Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Néha beleolvasok a forumotokba!
Szép a vasad, nekem si hasonló plexi van a vasamon.Nem rossz dolog,de csodákat ne várj tőle/nekem kb 100-110ig ér valamit/!Viszont ami nagy előnye, hogy a bogarak jó részét felfogja és csak a kabátujjai meg a bukod lesz trutyis!

Tartós hátszelet, meg balesetmetnes karikákat!
Teddy!

Ok akkor a Tescó parkolóban - vagy benyakúton leszünk.... ha leérünk rádcsörgök...vagy mikor indulunk Soltról...
a számod ugye megvan:-)

Amugy tutira megyünk, mert ez most nekem nem csak haverok, buli.....hanem úgy intéztem a dolgot - EGY NAGY DOLGOT - hogy ott dől el....
Így majd nekem éjfél előtt le kell lécelnem egy kicsit......

Vagyis ha szakad az eső nekem akkor is Bajára kell mennem:-)
Ja-ja ilyenre! Ez az "ATTENTION, ne smirglivel takarítsd a bogarat!" című. Viszont baromi erős a ragasztója... Egy kis tuskó gazdaságos ablakpucera segített rajta... De egy kevés mardat még. Majd az idő vasfoga megoldja!
Kirájfi Jenő!
Ilyen feliratra gondoltál?
Még a matrica is rajta van a plexin! Annyira új....

Lemegyek és leszedem...
Hi All!

Idő az volt rendes. Hazamotoroztam ebédelni verőfényes napsütésben. Kajáltam egyet, és indulás előtt felnéztem az égre. Nos, motor be a garázsba és négy kerékre térdeltem. Ahogy beértem a munkahelyre, nem telt bele negyed óra és akkora eső kerekedett, hogy én ilyet még szerintem nem láttam...
Még az a szerencse, hogy szél egyáltalán nem volt, de háromnegyed óra alatt leesett majdnem 95 mm csapadék. Mindenhol állt a víz, a tűzoltók azóta is szivattyúznak, mint az állat. Nálunk nincs kár sehol, de az utca másik oldala kapott a sártengerből (földes az utcánk... ). Serényen lapátolnak egész délután szegények! Szóval volt eső bőven...gondolhatjátok, ha a sík alföldi terepen 5-6 cm sár áll majdnem minden utcában. Kipucolta a kereteket az esőgyerek...
De már süt a nap, és felszereltem a plekkancsot a GS-re.
Meg le is pucoltam kicsit a mocit.

Begyűrök ide néhány képet a plakóról, bár van fent hasonló vagy száz a fórumon, de gondolom a kíváncsiak nem akarják keresgélni! Én sem tenném...
Sziasztok!

Hű de rég jártam erre. Nem bírom visszaolvasni a 1nap*3 oldal hozzászólást....

Biztos volt már téma, de engem csak most kezd érinteni: gumivásárlás

Michelin Pilot Active, vagy
Pirelli Sport Demon, vagy
Metzeler Lasertec, vagy
Bridgestone MT45?

Szoktam többször autópályán menni és szerpentinen is. Emellett még a városban. Szóval pályán kívül mindenhol ?
Most láttam, hogy nagy vihar volt Baján. Remélem, Teddyék megúszták, állítólag iszonyat sok víz esett le rövid idő alatt. Teddy! Ha megszárítottad a számítógépet, írj, mi a helyzet!
Én kint tönbbet motoroztam mint itthon, bérelni kell egy jo robogót és van ingyen aircondition!
Sziasztok!
Tegnap legnagyobb örömömre sikerült beszereznem a motorom gyári szerszámkészletét az előző tulajtól, így akkor nem kell kuncsorognom nálatok a rugóstagállításért.
Most egy izzókészletet tervezek összeállítani. Van valami pontos megnevezése az izzóknak, amit egy kis sárga cetlire felírva ha odadugom az autósboltos orra alá, akkor tudni fogja mit kell adnia?
Ti hol tartjátok az izzókat, hogy nem törnek el? Ülés alatt biztonságban van, vagy hátizsákban kell vinni?
Üdv: Miki
De jó lesz egyeseknek, hogy motorzhatnak!

Na, mostmár indul a repülőnyusz, hogy ne késse le a járatát! Mindenki legyen rossz, de azé vigyázzatok magatokra!

pusz-pusz
Szia Viktor!

