Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

NA ennek fussunk neki még egyszer!
Éljeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnn

Meg van a sisakom és a kabátom, már csak nadrág kell és "fullos" leszek.
Miaz nem vagy elladában?
Most nem tudom mire irtad az 1300km-t. A thermopülei szoros csak oda 1300km de inkább 1500km és kénytelen vagy Bulgárián keresztül menni,Makedonia felejtős.
Én ugy mennék Thesszaloniki-(Meteorák- Delfoi stb)- Athen-Peloponesos (Epidarius, Mistra, Olimpia, Korinthos, (Dodona) északon vissza a hegyekben Edesa.... Böviteni lehet nagyon, bár ha láttál 5 romkertet rájösz hogy mind egyforma csak a történelmi mese más!
No ez az:-)

Mint jópár oldalal ezelőtt írtam....... oda-vissza kb 1300km.....
Szóval van még 700km pluszban - és ekkor érnénk el az idei év túráját hiszen a jövő hónapban a nyári BBT2-es túra 1900-2000km lesz:-)

Szóval szerintem ez a túra is összejön egy téli gyüjtögetésből:-)
Végül is egy cigiszünetbe belefér,van egy szobor/dombormü meg egy felirat Egyszer 2 percre mi is megálltunk.
De kárpotól 1000 más látnivaló GR-ben az biztos!És azoknak még több történelmi hátterük van.
sorry:-)
Jövőre ha isten is úgy akarja Termopühlai-szoros:-)))
Szia-mia!

Ügyes legyél, meg óvatos, aztán szólni, ha megérkeztél, hogy minden rendben van! Jah, és nem eltűnni ilyen sok időre a fórumból! Mert különben..... különben utánadküldök egy mérhetetlen mennyiségű nagyid-féle kekszecskét!
No, Ratesz!

Baja-Neuss: 1353 km
Ezt bevállalja Medvesegg! Na, ezt ki is törpöltem, ha jövő nyáron is kint vagy még, akkor megyek.
Céééép Bringa! De ára is van neki... nagyon csecse.
Ez a döntögetés jobbra-balra nekem is mániám! Mégis kockásodik a gumacs közepe... Ha Mátrakeresztesen laknék, vagy Pécsett, akkor csak a széle kopna. No, jó... jobban kopna a széle...
ÁÁÁÁÁH Ratesz még az nyílegyenes autópályán is döntöget (melegíti a gumát) Mikor hozzátok mentünk Bajára ő ment előttem, 3 km-enként vad gumimelegítésbe kezdett
Én sem bírom az uncsi egyeneseket...
Hát Májkroszoft
Amúgy üdv. Ratesznak, aztán nem tönkrevágni azt a datacenter-t!
Értem, akkor jó munkát! Mi az az MS?
MS mérnök vagyok, egy komoly datacenterben fogok dolgozni.
És mit fogsz dolgozni?
Neuss, Düsseldorf mellé.
Sziasztok

Ratesz sok sikert, aztán beszámolni a kinti motoros életről
Asszem a guma közepe is ezt fogja majd mondani. Ha kiértél nézz valami jó kis kanyargós ösvényt a következő hétvégére!

Hova is mész pontosan?
Igenis, értettem! Remélem többet jelentkezem majd! Már én is várom a nagy utat, azért nem lesz kicsit unalmas a "hájvéjen" lenyomni 1200km-et... Nem vagyok normális!
Blue! Micccóná, ha jövő nyáron mennénk "németbe"?
Csőőő Ratesz!

Gondolom a környezetedben mindenki ellátott praktikus, és feletébb hasznos információkkal. Én csak egy nagy kalappal kívánok neked Cimbi! Még jó, hogy az internet országtól függtelen, így be-be tudsz nézni hozzánk, ha lesz érkezésed! Hasznos munkát kívánok neked Ratesz, és azt, hogy ne csak keresd a pénzt, hanem találd is dögivel!

Hétfőre vasaltam egy zsebkendőt... majd integetek...

Vigyázz magadra, és majd két hét múlva a GS pacira és magadra! Komoly túra lesz... ha sokáig kint maradsz, akkor a jövő nyáron én is a nyakamba veszem a távot és meglátogatlak!
Sok sikert!