Legyél nagyon jó, meg minden ilyesmi, én is nagyon fogok vigyázni
magamra, hogy a MEGA COOL PARTYn ott tudjak lenni... :-)
Majd írkálok smst, ha lesz rá lehetőségem valahol, akkor írok ímélt is,
bár nem tom, honnan.
Ha mész Bajára csak óvatosban nagyon, és csókoltatok mindenkit!
Meg úgy amúgy is!
Na, nyuszi! Látod, én ilyen emileket kapok olyanoktól, akik útban vannak GR-be! Bár ez csak egy részlet, de bemásoltam ide. Részben, hogy ilyet is tudok, részben, mert rátok vonatkozik!
Ha szeretni fogod, ő is szeretni fog Téged. De ha nem, akkor is hűséges marad hozzád! Ez egy ilyen verda.
Megtalálsz mindent a Gs 500 Fanok társaságának internetes oldalain, és itt a fórumon, ha visszaolvasgatsz. A többit meg majd menet közben.
Sziasztok!
Tegnap kaptam én is egy Szuzuki GS500-ast,és szeretnék csatlakozni hozzátok. Bár nagyon tetszik a gép, még nem tudok róla sok mindent, úgyhogy bármilyen tanácsot szivesen fogadok!Mire figyeljek oda? Mire érzékeny?Mit szeret mit nem?
Válszotokat előre is köszönöm!
Üdv.: Tomi
Aki jönne holnap.....
Találkozó nálam Adonyban 10:45 és 11:00 közt......
Táv: 50km célállomás ABA
Abai napok....
Tegnap éjjel voltam odaát...igen nagy a banzáj.....
Aki nem tudja hol lakom az Jöjjön le a Adony felé a 6-oson lévő MOL benzinkútra....és hivjon fel......70/373-4670
De amugy....
Ha BPestről jössz.....
A MOL kútnál nem mész be a kútra hanem egyenesen jössz az átkötőúton......majd az első utca JOBBRA! A motorom meg ugy is kint fog állni a terasz előtt....
Hazaindulás egyénileg........ki merre - ki mikor......
Hát van ez így, ki kell fogni az akciókat! Gondoljunk bele, nekik még így is megéri. Akkor mennyi lehet az előállítási költsége? Hétfőn meg is rendelem a sword-ot fekete-szürkében.
Nem tudjátok hogy áll a 6-os út felújítása, melyik szakaszokon lehet normálisan haladni, szintkülönbségek meg 40-es tábla mögött lesben álló rendészeti szakközepesek nélkül?
Hát ez az időjárás nagyon kiszámíthatatlan, épp motorozni indultam volna de inkább meggondoltam magam a felhők miatt... Jól is tettem, mert már szakad is az eső nálunk... Bakker
Egyébként voltam este Oszi bá-nál, és felreszeltük a konzolomat! Nagyon zsivány lett! A bringa "ready to highway" lett! Valami jó kis gyári cumóra heggesztettem fel a trepnit, nagyon zsivány lett. A kapaszkodó adja a háromszög egyik sarkát (kötegelővel megfogattam, alatta némi védelem, ne karcolja meg a kapaszkodót a cucc), de igazából nincs rá szükség, atom stabil. Tudjátok, az "Oszi bá" Technology" nagyon profi!
Tegnap Érden volt egy motorbaleset.
A motoros elé kikanyarodtak a 6-os úton. A motor 33 éves vezetője meghalt, az autó sofőrje kisebb lábsérüléssel megúszta.
AGV próbáltam de nem volt kényelmes, de a HJC-t mintha a fejemre szabták volna, hetek óta próbálgatok mindenféle márkát, de ez volt a legkényelmesebb, nemhiába a Shoei leányvállalata.
Kék cica? Blue cat
Egy állatórvos ismerősöünk mesélte hogy a legdrágább macska és kutyaeledelekben olyan adalékok vannak, amitől az állat függővé válik, mint a kábotószertől. Természetesen miliárdokat költenek a fejlesztésre hogy ne lehessen jogilag megfogni őket már mint a kajafejlesztőket (nem az állatokat )
Nekünk is volt ilyan tapasztalatunk éppen nem volt a boltban csak az a bizonyos drága fajta amit a macskák is megvennének és utánna nem volt hajlandó mást enni.
Sietnem kellett délben Pesten... cikáztam az autók között, és csomóan lehúzodtak. A legviccesebb az volt, amikor 2 suzi állta el az utat. Az egyikben egy egyenruhás rendőr ült.... Mögé mentem a felezőn, és lehúzódott, pedig nem voltam túl szabályos.... Csupa pozitív élmény! Jah... meg a robogós, feleakkora mocival mint én állt a dugóban! Ha nem lenne rutinom, akkor sem főnék a szmogban, ha simán elférek 2 ÁLLÓ autó között!
Más: nem kell valakinek ingyen álomszép wiskas cicccc? 4 darab született a szomszéd telken. Egyet megtartunk mi, de van még 3. Szürkéskékek, gyönyörűek! (csak még meg kell szoktatni velük az embert! )
magamra, hogy a MEGA COOL PARTYn ott tudjak lenni... :-)
Majd írkálok smst, ha lesz rá lehetőségem valahol, akkor írok ímélt is,
bár nem tom, honnan.
Ha mész Bajára csak óvatosban nagyon, és csókoltatok mindenkit!
Meg úgy amúgy is!
Na, nyuszi! Látod, én ilyen emileket kapok olyanoktól, akik útban vannak GR-be! Bár ez csak egy részlet, de bemásoltam ide. Részben, hogy ilyet is tudok, részben, mert rátok vonatkozik!