Kedves active!
Tavaly fájó szívvel meg kellett válnom szeretett GS-emtől, de egy komplett sportkipufogó maradt utána leömlővel, felfogatással. Ha nem tudod milyet vegyél, meghallgathatod az enyémet, és ha tetszik megalkuszunk rá.
Amúgy Budapesti vagyok.
Az ötszázasra szeretnék valami sportdobot, de nagyon nem vagyok otthon a témában, így örülnék ha segítenétek, hogy milyen szálon induljak el. Valami weboldal is jól jönne. Meg milyen méretek, technikai adatok felelnek meg erre a motorra?
Milyen dobot vegyek, ha magasabb hangot akarok és milyet ha mélyebbet, öblösebbet? Mi a jó márka és melyik a gagyi?
Örülnék ha segítenétek.
Thx!
Teleszkop szimeringet szeretnek cserelni es ha a teleszko aljabol nem jon ki a csavar hiaba tekerem csak forog az egesz de egy centit se jon kifele, akkor mit tegyek hogy ki tudjam szedni, milyen megoldas van a problemamra?
Ha valaki mar talalkozott ilyesmivel az legyenszives segitsen,nagyon fontos lenne.
Udv Zsolt:)
Tudna nekem valaki segiteni abban hogy az alapjaratot miert vesziti nagyon lassan 4500 tol egesz 2000 ig, utanna meg elotte normalisan esik vissza az alapjarat de ebben a tartomanyban nagyon lasssan.Akinek barmi otlete van segitsen.
Eddig filóztunk, hogy veletek tartunk, de esti program okán, tuti nem kelek fel 9-ig
Nektek széles utat, remélem legközelebb!
Kedves többi lustaság, Ganjaninja és én kicsit később megyünk az általa említett körre, ha valaki jönne, írja be ide a fórumba, elvben 11-kor leszünk az érdi tesco kútnál, ott még felnézek a fórumra, hogy várjunk-e valakit!
Sanyi azt mondta, hogy délelőtt 10 körül érnek erre a pontra. Itt lépnénk át a határon.
Szerintem ez nincs korán. Krissall, XJ900 és a többiek is remélem ott lesznek. határ
Tavaly fájó szívvel meg kellett válnom szeretett GS-emtől, de egy komplett sportkipufogó maradt utána leömlővel, felfogatással. Ha nem tudod milyet vegyél, meghallgathatod az enyémet, és ha tetszik megalkuszunk rá.
Amúgy Budapesti vagyok.