Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazi showman vagyok-e?
Ez a tuti kedvet hozó beköszönő.....
azért ez egy kicsit durva. Piásan motorral, és nem is egyedül,hanem utassal, nemnormális
igen, mi voltunk azok
Alkalom adtán összejöhetnénk némi tapasztalatcserére, esetleg közös gurulásra.
Pl.érdekelne a bukócsöved, Te csináltad, v. vetted?Én is szeretnék tenni egyet a Suzukira
Jó reggelt!

Amikor a motoros a hibás egyedül...

baleset
Jól gondoltad.
A fiammal motoroztunk, apósomék laknak ott, és nem Parasznya hanem már Radostyán, de mindegy mert egybe van épülve.
Kiszurtam rögtön a két motorost, az első egy bmw volt azt hiszen és a kék gs utána.
B-viktor!
Jól gondolom, hogy ma téged láttunk, Parasznyán, úgy este 7 után?
Hát mondjuk ha 6-dikban vagy és kanyar elött tudod hogy 2-esbe kéne visszaváltanod ,akkor segitség ha látod hogy meddig váltottál vissza.
Én nem értem mi haszna van a fokozatkijelzőnek. Eleinte mondjuk megpróbáltam 7-be váltani, aztán megnéztem a fordulatszámot az utazósebességnél, azóta mindig tudom mikor vagyok az utolsó fokozatban, előtte meg úgyis szükség szerint/érzésre váltunk, nem?
Persze ötletnek, "tuningnak" jó, minden elismerésem annak, aki meg tudja építeni. Asszem ismerem a V-Stromos srácot, aki építette, ő vezetékelte át anno az MZ-m.
Böldog névnapot minden Macinak, főleg aki Norbi!
Ja akkor boldog névnapot Bratyó!
Lemaradt képek:
Esso!

Csak hogy egy kicsit bátorítsalak, a GS -re nem is olyan nehéz sebességfokozat kijelzőt építeni. Igazából nem is értem miért szedték ki belőle. Igen, ennek a blokknak az ősébe VOLT. A mostani üresjelző jeladója helyén. Tulajdonképpen ugyanaz most is csak hiányoznak belőle a réz szegmensek.
Bontókban régi GS vagy GSX jeladót kell keresni, mert azokban még benne VOLT. És minden további nélkül rá lehet szerelni a GS -re is.

De van ám egy másik megoldás is:
A képeken egy félbehagyott project -em. A GS üresjező jeladójának átalakítása. Mai napig benne van a mocimban, csak idő hiányában a kijelzőt még nem építettem meg.
Próbalámpával leteszteltem, működik.

A kijelző lehet LED, 7 szegmenses kijelző, esetleg izzók is. Minden fokozatba egy másik szálon testet ad és kész.
A 7 szegmenses kijelző néz ki a legjobban, csak fel kell hajtani egy nagyfényerejű közös anód -os változatot, meg kell hozzá egy decimális - 7 dekádos kódoló, ami lehet tulajdonképpen egy félmarék dióda is.

Ha valamikor elkészül jelzem. Sajna régebben írtam a fesz. kijelzőről, de még arra sem volt időm.
alles gute zum Geburtstag -Blue
Namenstag- Teddy

no, minden jót mindkettőtöknek
Vagyis müxik!
Juhééééééééé! Miket tudok, apám! El vagyok ájulva magamtól!
http://www.v-strom.hu/

Na, megpróbáltam, de nem megy!
Blue!
Óriási dolgot fedeztem fel! Szoktam lesegetni a DL-es honlapot(tudod, a szerelem...) Ott csináltak fokozat kijelzőt a mocikra. Hónapokig készült, de tuti lett. Az egyikük írta, hogy egy GS-en is látott, igaz, kicsit bumfordi az érzékelő. A DL-en van jeladó, nekik könnyű . Képek is vannak, de sajnos én nem tudom belinkelni. Viszont Ispán haverod is ott van! Tudd már ki tőle a dolgokat, mert sztem többünket érdekelne!
Útmutató, ha megnéznéd: az itteni DL topicban az egyik hozzászólásnál van egy link, arra kattintva ott vagy a honlapjukon. Onnan tovább a sebességfokozat kijelzőre!
Ja, és ne gyere nekem azzal, hogy minek az, mert te tudod, hányadikban van!
Köszönöm mindenkinek a jókívánságot!
OK Viktor!
Majd egyeztetünk.
Teddy Medve, Blue Főnök!

Allah növessze nagyra a szakállatokat!
Vkinek esetleg nem kell egy Michelin macadam 120/....használt gumi...nagybandi gyári gummája...elsőre
Teddy!

Happy name day!

Bakker! Nagy ivászat lesz a hétvégén!
Boldog névnapot!
Remélem jó lessz a 23.-a.
A hétvégi motorozást meg majd össze kell egyeztetni, mert mostanában sok a családi programm, és van olyan hétvége amikor dolgozom is pl. jövö hét vasárnap.
Boldog Névnapot GSTeddy