Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én szintén. Vettem egy motort ami eddig csak olajt kért, meg egy hátsó fékbetétet

Pénzügyileg jól megalapozott döntés volt
Meglehet, nem vonom kétségbe a szavad. Nekem ez az első újgumi garnitúrám, csak örülök neki. :)
Bucka.
Hát azoxigénszegény levegő nem segít neki a teljesítményleadásban.Ne hajszold.
Ja, mellesleg mi ez a hóval fedett földhányás?
Másfél-2 közt tartok miliben.
Nekem is hangos volt a GS a magasban, bár ott kaptató is volt rendesen. 70-nél többel nem akart menni 6.ban

Jester: Lehet hogy a BT45 mélyebb mintázattal jött ki, mint a Contid
Hali!
Nekem az van benne, tök elégedett vagyok, legközelebb is ez megy bele.
Nem, de tegnap 450 km-t mentem szerpentinen, marha forró volt a blokk , elég sokszor megálltam de nem sokat hűlt szegény, ezt meg az egyik hegy tetején csinálta, és azt hittem hogy már valami baja van aztán jöttem rá hogy talán a magasságtól van
Akkor biztos megcsiszolták a nullkm-es gumijaimat. :) Elöl 4 mm körül mértem, hátul meg cca 5 mm volt.
Holnap legfeljebb megmérem újra, alig párszáz km van bennük.
Többnek kell lennie.. mert olyan 5000 km van a gumiban. Nem kophatott csak 1 milit..
5 mm körül lehet. A Contigo ennyi volt, csak saccra mondom.
Lent csinálja?
Tegnap itt jártam a gs-el,
Az 1000 alatti alapjáratot, meg a kibaszott nagy motorhangot hegymenetben remélem a 2000 méter feletti magasság okozta
Nekem is az a tippem.
Ez SV vel volt.Erősebb rugó és 15-ös olaj volt benne.
Nem mondhatnám hogy lágy volt.
Most a sima qualifierrel sem tapasztalom.Pedig az elvileg nem egy túl jó gumi.
És még az is lehetne hogy én vagyok a halálbéna................de pár banditos is tapasztalta.
Nem véletlen hogy ha vesznek power meg előre PR2 megy hátra.
Két komponensű, és középen keményebb, azért lehet...
Repsol 10 w 40 -es sintetico -ró mi a véleményetek? Van ilyen valakinek
Lehet ,hogy hülye kérdés...de az első telód...biztosan csillapít...nem csak rugózik komfortosan?
A gond hogy nekem elég kis sebességnél jelentkezik.Ami nem nagy cucc a legparásabb hogy semmiféle jelzés nélkül vágja ki alólad.
Tapad,tapad,tapad és huss.
BT 45

Holnapra megpróbálom...

Ma "melózok" éjfélig..
A racsingos kevésbé...ezért elöl csak olyat használok.....hátul meg amilyen akad...
Vészfékezés...hát vazzeg...melyik gumi nem csúszik meg ha hirtelen..és eszetlenül satut nyomsz? Az A.B.S.-el motorozók most kussoljanak!
Most volt vele az első kicsit hosszabb motorozásom...örültem mint majom a farkának,hogy bénázáskor hatványozottan később csúszik meg mint bármelyik elődje..
Én nem akarom sztárolni...mert nincs tökéletes...és mindenkinek más a favorit...
Nekem ez most nagyon bejött..és örülök ,hogy ilyenem van...
Progresszíven a f...m.
Én KB úgy csinálom mint az őz a reflektorban.
Progresszíven kell fékezni