Sziasztok!
Keresek Suzuki gs500e jóállapotú sebességváltót,de legalábbis 2.fogaskereket és,léptetővillát,szerelő szerint mindkettő kell,ugyanis elszállt a második,megszűnt ,rejtély,mert nincs gyilkolva,túramotorosként szépen kezelve,megbecsülve,semmi előjel,normális üzemmód,szervizek,olaj rendben,nade ez van,szóval ha valakinek van,bontott blokkból,sérülésmentes érdekelne,bár nem túl sok az esély gondolom,de egy próbát megér.
Na ez az, ez még jobban hasonlít...akkor ez volt
Utána még találkoztunk egy disztárcsával is, de azt megöltük rendesen....Ninja, vagy XJ volt a gyilkosa...
egyébként az út egy rakás szar volt, de az élmény
Én sosem értettem a széles gumikat GS-re. A 130-ast sem nagyon tudtam sosem kihasználni. Csomagokkal, utassal, lábtartóig döntve. Nem lenne jobb egy SV650? Jobb futómű, széles gumik, jobb fékek.
Én csak ritkán tapasztaltam, hogy a 40-50 lóerő kitolja a motor hátulját... azt is inkább csak poros úton.
Bitiéhez nézve is össze van esve 2-3 cm-t.Húzósabb kanyarokban
pedig kígyózott a motor.Hívtam Bitit,mondta hogy Xj baj,gyenge első rugó.Az enyém pláne,lágyabb a sima,lekoppanásgátló nélkülieknél...
Szóval.....csavartatni kéne 2 rugót:)
A donor motorból maradt meg, amikor megvettem végig lett váltogatva minden fokozat.. elvileg jó