Ne paráz nekem 4hónapot száradt és ugyan az az eredmény mint nálad tehát jön le a festék.Itt a fórumon valaki írta,hogy milyen típusú festékkel kell lefújni de nem tudom mi a neve és az állítólag jó.
Úgy csináltam, ahogy a festék dobozán előírták, többé-kevésbé... csiszoltam, szinte fémtisztára, ahol csak lehetett és kellett, zsírtalanítást nem írták, de amúgy is száraz volt a csiszolás után (nem a blokk alatti összefutásnál jön le a festék, hanem a hengerből kilépő résznél, pontosabban az alatt kb. 15 centivel, tehát ahol sima kerek a cső, megtörés nélkül)... 15 percnyi száradást írtak elő, azt megvártam... 2-3 réteget írtak, az is megvolt, de így se tűnt valami vastagnak a végeredmény (a lecsiszolt, mélyebb rozsdafoltok nyomai átütköztek rajta)... azóta nem mostam le, benzinnel-hígítóval meg különösen nem... akkor mi lehetett a gond?
Amit még előírtak, hogy 20 percnyi 150 fokos melegítés után éri el a végső keménységét, na ezt nem tudtam másképp megoldani (nincs gázpalackom meg pörkölőm, se bazinagy kemencém, a sütőnkbe meg nem fér be), mint a megszáradt kipufogót fölrakva, ráindítottam párszor... és amikor már kellően gőzölt egy-egy szakasz, akkor leállítottam. Pár ilyen indítás után már végig gőzölésmentes volt. Gondoltam, ennyi.
Az jó lenne, mert amikor vettem 2008-ban (akkor volt az hogy nagyon rámentek a rendőrök) alig lehetett kapni, és amikor megjött rögtön nekiesett barátnőm és feltépte hogy hű de jó had nézzem...
Akkor még lezártnak kellett lenni, úgyhogy továbbra is rettegnem kellett, ha rendőrt láttam.
Bocsi, de már reggel elment a rendelés és utólag nem tudunk hozzárakni... ilyen esetekben fontos, hogy gyorsan rendeld meg, mert rendszeresen kifogynak az akciós készletből. legutóbb XJ900-nak is az egyik utolsó táskát rendeltem be...
Viszont javaslom, írd ki és a fórumlakókkal dumcsizz össze és úgy tudtok a szállításon spórolni. Simán regelsz az oldalon, ha nem tudsz németül, mint én sem, akkor a google chrome beépített fordítót használd. Egyébként is a hírlevelek miatt érdemes regelni, ide:
Tegnap kicsereltuk a teloolajat. Vmi eszmeletlenul mocskos, barna-fekete le jott ki belole. Kiderult, h az elozo tulaj mar rakott egy fempogacsat a rugo fole. Most 15w-s olajjal ra se lehet ismerni: sokkal jobb csillapitas, nem ul ossze az eleje egy erosebb fekezesnel. A villaszarakat is szintbe hoztuk a villahiddal (elotte lejjebb volt), igy az iranyithatosaga is jobb, szebben kanyarodik.
http://www.quasimoto.hu/websho...
Egy tipp, nézd meg, hátha segít valamit. Megcsináltam én is, és kopogjam, jól tartja magát, úgy kb 1,5 éve.
puffats föstése
Amúgy meg attól még megy a gép, és most az a lényeg. Üdv!
Amit még előírtak, hogy 20 percnyi 150 fokos melegítés után éri el a végső keménységét, na ezt nem tudtam másképp megoldani (nincs gázpalackom meg pörkölőm, se bazinagy kemencém, a sütőnkbe meg nem fér be), mint a megszáradt kipufogót fölrakva, ráindítottam párszor... és amikor már kellően gőzölt egy-egy szakasz, akkor leállítottam. Pár ilyen indítás után már végig gőzölésmentes volt. Gondoltam, ennyi.
tükör
Akkor még lezártnak kellett lenni, úgyhogy továbbra is rettegnem kellett, ha rendőrt láttam.
Ma még átnéz Budaörsre, hátha ott van...
Nekem tetszik a lámpa, megnézzük, hogy áll a gépen...
Bocsi, de már reggel elment a rendelés és utólag nem tudunk hozzárakni... ilyen esetekben fontos, hogy gyorsan rendeld meg, mert rendszeresen kifogynak az akciós készletből. legutóbb XJ900-nak is az egyik utolsó táskát rendeltem be...
Viszont javaslom, írd ki és a fórumlakókkal dumcsizz össze és úgy tudtok a szállításon spórolni. Simán regelsz az oldalon, ha nem tudsz németül, mint én sem, akkor a google chrome beépített fordítót használd. Egyébként is a hírlevelek miatt érdemes regelni, ide:
http://www.hein-gericke.at
http://www.louis.at
Ha intézek még rendelést, azt már max a köv hónapban.