120-as..............a hátsóját 5e-é kaptam meg.
10e-ret tutinem.............talán 5e de azt se bittos.
Esetleg megkérdem mennyé hajlandó odaadni me panaszkodott hogy csak hátsót viszik.
120-as? Mennyi az olcsó? És hol van helyileg?
Nekem olyan kell, ami kb. 10 000 km-en keresztül szolgál, mert a hátsó, is kb. addig fogja bírni, és szeretném együtt cserélni.
Egyébként jövő héten veszem meg és már van forrásom, de nagyobb választék sosem árt.
Speciel most lesz a második párban cserélésem életemben.És ezek sem egyformák lesznek.De otthon van a motor............van állvány............fellógatom megyek melóba...........bevágom a csomagtartóba és leszaladok vele.Majd ledumálom munkahelyről elszaladva a cserét.Ezután beszórom a kocsiba a cuccot a raktárban elvannak a ledobott gumik (még használhatók lesznek egy kakucsozásra vagy tartaléknak)
Így a legegyszerűbb.
Én meg nem szarozok ilyesmivel, főleg hogy sose cserélek párban és autóm sincs. Azt a max. 10km-t meg túlélem így. Bár legutóbb már nem vittem semmit, ahol vettem ott fel is szerelték.
Én egyelőre nem rendelek tanktáskát, most minden "fölös" pénzem elmegy ruhára sisakra stb. Sisakokat néztem egyébként, láttam jó árban. Ha innen rendelem meg, ez kb 2 héten belül kiderül, akkor szervezek csapatot és lehet egybe rendelni. Paypallal fizetek, Aki beszáll, az utalja a részét és a hazai postaköltséget. De gondolom ez természetes. Üdv!
Akkor álljunk össze, mert engem is érdekel a tanktáska. Mondjuk a továbbposta már kérdéses, mert én Pest környékén flangálok. Hein Gericke rendelés, még valaki?
lovi81 és pontshow érdeklődött, rád is felhívtam a figyelmüket a [94044] számú kommentemben.
Én most nem rendelek, mert a múltkoriról lemaradt egy táskamágnes és még nem küldték meg, de a héten elvben ez is megoldódik.
3 rendelésem volt, amiből 2 szívesség, már csak akkor rendelek, ha nekem is kell valami, mert ha valami gond van, én vagyok felelős...pedig nem is
A felületet chrommal ajánlom nézni, abban van fordító, simán regisztrálni kell és hajrá, én egy szót sem beszélek németül, gond akkor van, ha reklamálni kell, na ezzel mi is szívtunk, de végül lett egy Németes ismerős.
lovi81 és pontshow, mozduljatok már.... tudjátok mennyiből lenne itt a 3 tanktáska?
70.00 EUR = 20,170.83 HUF
ami fejenként 6723 huf... vicc...
Nem csak be tudok iktatni eddig az álláspontig ami jelenleg van egy szabad szombatot.Az a baj, hogy hétköznap én ráérek vagyis h-p ig bármelyik nap de az emberek 80% akkor dolgozik és hétvégén van otthon.
Van valami tipp?
10e-ret tutinem.............talán 5e de azt se bittos.
Esetleg megkérdem mennyé hajlandó odaadni me panaszkodott hogy csak hátsót viszik.
Nekem olyan kell, ami kb. 10 000 km-en keresztül szolgál, mert a hátsó, is kb. addig fogja bírni, és szeretném együtt cserélni.
Egyébként jövő héten veszem meg és már van forrásom, de nagyobb választék sosem árt.
Ha rendelsz, mondd az összeget, meg számlaszámot, és megy is a zsé!
Így a legegyszerűbb.
Hein Gericke rendelés, még valaki?
Viszont ha messzebb kell menni a gumit megvenni, akkor hasznos lehet, mert oda már motorral mennék.
Én most nem rendelek, mert a múltkoriról lemaradt egy táskamágnes és még nem küldték meg, de a héten elvben ez is megoldódik.
3 rendelésem volt, amiből 2 szívesség, már csak akkor rendelek, ha nekem is kell valami, mert ha valami gond van, én vagyok felelős...pedig nem is
A felületet chrommal ajánlom nézni, abban van fordító, simán regisztrálni kell és hajrá, én egy szót sem beszélek németül, gond akkor van, ha reklamálni kell, na ezzel mi is szívtunk, de végül lett egy Németes ismerős.
lovi81 és pontshow, mozduljatok már.... tudjátok mennyiből lenne itt a 3 tanktáska?
70.00 EUR = 20,170.83 HUF
ami fejenként 6723 huf... vicc...
Márpedig Svájcba motorral kell menni!
szerpentin
Én is kidolgoztam a minap egyet, de én doboz nélkül a csomagtartó/hátsóülésre fektetve, és alul a csomagtartó két fém szárához gumipókozva.