Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Még nincs szükségem rá, csak gyűjtöm az infókat:
Szervíz és alkatrész beszerzési hely fehérváron vagy környékén hol van?

Előre is köszönöm
Nekem van egy DID nittelő szemem. Majd ha megyek fel a tanktáskáért jövő héten Krissal-hoz bedobom. Sőt gurulhatunk is egyet...
Nagyon köszönöm! Már túl vagyok rajta. Még elballagok vele egy néhány száz kilométert..aztán ki kell vennem belőle egy szemet...mert a moddingolt hátsó lánckerék miatt a skálázáson is túlhaladtam....már csak egy új nittelő szemet kell beszereznem a lánchoz..esetleg ha ebben tudnál valami okosságot azt is megköszönném
Ha jövő héten eljössz ingyé feldobom a láncot...
... és egyébként sem kettesben csinálja, legalábbis nem akkor vettem észre, hanem simán álló helyzetben, alapjáraton. Persze ettől lehet, hogy kettesben is hallanám, de nem figyeltem
Az én gépemnél a titing-hang a vezérműtengely hézagolási hibája volt, valószínűleg, mert bár megpróbálták kihézagolni, azért jópárszor visszajön. Igaz, nem gyári hézagolás került bele, csak házilag utángyártott, de végül is elvan vele. A nálam okosabbak véleménye szerint ez a korai kiadás típushibája volt, később már nem jöhet(ne) elő.
Ha sikerül átugranom/nem tudom mit tervez a családom holnapra/ akkor este megcsörgetlek - köszi
Most még melózom egy jó ideig.
Holnap 11 felé szerelem a haverom kocsiját...ugorj át..
XI. ker. Tel .szám az adatlapomon..
Átnézem a csavarokat ma este, hátha valami olyasmi, de kétlem.
Esetleg aki BP.-i szívesen megmutatnám, hátha adna valami jó tippet, ha hallja.
Láncom okés.
Valahonnan az első kerék felől jön vagy a blokk eleje felől.
most hallgattam meg huszadszor...olyan mint amikor valami lötyög és berezonál..
nem kiba laza a láncod?
Hali

És ha az amit te mondasz akkor mi a problémája?
Tökre arra emlékeztet, amikor egy csapágy golyói szétperegtek a kosár sérülése miatt, és néha néha fura hangot ad. Próbáltam felvenni de nem tökéletes a felvétel. Hangok
lánc...lánckerék?...vagy csak kettesben?...netán váltó?..mert ha az akkor az nagy szar..
Biztos nem titing? Abban profi vagyok, de mormogás... karcolás... talán valaki más?
Sziasztok,

Kérnék egy kis segítséget tőletek.

Mi lehet annak az oka, ha pl. II. sebességfokozatban lassulok motorfékkel, /gáz teljesen levéve/ és valami mormogó inkább karcoló hangokat hallok néha?
Tudom ezt így elég nehéz megmondani, de hátha valaki találkozott már ilyesmivel.
Hétvégén! Ma zsufi van :(
Ma megyünk Bitihez...nem jössz?
Akár ott, vagy hétvégén beugrok...?!
Tetszik ez a motor!...bár küllős kerékkel lenne az igazi
Mikor csereberélünk plexit?
Lehet.
Kéne.
Nekem?Mindennap tesztelem.
Bár a behemótot kipróbálnám.
Pont tegnap néztem meg egy helyszínelős összeállítást balesetekről...a hányinger kerülgetett...aztán megnéztem ezt is és csak annyi jutott eszembe ,hogy IDIÓTA!
Én nem akarok ronda halott lenni...és szép halott akarok lenni
ez durva... még én is paráztam a gép előtt... barom.
Nem a hosszú élet titka.
A brigád egyik fele veszekszik...a másik piál...vannak átfedések..de néhány dologban talán egyetérthetünk....drága a benzin...szarok az utak..és mindenki csessze meg!
Jahh és ér "leszarozni" a saját vasunkat...
Küllős kereket a szaromra!