Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem parassapusztánál....ott szoktuk és kb 10-kor leszünk ott....
Semmi baj, nekem tetszik az ötlet, de majd holnapig még meglátjuk.
Annyi lenne a kérdésem, hogy a határt hol lépitek át, mert én Tatáról jövet ott tudnék csatlakozni ha mégis ezt a kört választanánk.
Szóval Esztergom, vagy az E77-esen Hont-Morotva felé?
Kicsit átcsiszoltam, nem nagyon.
Majd rámentem az itt tárgyalt hőálló matt festékkel. Gondoltam olya t veszek, aztán a maradékot rázavarom kipufra.
Szépe n3 körben felvittem, de a végén már alig maradt benne, úgyhogy kipuf még kicsit csúnyulhat aztán majd egyszer lekezelem.
Nem lett rossz a végeredmény, néhol kicsit megfolyt, de hát amateur vagyok.
Úgyis folyamatosan koszos lesz, a mostanit sem győzöm mosni...
Bocs, hogy betettem a mi gurulásunkat, nem akarok rászervezni senkiére csak gondoltam, hogy jönnétek velünk. Jó gurulást Nektek holnap!
Ha minden klappol akkor sztem még max 3 hét,aztán meg majd kiderül!Elm május 24 előtt meg kell lennie,mert akkor jár le a "B"-s jogsim.
Szerintem csak zsírtalanítsd..és fújd...elég az..gyárilag úgyis festve van...tehát csak egy fedő réteg kell rá..
280-es csiszolópapír durva a felni csiszoláshoz fújás előtt?
Köszi! Rajta vagyok az ügyön! Holnap gurulás van
Ha minden klappol mikor lesz jogsid?
Akkor jobbulást kívánok neked!Mihamarabb gyógyulj meg,remélem hamarosan közösen is tudunk majd gurulni:)
Ha új fejlemény van..hívjon fel valaki....mert megfáztam és kúrálom a satnya testemet. (nem röhögni..télen nem szoktam megfázni...csak amikor kint 30 fok van..)
Oda 2 vissza 200 kilométer.Plkusz donovaly 30 körül önkiszolgáló kaja.
Az nagyon jó.
Én aztán bárhova, amit kibír a seggem, tehát a börtönök és 6-700km kizárva...
Ha viszont én tervezek útvonalat, akkor a szabi hegytől messzebb nem megyünk... inkább Ninja, vagy te, esetleg XJ, Biti... Ninja-t, meg remélem lelassítja a plexim
Most küldtem update-t, bár a cégesedre, de a lényeg, hogy az országba beérkezve, már a posta intézi, gyanítom nem dolgoznak, csak 2-án...bármi van, azonnal jelzem!

Dátum / Idő Hely Állapot
Thu, 26/04/12 15:30 óra
-
A rendelési adatok ebből a programból is elektronikus úton kell megküldeni a feladótól a DHL.
Fri, 04/27/12 13:15 óra
Krefeld, DE
A tengerentúli szállítmányt feldolgozott csomag start-központban.
Sat, 28/04/12 03:10 óra
Feucht, DE
A szállítmányt szállítják a rendeltetési országba, majd letette a szállítási szervezet.
Sat, 28/04/12 03:10 óra
Feucht, DE
A nemzetközi show-ban szerkesz-csomag az export központja.

Elvben még nincs az országban... addig haver, gumipók
Méghozzá kedden.Donovaly-teplice............vagy fordítva...........mittomén.
De jó.
Azért érdemes ám felvidékre átnézni. Nincs is messze, és nagyon jó útvonalak vannak jó útminőséggel.
mar hogyne tetszene... mehetunk...
Van rá esély hogy ma meghozza a futár a tanktáskát? Mert akkor keddre lemosom a motort, vagy legalább a tankot.
Azt a k..va, pontos j-vel írtam a Zólyomot!
Azért még maradhatok?

ez annyira jóó!
egy pillanatig műszaki zseninek érezhettem magam.

miközben tematikai fűségemet némi áthallással odavágónak érezted, pedig csak egycsatornás agyamból az AKMT-s évad-NYITÓra reagáltam megerősítő jelleggel.

csak gondoltam jelzem, további ezen témához /lánchoz/ vágó érdemi hozzászólást a következő évtizedben tőlem igen magas elvárásnak számítana.

amúgy üdv.
Vagy nem az erősebb láncot vetted, bár a gyengébbhez is eredetileg nittelős jár DID-hez így nem is értem a patentos megoldást......
Énvagyok az oka.
Mi lett a horvát úttal?
Dehogy nézek ki én útvonalat.Még a végén mindenki lemondja.
Sanszos.... Nemrég vettem VX2-es láncot,a kereskedő srác azt mondta,ebből már nincs patentszemes kivitel.
nekem mindegy ,hogy merre megyünk...rugalmas a program...de azért keddig találjunk ki valami vázlatot..ha már az én verzióm esetleg nem tetszene..