Kíváncsi vagyok! Teszel fel képet róla?
Tegnap délután, este mentünk egy nagy Mátra-kört.
A ruhám és a sisak egyöntetű szürke lett a becsapódott rovarok ezreitől. Talán a plekó valamelyest felfog ezekből is.
Más megoldást választottam plexiodajuttatás ügyben. Mivel most sok-sok nagy kombájnalkatrészt szállít a járatunk, így nem lett volna olyan biztonságban a cucc, ahogy én szeretném. Szóval, csütörtökön értekezlet lesz a cégközpontban, odaadom a füzesabonyi kollégának a keze közé. Így pénteken mehetsz a KITE-be érte. 2 nappal több így az eljuttatás, de a biztonság mindenek felett!
A pé"zt meg intézzük, ha végre magtalálom a számlaszámom!
Ha a kezedben van a plekó, akkor küldöm emilben!
Sajnos nehezebb betartani az ígéretem, mint gondoltam, de zajlik az élet.
Szóval telóállítás: 4-ről 2-re bejött, így most kellemesen használható, persze azért majd lesz benne olajcsere is. Fotót mellékelek, itt azt a kis kiálló pöcköt lehet 10-es kulccsal tekergetni ki-be, alapból 4-en áll (4 vízszintes csík látszik), ezt befelétekerve lehet felkeményíteni, én 2-ig csavartam. Gondolom, ez az állítási lehetőség az új, 1 csőből hajlított kormányoknál már eleve nincs.
Ja, és sajnos ma lekéstem 2 km-rel a jó képről...
Ma délután volt egy kis lánfeszítés, 2 emberes volt a tengelycsavarok oldása, szeretem a légkulcsot! Jövő héten hátsógumi-csere, szerintem Heidenau lesz, /70-es, bár így nem lesz meg a különlegessége a gépnek... De ez már nagyon gáz, nedves úton félek vele. És megcsinálom az olajcserét is, addig memorizálom Blue videóját... mekkora kulcsot kell eldobni? Akciós a Repsol, arra gondoltam, Kelomotornál veszem a héten + a szűrőt is.
Ja és persze: Jó utat és időt az utazóknak, Nyusziéknak + Ratesznak, hátha még olvassák!
550 km-es hétvégém volt... kicsit unalmas, mert végig alföldi utakat róttam. Ám a vas ott volt a lábam között, így jól éreztem magam...(guma közepe kicsit kopós lett, majd menni kellkanyarogni )
Tegnap éppen annyi esőbe futottam bele Szarvastól Körösladányig, hogy tiszta retek lett a szemem fénye... éppen csak csepergett, de az úrtól az összes takony a mocin landolt. Holnap wellnessezünk kicsit... megpucolom megint szépen.
Másnaposan ne üljetek motorra!
Ma az első 30 kilométeren az istennek nem találtam semmit a motoron... Aztán rendben is volt már az eszem!
A holnap utazóknak (RATESZ, NYUSZI és ZS.) nagyon kellemes utat kívánok! Vigyázni!
Voltatok a hüllőknél? Még jó hogy Nyuszikusz nem volt ott mert biztos rosszul lett volna: hatalmas kigyók mellettük meg egyenlőre külön, különféle tapsifüles, nyilván az ebédjük.
Sajnos sokkal több nincs. Egyébként feltünő volt nem kevés árus (főként édességárus) származásuk és feltünően jómoduságuk. De azéert mégse volt gusztusunk venni tölük, pedig már rég szuvasodott a fogunk a krumplicukortól meg törökméztől
Egy másik fórumban olvastam - a kolléga látta a balesetet -, hogy állítólag 3-ig váltott föl a srác rövid szakaszon, full be volt öltözve, a bukóján csak a plexi tört el, és a mentősök azt mondták, hogy koponyaalapi törésbe halt bele ... Szó ami szó, tuti nem ötvennel ment szegénykém, de annak a piás gennyládának ki tudnám taposni a belét ...
milyen szélvédőt tesztek fel, hol szereztétek, mennyi pénz vóóót?