Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ne baszozz a lidl cuccal... én ezt rendeltem, szállítással 30 euro (8800 körül) és kategóriákkal jobb, mint a lidl cucc! 3 nap alatt itt van, ezt láttad a motoromon!

http://www.hein-gericke.at/gep...
Persze.Kistarcsán a múlt héten volt még 3-4 db.
Tatabányán bementem mindkét LIDI-be, de tanktáska sehol sem volt.
Ti szoktatok még látni valahol, abból a 7990 Ft-osból?
Megnéztem elsősegély csomagot. Közszer 2014-ig jó, viszont a fertőtlenítő nyáron lejár. Azt mondjátok hogy külön is beszerezhetők ezek az összetevők és úgy is elfogadják a jagellók?
Sziasztok!

Valaki lenne olyan jó és megmérné nekem az újabb generációs GS kormányát? A szélessége és a magasságára lenne szükségem.

kösz, zöldi
Hehe, a Pannóniához vettem tavaly, de amennyi eszem volt, eladáskor benne maradt... úgyhogy vehettem ehhez is.
Azért jó, hogy följött a téma, most megnéztem a kocsiban lévőt is, az van rajta, 2010-ben jár le. Jó tudni... a fakabátoknak meg, ahogy besenyőnagypapa mondaná, az anyátok csipáját....
XJ holnap vesz neked egyet, mert homasitaban egy darab eu csomag nem volt mar...
Hézagolás is lesz? Majd élménybeszámolót kérünk!
Most fekszem le! Előre is köszi!
Most mondja XJ, hogy alszol, majd csörög és eldobom, mi megyünk a karbim szinkronizálni
Ok, beugrom és bedobok mégegyet.
Kb. 2 éve volt az előző hasonló baromság, na azok most jártak le, lehet büntetni!
Félreértés ne essék, tökéletesen egyet kell értenem a csomaggal, mert ha kell, akkor nagyon, de mi a szar jár le benne? a hintőpor? baromság...
Vegyél egyet nekem is....

Lehet ,hogy valami buznyák pártfőfaszom ráállt az e.ü csomagok forgalmazására....azért kell most pánikszerűen ezzel szarakodni?
Egy steril csomagolású,bontatlan cucc...hogy a faxomba járhat le?
Nálunk akkor miért " nááááájlon?
Önkisülési veszteség?
Ezek kellenek:
a) oldalkocsi nélküli motorkerékpár, motoros tricikli és négykerekű segédmotoros kerékpár (mopedautó) esetében:

aa) steril gyorskötöző pólya (10 cm x 5 m): 2 db

ab) steril mull-lap (6 x 6 cm/100 lap): 1 db

ac) kéztisztító/fertőtlenítő lap: 4 db

ad) fóliakesztyű: 1 pár

ae) ragtapasz (1,25 cm x 5 m): 1 tekercs

af) olló (rozsdamentes acélból, 110-150 mm-es): 1 db

ag) polividonum jodatum hatóanyag tartalmú sebfertőtlenítő oldat (30 ml): 1 db

ah) sebtapasz vágható (6 x 10 cm): 2 db

ai) higiénikus arcmaszk (lélegeztetéshez): 1 db

aj) gumis rögzítésű sebészeti szájmaszk: 1 db

ak) elsősegélynyújtás képekben: 1 db

al) tartalomjegyzék: 1 db
Nekem jó néhányszor volt már szükségem elsősegély csomagra. Fogalmam sincs, mi van a kötelezőben, én külön is viszek mindig magammal egy magam gyártotta csomagot is. Rugalmas kötöző pólyát, diclac kenőcsöt, fertőtlenítőszert, ragtapaszokat, hasmenés és fájdalom elleni pirulákat, stb. Biztos nem indulnék el egy vizes vagy használhatatlan csomaggal.
engem is elkapott az ideg , megnéztem...a részegységek OK!
a zakksi 4órai töltés után pöcc-röff titingelés nélkül .
el is húzok mindjárt nettelen helyre...
addig is szorgalmi feladat : mi a f@szom szíjja le az akksit pár nap alatt ?
960 huf...sajna ez lassan nincs 40km motorozás...

http://www.homasita.hu/product...
Nem a csomagot nézik, hanem a benne levő cuccok érvényességét. Rájuk van írva.
Valahonnan rémlik...
A következőt már abba rakom, de nem számítottam rá hogy elázik.
Egyébként meddig szavatosak ezek a csomagok?
Ezt honnan látod?

Amúgy köszönöm a tanácsokat
hallottál már ilyesmit ? nylon !
http://www.urbanlegends.hu/201...
Én az ülés alatt hordom, és egyszer csontra átázott.
Szétszedtem, kiszárítottam, de lehet azóta megint vizes. Emellett az egész egy merő kosz, ugyebár GS-nék erősen koszosodik az a tároló hely. Szerintetek így megfelel?
by Teddy:
Ideseim!

Megbízható forrásból értesülve, és már megtapasztalva is, a következő "adófizetési"-szezonra kell készülni.

Kiemelt ellenőrzés tárgyát képezi a járművek elsősegély csomagja. Ha nincs, 30 papír a díj, ha van és lejárt, akkor "csak" 15. :(

Csekkoljátok a motorban, autóban lévő csomagot.

(esik az eső, most nem mérnek sebességet... máshogy kell tartani a "beszedési ütemtervet" :( )
átmegyek "dokiba"... (bocs doki ! )
tehát elképzelhető, hogy a párától, vagy nedvességtől "áthúzás" van és az akksi magától lemerül ,vagy mi a f...-tól vajon egy hét alatt ?
motorozz.hu "a fold tuloldala" topic. Csak akkor tudsz beleolvasni ha be vagy jelentkezve