kikkel (mikkel) mész ember...? Te sem veszed öregurasra !
ma ügyeket intéztem és elővettem a gépet. a szívem meghasadt annyi motorost láttam, párban, falkában.
amíg nem jön meg a hátsó fékbetétem , és lessz kis + píz benyára addig kuss van nálam. ("közülünk" járt valaki b-.örsön Gs-el harmadikként két "dög" mögött ?
Igen, én is most csinálom, meg másnak is van itt ilyen.
Annyi az egész, hogy venni kell egy 150-es GSX-F felnit, és agy olyan féktámaszt, amitől elfér a gumi. Nekem azt hiszem Bandit féktámaszom van. Azt nem is kell meghajlítani, csak egyszerűen ki kell cserélni az eredetivel. Olyan felnit vegyél, amin a féktárcsa is rajta van, mert azt nem tudod átszerelni, viszont a mostani lánckereket igen.
Egyébként Bükkbe megyünk. Gyere el, meg más is aki akar. Legalább nem maradok egyedül, ha az a két fasz akivel megyek meglóg előlem.
csak annyi van, hogy nem én szervezem a túrát, így kicsit igazodni kell.
Kb. 9:30-kor vagyunk Ganjánál, aztán a Budafoki úton csatlokozik hozzánk egy srác, és onnan a 3-ason ki Gyöngyösig, ott fel a Mátrába, Eger-Felsőtárkány-Lillafüred. Fasza lesz!
Nyitott szem, innentől gondolom amilyet raksz bele olyan lesz.
De a tasakban X gyűrűk vannak hozzá, meg egy kis tasak trutyi.
Ja és arany színű, ha ez nem jelent problémát.
Hétvégére kaptam kölcsön egy vadi új szinkron tesztert..ha valakinek esetleg rá kell nézni a karbijára..és nem egy műszaki analfabéta..tehát a saját tankját képes egyedül leszedni.. (mert én azt a műveletet nagyon utálom..és nem is érnék rá) annak szívesen segítek. 11-től 14-ig vagyok fogadóképes...de 10 előtt ne hívjon senki.
Aki pedig gurulni megy annak széles út és gumi fa
ma ügyeket intéztem és elővettem a gépet. a szívem meghasadt annyi motorost láttam, párban, falkában.
amíg nem jön meg a hátsó fékbetétem , és lessz kis + píz benyára addig kuss van nálam. ("közülünk" járt valaki b-.örsön Gs-el harmadikként két "dög" mögött ?