Akkor lassan csapathatunk is egyet az új szerkóban!
A HJC bukó akkor az ismerősömtől került beszerzésre?
Sziasztok

Tegnap kiprobáltam az uj kabátot és a sisakot. Szivem szakadt meg mikor a sok bogár tapadt a pleximre.

Nekem is van kis szélterelő plexim, és a kabáton a bogarak csak a vállamat érik. Egyébként nagyon jól bevált mind a kettő a sisak csendes a kabát szélálló.
Az a híd csak a térképen híd... egyébként töltés. A felvezetésem biztosítom, ha itt lesztek.. tehát csak a Bajáig csináld az itinyert! A városban kalauzolok...
Hi Blue!

Nem felejtette el medve esze a hétvégét. Csak olyan formán gondolkozik, hogy rossz idő esetén megy Bluehoz, jó idő esetén pedig elkíséri egy darabon a hazafelé gurulókat. És mindkettőt országúton!
Szia monibu!
Azért ne ijedj meg nagyon! A rozsdásodás nem azt jelenti, hogy 2 év alatt kiesik a motor alólad! Igen, rossz minőségű a kipu. Mármint a festése. Nincs krómozva az olcsóság miatt. Bár nekem nem tetszik az agyonégetett króm kipu sem, az a megbarnult izé...... Könnyen orvosolható: 2 évente le kell fújni hőálló fekete spray-vel. Csak akkor rozsdul, ha a forró kipu vizet kap. Többször.
A lehúzás meg ugye - kinek a pap, kinek a papné. Egy tény: ennyi pénzért ne várjon senki agyonkrómozott Harley-t. A lényeg, hogy ez egy nagyon jó kis moci. Igénytelen, olcsó alkatrészekkel. És roppant megbízható. Annyira, hogy nem is tudok olyat, hogy ott hagyott volna valakit!
Röviden ennyi, talán segítettem.
Teddy! Úgy látom, te leszel a haverom hétvégén! El nem mozdulok mellőled! A többiek meg igyanak tejet!
Má" megint a hátam mögött ügyködtök?

OK, szorítunk!

Műszaki vizsga: Egy havernak is lejárt. Mondom neki a nagy okosságokat, hogy milyen balhés, stb.....
Jelentkezzen be, ha 2 hónap mulva akar menni. Elment. Mondták neki: álljon be ! Hova? Hát vizsgáztatni!
A gép fel sem volt készítve, úgy kellett kikönyörögnie egy későbbi időpontot!
Sziasztok!

Szeretnék venni egy GS-t, de kétségeim vannak, amiket remélem sikerül szétkergetnetek:
Ahogy észrevettem, a Gs 500-ok kipufogója (mármint a hengerből kijövő részre, valamint a dobig elvezető részre gondolok) hajlamos a rozsdásodásra. Miért van ez? Rossz minőségű? Lehet tenni ellen valamit (kivéve azt, hogy veszek egy újat)?
A Totalbike-on teszteltek 2 GS-t, az egyiket dícsérték, a másikat lehúzták, hogy mennyire hajlamos a rozsdásodásra, milyen igénytelenül rakták össze. Melyiknek higgyek, mit gondoljak most?

Köszi a segítséget!

Sziasztok!

monibu
Ja meg maci!

Kellene infó szunyog ügyben.....
A sugó melett mi a szitu manapság?

Tavaly mikor lent voltunk akkor katasztrófális volt ....... nem csíptek minket hanem egyszerűen MEGETTEK.....
Ja:-) hát ez nem nehéz:-)))
Hiszen csak 1db hidat látok:-)

Én a FUTRINKA utca környékén gondoltam.....
Teddy!

Hévégi teszt?
Ezek szerint akkor ne zavarjuk a köreidet? Mert ugye hétvégén megyünk Bajára.......

Ma megcsinálom az ityinyert.....
abban segíthetnél hogy a beszélt helyszínre hogyan lehet eljutni?
Keres Én is térképet....de lehet hogy vannak olyan kis útak amik nincsenek a térképen....
HAHAHAHHA

Én másmilyet kaptam a lánykádtól! Jó utat kívántunk egymásnak!

Szorítsatok, hogy jó időnk legyen, és minden okés legyen!

a másik: műszaki... protekcióval.... 3,5 óra.... az agyam lereccsen! és 7e ft volt.... grrrr. meg 125 másodperc a vizsga!
Kis öröm is öröm!