Ne baszozz a lidl cuccal... én ezt rendeltem, szállítással 30 euro (8800 körül) és kategóriákkal jobb, mint a lidl cucc! 3 nap alatt itt van, ezt láttad a motoromon!
Tatabányán bementem mindkét LIDI-be, de tanktáska sehol sem volt.
Ti szoktatok még látni valahol, abból a 7990 Ft-osból?
Megnéztem elsősegély csomagot. Közszer 2014-ig jó, viszont a fertőtlenítő nyáron lejár. Azt mondjátok hogy külön is beszerezhetők ezek az összetevők és úgy is elfogadják a jagellók?
Hehe, a Pannóniához vettem tavaly, de amennyi eszem volt, eladáskor benne maradt... úgyhogy vehettem ehhez is.
Azért jó, hogy följött a téma, most megnéztem a kocsiban lévőt is, az van rajta, 2010-ben jár le. Jó tudni... a fakabátoknak meg, ahogy besenyőnagypapa mondaná, az anyátok csipáját....
Ok, beugrom és bedobok mégegyet.
Kb. 2 éve volt az előző hasonló baromság, na azok most jártak le, lehet büntetni!
Félreértés ne essék, tökéletesen egyet kell értenem a csomaggal, mert ha kell, akkor nagyon, de mi a szar jár le benne? a hintőpor? baromság...
Lehet ,hogy valami buznyák pártfőfaszom ráállt az e.ü csomagok forgalmazására....azért kell most pánikszerűen ezzel szarakodni?
Egy steril csomagolású,bontatlan cucc...hogy a faxomba járhat le?
Nekem jó néhányszor volt már szükségem elsősegély csomagra. Fogalmam sincs, mi van a kötelezőben, én külön is viszek mindig magammal egy magam gyártotta csomagot is. Rugalmas kötöző pólyát, diclac kenőcsöt, fertőtlenítőszert, ragtapaszokat, hasmenés és fájdalom elleni pirulákat, stb. Biztos nem indulnék el egy vizes vagy használhatatlan csomaggal.
engem is elkapott az ideg , megnéztem...a részegységek OK!
a zakksi 4órai töltés után pöcc-röff titingelés nélkül .
el is húzok mindjárt nettelen helyre...
addig is szorgalmi feladat : mi a f@szom szíjja le az akksit pár nap alatt ?
Én az ülés alatt hordom, és egyszer csontra átázott.
Szétszedtem, kiszárítottam, de lehet azóta megint vizes. Emellett az egész egy merő kosz, ugyebár GS-nék erősen koszosodik az a tároló hely. Szerintetek így megfelel?
átmegyek "dokiba"... (bocs doki ! )
tehát elképzelhető, hogy a párától, vagy nedvességtől "áthúzás" van és az akksi magától lemerül ,vagy mi a f...-tól vajon egy hét alatt ?
http://www.hein-gericke.at/gep...