Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kikkel (mikkel) mész ember...? Te sem veszed öregurasra !
ma ügyeket intéztem és elővettem a gépet. a szívem meghasadt annyi motorost láttam, párban, falkában.
amíg nem jön meg a hátsó fékbetétem , és lessz kis + píz benyára addig kuss van nálam. ("közülünk" járt valaki b-.örsön Gs-el harmadikként két "dög" mögött ?
Igen, én is most csinálom, meg másnak is van itt ilyen.
Annyi az egész, hogy venni kell egy 150-es GSX-F felnit, és agy olyan féktámaszt, amitől elfér a gumi. Nekem azt hiszem Bandit féktámaszom van. Azt nem is kell meghajlítani, csak egyszerűen ki kell cserélni az eredetivel. Olyan felnit vegyél, amin a féktárcsa is rajta van, mert azt nem tudod átszerelni, viszont a mostani lánckereket igen.
Szép napot uraim.Kérdezném,hogy 150/70-es gumit fel lehet rakni a gs-500 ra?köszönöm minden jót.
Egyébként Bükkbe megyünk. Gyere el, meg más is aki akar. Legalább nem maradok egyedül, ha az a két fasz akivel megyek meglóg előlem.
csak annyi van, hogy nem én szervezem a túrát, így kicsit igazodni kell.
Kb. 9:30-kor vagyunk Ganjánál, aztán a Budafoki úton csatlokozik hozzánk egy srác, és onnan a 3-ason ki Gyöngyösig, ott fel a Mátrába, Eger-Felsőtárkány-Lillafüred. Fasza lesz!
Csörögj rám kérlek...és lerongyolok!
Köszönöm!
Rendszeres olvasója vagyok.
Bocsi srácok, de ezen beszartam!

http://napirajz.hu/archives/20...
Akarom mondani 9:30 körül érnék oda...
Holnap arra járok reggel 10:30 körül, akkor beadom, esetleg ha nem lennél otthon akkor postaládába dobom.
Ajándéknak szánom, te is segítesz ha tudsz.
kell...árazd be...oszt átveszem...
Nyitott szem, innentől gondolom amilyet raksz bele olyan lesz.
De a tasakban X gyűrűk vannak hozzá, meg egy kis tasak trutyi.
Ja és arany színű, ha ez nem jelent problémát.
Akkor drukkolok! Menni fog! Aztán csak óvatosan..!
Jövihét csütörtökön lesz a rutin vizsga,utána rem 2 héten belül lesz már a forgalmi is:S
tessék levizsgázni
Remélem még ebben a hónapban gurulhatok már majd én is:S
jól látom az árát? Drágább mint az uccsó szériás volt valaha is nálunk?
Hétvégére kaptam kölcsön egy vadi új szinkron tesztert..ha valakinek esetleg rá kell nézni a karbijára..és nem egy műszaki analfabéta..tehát a saját tankját képes egyedül leszedni.. (mert én azt a műveletet nagyon utálom..és nem is érnék rá) annak szívesen segítek. 11-től 14-ig vagyok fogadóképes...de 10 előtt ne hívjon senki.
Aki pedig gurulni megy annak széles út és gumi fa
O vagy X gyűrűs?

Köszi!Ezek sokkal kisebbek a Vanuccinál,de pont elég.És jön egy tanktatyó
XJ !

Ha esetleg ez (is) eladósorba kerülne akkor szóljál plz... :-)

Van Vanucci nyeregtáskám + ráfizetek. ?

Én még nem használtam, az előző tulaj is kb. 2x-3x.

Na jó, csak vicc volt.

Királyak ezek az új tatyók.
A Tescoban néztétek? Ott mindig szokott lenni A-s és B-s Eü csomag

Jó is lenne.
A csávó 30 kilóval könnyebb a gépen van hasidom,ülésakaró,arrow dob és hozzá képest én láma vagyok vezetéstechnikailag.
Zoli!
Te vagy a videón?
http://youtu.be/lbhfFcgBvNc