló. Pá!

TIBKIN! Hol vagy?
Gyere holnap Bajára, adunk a bánatodnak!
Minek fékeztek annyit? Van gázpedál is!
A hátsót BBT előtt cserélem le:kb 23ezer lesz benne. Az autómba 43ezer van, a szerelő csak leste, milyen jók még a gyári betétek.
Blue mester!:) Hasonló a gondolkozásunk

Körülnéztem fékbetét ügyileg, a legtöbb helyen a Lucast forgalmazzák 7000 Ft körül, de ma délutánra hozza nekem a Bárdi autó 4772 Ft-ért, Ferodo márkájút (állítólag "puha", és így nem a tárcsa kopik) . Így legalább lesz egy tartalék, amit beadok, és ráteszik a ferodol-t valóban párszáz forintért. Hátsó féknél ez működik, elsőnél viszont azt mondják könnyen elkeni. Majd meglátjuk. Nem akarok még1x ilyen helyzetbe kerülni, hogy nézek magam alá, hogy mi a francnak van ilyen karistoló hangja fékezéskor . (azért gyorsan rájöttem). Csak nem vagyok hozzászokva ahhoz hogy 15000-nél csere, amikor az autómba majd 40000 km-ig jó. Igaz azon azért több anyag van.
Teddy!

- a fát köszönjük:-)
- péntek van! túrázok majd ma délutántól esedékesek......
- szunyog ügyben nincs gond
- hideg? Én tegnap éjjel pólóban s protiingben jöttem haza....szóval nem gond:-)
Amugy....

első csere: HÁTSÓ FÉK.... 11.000km:-)

első fék: 36000km......

Szóval Én melyikel fékezek?
Amugy most pont forditva lett.....az első kopott el.....

Idehaza sokszor kell kicsit fékezni....így a hátsó épp elég ehhez.....
Vízes úton eleve nem használom az első féket....hisz kimehet a gép alólam (PL: Janó az évadnyiton...)
Goliat!

www.ronakft.hu

780ft/db...vagyis 1560ft egy csere....(1 pár)

Nekem most az van hátul és semmi bajom vele....

A gond hogy cserealapu....vagyis beviszed a régit és kapsz egy jót.....
Én most Bexinek adtam vagy 5db hátsót.....szóval hátsó fékügyileg elleszek egy ideig.-)
Az elsőt pedig majd felviszem, ha Fefétől áttudom venni az újat
Igen de Én a medve bőrére iszok:-))))
Bakker!
Mi lesz ott!? Vagy csak a szánk nagy? Mert igazából egyikünk sem "iszós"!
Bár Blue tett egy fogadalmat
Én az AP Racing fékbetétet ajánlom! Ezt használtam, nekem bejött. Ha cserélni kell ilyet fogok venni. Én a pinkmotors.hu-nál rendeltem még anno a TZRbe 5000Ft körül volt az ára.

Megjöhetne már a sisakom, mára igérték, de a GLS még sehol...
Homokpaca no az nem egy normális eset.Véleményem szerint továbbra is az első fékre kell koncentrálni, pláne szélsőséges esetben. Tudtommal a GS-el ugyis messze van az ember a Stopizástol Ha megnézed a hátsó féktárcsát nem véletlenül kisebb, gyengébb mint az első.
Még egy érv a hátsófék ellen:ha sokat csuszkálsz a hátsóval hamarabb elkopik a gumid . És ugye a hátsó csak fele annyi ideig tart mint az első viszont duplájába kerül kb,akár.
Egyébként sajna én is túl sokat használom a hátsóféket, de igyekszem magam leszoktatni
A sör is! Beiszunk, aztán nem érezzük, ha csíííííííííííííííp! Aztán a husángokkal meg majd jól agyonvágjuk őket! Persze nem egymás homlokán!
Teddy!

Sz..rni a fára! A sört hűtsd be! Az a legfontosabb! Bár a fa a szúnyogok ellen is jó.
Góliát!

Ahogy Piet írta, a megoldás a Louis. A Bázismotornál is megrendelheted a fékbetéttel együtt. Az olajhőfok jelző 8ezer körül van. A télen akciós volt 4-ért. A menet méretére figyelni kell(van táblázat), asszem a miénk 12×1,5-ös, de nem esküszöm meg rá. A fékbetét kb 5 ropi. Nekem itt figyel a tarcsi a garázsban, mert lassan aktuális. Saito típusú. De van a Nagyvasnál is, meg számtalan helyen.
Blue!

Szúnyog helyzet egyáltalán nem jellemző. Nem volt árvíz, így az idént talán, ha összesen kettő talált meg. Viszont az éjszakák hűvösek leszenk... hozzon mindenki jó meleg rucit és hálózsákot!

A fát ma összehasogatom a tűzhöz. Majd utánfutóval leviszem a placcra. Ma reggel jártam arra, kicsit nagy a fű, de nincsenek vizitúrázók, így szabad a helység...
Eleinte mindig első fékkel álltam meg. Aztán egy nem várt homokpacán már borult is a motor (szerencsére már lassan mentem). A múltkor meg jöttem a körúton éjjel 60-al, erre a kereszteződés előtt voltam 20m-el mikor egy kedves mentős benyomta a kéfény-sziréna párosí­tását. Reflexből beletapostam a hátsó fékbe, ami í­gy csak megcsúszott. Ha az elsővel tettem volna ugyanezt, akkor most az idomok javí­tásáról érdeklődnék . Pályán más. Nincsenek váratlan piszkok az úton. Tudom hogy nem í­gy "taní­tják", de nekem ez sokkal jobban bejön. Érzem a hátsó kerék csúszáspontját, és utána már nekem is az első fék jön. Intenzív fékezésnél persze rögtön húzom az elsőt is, de piros lámpához pl. mindig hátsó fékkel lassítok. Ha utas is van, akkor aztán tényleg nehezen csúszik meg a hátsó, még jobban lehet használni. De kinek mi...

Én nekem mondjuk a fokozatvisszajelző sem hiányzik, mert sosem teszem vissza 6-ból 2-be egyből. mindig vissza egy, kuplung fel, motorfék, így rögtön érzem melyik a megfelelő fordulat, lényegtelen hányasban vagyok.