Semmi baj, nekem tetszik az ötlet, de majd holnapig még meglátjuk.
Annyi lenne a kérdésem, hogy a határt hol lépitek át, mert én Tatáról jövet ott tudnék csatlakozni ha mégis ezt a kört választanánk.
Szóval Esztergom, vagy az E77-esen Hont-Morotva felé?
Kicsit átcsiszoltam, nem nagyon.
Majd rámentem az itt tárgyalt hőálló matt festékkel. Gondoltam olya t veszek, aztán a maradékot rázavarom kipufra.
Szépe n3 körben felvittem, de a végén már alig maradt benne, úgyhogy kipuf még kicsit csúnyulhat aztán majd egyszer lekezelem.
Nem lett rossz a végeredmény, néhol kicsit megfolyt, de hát amateur vagyok.
Úgyis folyamatosan koszos lesz, a mostanit sem győzöm mosni...
Ha új fejlemény van..hívjon fel valaki....mert megfáztam és kúrálom a satnya testemet. (nem röhögni..télen nem szoktam megfázni...csak amikor kint 30 fok van..)
Én aztán bárhova, amit kibír a seggem, tehát a börtönök és 6-700km kizárva...
Ha viszont én tervezek útvonalat, akkor a szabi hegytől messzebb nem megyünk... inkább Ninja, vagy te, esetleg XJ, Biti... Ninja-t, meg remélem lelassítja a plexim
Most küldtem update-t, bár a cégesedre, de a lényeg, hogy az országba beérkezve, már a posta intézi, gyanítom nem dolgoznak, csak 2-án...bármi van, azonnal jelzem!
Dátum / Idő Hely Állapot
Thu, 26/04/12 15:30 óra
-
A rendelési adatok ebből a programból is elektronikus úton kell megküldeni a feladótól a DHL.
Fri, 04/27/12 13:15 óra
Krefeld, DE
A tengerentúli szállítmányt feldolgozott csomag start-központban.
Sat, 28/04/12 03:10 óra
Feucht, DE
A szállítmányt szállítják a rendeltetési országba, majd letette a szállítási szervezet.
Feucht, DE
A nemzetközi show-ban szerkesz-csomag az export központja.
Elvben még nincs az országban... addig haver, gumipók
ez annyira jóó!
egy pillanatig műszaki zseninek érezhettem magam.
miközben tematikai fűségemet némi áthallással odavágónak érezted, pedig csak egycsatornás agyamból az AKMT-s évad-NYITÓra reagáltam megerősítő jelleggel.
csak gondoltam jelzem, további ezen témához /lánchoz/ vágó érdemi hozzászólást a következő évtizedben tőlem igen magas elvárásnak számítana.
Annyi lenne a kérdésem, hogy a határt hol lépitek át, mert én Tatáról jövet ott tudnék csatlakozni ha mégis ezt a kört választanánk.
Szóval Esztergom, vagy az E77-esen Hont-Morotva felé?
Majd rámentem az itt tárgyalt hőálló matt festékkel. Gondoltam olya t veszek, aztán a maradékot rázavarom kipufra.
Szépe n3 körben felvittem, de a végén már alig maradt benne, úgyhogy kipuf még kicsit csúnyulhat aztán majd egyszer lekezelem.
Nem lett rossz a végeredmény, néhol kicsit megfolyt, de hát amateur vagyok.
Úgyis folyamatosan koszos lesz, a mostanit sem győzöm mosni...
Ha minden klappol mikor lesz jogsid?
Az nagyon jó.
Ha viszont én tervezek útvonalat, akkor a szabi hegytől messzebb nem megyünk... inkább Ninja, vagy te, esetleg XJ, Biti... Ninja-t, meg remélem lelassítja a plexim
Dátum / Idő Hely Állapot
Thu, 26/04/12 15:30 óra
-
A rendelési adatok ebből a programból is elektronikus úton kell megküldeni a feladótól a DHL.
Fri, 04/27/12 13:15 óra
Krefeld, DE
A tengerentúli szállítmányt feldolgozott csomag start-központban.
Feucht, DE
A szállítmányt szállítják a rendeltetési országba, majd letette a szállítási szervezet.
Feucht, DE
A nemzetközi show-ban szerkesz-csomag az export központja.
Elvben még nincs az országban... addig haver, gumipók
De jó.
Azért még maradhatok?
ez annyira jóó!
egy pillanatig műszaki zseninek érezhettem magam.
miközben tematikai fűségemet némi áthallással odavágónak érezted, pedig csak egycsatornás agyamból az AKMT-s évad-NYITÓra reagáltam megerősítő jelleggel.
csak gondoltam jelzem, további ezen témához /lánchoz/ vágó érdemi hozzászólást a következő évtizedben tőlem igen magas elvárásnak számítana.
amúgy üdv.