Most nem tudom mire irtad az 1300km-t. A thermopülei szoros csak oda 1300km de inkább 1500km és kénytelen vagy Bulgárián keresztül menni,Makedonia felejtős.
Én ugy mennék Thesszaloniki-(Meteorák- Delfoi stb)- Athen-Peloponesos (Epidarius, Mistra, Olimpia, Korinthos, (Dodona) északon vissza a hegyekben Edesa.... Böviteni lehet nagyon, bár ha láttál 5 romkertet rájösz hogy mind egyforma csak a történelmi mese más!
Mint jópár oldalal ezelőtt írtam....... oda-vissza kb 1300km.....
Szóval van még 700km pluszban - és ekkor érnénk el az idei év túráját hiszen a jövő hónapban a nyári BBT2-es túra 1900-2000km lesz:-)
Szóval szerintem ez a túra is összejön egy téli gyüjtögetésből:-)
Végül is egy cigiszünetbe belefér,van egy szobor/dombormü meg egy felirat Egyszer 2 percre mi is megálltunk.
De kárpotól 1000 más látnivaló GR-ben az biztos!És azoknak még több történelmi hátterük van.
Ügyes legyél, meg óvatos, aztán szólni, ha megérkeztél, hogy minden rendben van! Jah, és nem eltűnni ilyen sok időre a fórumból! Mert különben..... különben utánadküldök egy mérhetetlen mennyiségű nagyid-féle kekszecskét!
Ez a döntögetés jobbra-balra nekem is mániám! Mégis kockásodik a gumacs közepe... Ha Mátrakeresztesen laknék, vagy Pécsett, akkor csak a széle kopna. No, jó... jobban kopna a széle...
ÁÁÁÁÁH Ratesz még az nyílegyenes autópályán is döntöget (melegíti a gumát) Mikor hozzátok mentünk Bajára ő ment előttem, 3 km-enként vad gumimelegítésbe kezdett
Én sem bírom az uncsi egyeneseket...
Igenis, értettem! Remélem többet jelentkezem majd! Már én is várom a nagy utat, azért nem lesz kicsit unalmas a "hájvéjen" lenyomni 1200km-et... Nem vagyok normális!
Gondolom a környezetedben mindenki ellátott praktikus, és feletébb hasznos információkkal. Én csak egy nagy kalappal kívánok neked Cimbi! Még jó, hogy az internet országtól függtelen, így be-be tudsz nézni hozzánk, ha lesz érkezésed! Hasznos munkát kívánok neked Ratesz, és azt, hogy ne csak keresd a pénzt, hanem találd is dögivel!
Hétfőre vasaltam egy zsebkendőt... majd integetek...
Vigyázz magadra, és majd két hét múlva a GS pacira és magadra! Komoly túra lesz... ha sokáig kint maradsz, akkor a jövő nyáron én is a nyakamba veszem a távot és meglátogatlak!
Meg van a sisakom és a kabátom, már csak nadrág kell és "fullos" leszek.
Én ugy mennék Thesszaloniki-(Meteorák- Delfoi stb)- Athen-Peloponesos (Epidarius, Mistra, Olimpia, Korinthos, (Dodona) északon vissza a hegyekben Edesa.... Böviteni lehet nagyon, bár ha láttál 5 romkertet rájösz hogy mind egyforma csak a történelmi mese más!
Mint jópár oldalal ezelőtt írtam....... oda-vissza kb 1300km.....
Szóval van még 700km pluszban - és ekkor érnénk el az idei év túráját hiszen a jövő hónapban a nyári BBT2-es túra 1900-2000km lesz:-)
Szóval szerintem ez a túra is összejön egy téli gyüjtögetésből:-)
De kárpotól 1000 más látnivaló GR-ben az biztos!És azoknak még több történelmi hátterük van.
Jövőre ha isten is úgy akarja Termopühlai-szoros:-)))
Ügyes legyél, meg óvatos, aztán szólni, ha megérkeztél, hogy minden rendben van! Jah, és nem eltűnni ilyen sok időre a fórumból! Mert különben..... különben utánadküldök egy mérhetetlen mennyiségű nagyid-féle kekszecskét!
Baja-Neuss: 1353 km
Ezt bevállalja Medvesegg! Na, ezt ki is törpöltem, ha jövő nyáron is kint vagy még, akkor megyek.
Én sem bírom az uncsi egyeneseket...
Amúgy üdv. Ratesznak, aztán nem tönkrevágni azt a datacenter-t!
http://gebrauchte.suzuki.de/DS...
Ratesz sok sikert, aztán beszámolni a kinti motoros életről
Hova is mész pontosan?
Gondolom a környezetedben mindenki ellátott praktikus, és feletébb hasznos információkkal. Én csak egy nagy kalappal kívánok neked Cimbi! Még jó, hogy az internet országtól függtelen, így be-be tudsz nézni hozzánk, ha lesz érkezésed! Hasznos munkát kívánok neked Ratesz, és azt, hogy ne csak keresd a pénzt, hanem találd is dögivel!
Hétfőre vasaltam egy zsebkendőt... majd integetek...
Vigyázz magadra, és majd két hét múlva a GS pacira és magadra! Komoly túra lesz... ha sokáig kint maradsz, akkor a jövő nyáron én is a nyakamba veszem a távot és meglátogatlak!