Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De elég beteg.
Ez szar.
És még sokadszorra is megjegyezném!

Törppicúr nem egyszer NORMÁLISAN meg lett kérve hogy menjen onnan, ezt nem tette meg, sőt öntötte az olajat- és önti azóta is a tűzre! Ezek után nem kell csodálkoznia semmin...
Szerintem nem kell ebbe bele folynod, mivel azt mondtad ne vonjalak bele benneteket. Nagy (pofájú) kis barátod akkor is legyen majd nagy gyerek, vállalja a következményeket - és ne mögéd bújjon, én se 10-ed magammal verném pofán...
most újraolvastam...úgy értettem, hogy azóta is tiszteletben tartod a kérésem és nem szutyukizol, ezt köszöntem!
faszom, sok a pálinka....
XJ, majd bepótoljuk
"Szopasd Dipshitet, de hagyj ki bennünket, múltkor megkértelek, hogy hagyd a Szutyukizást és azóta sem teszed, köszönöm."

Ezt írtam, azóta sem teszed, korrekt, most Dipshit baszott fel.
Azóta ha jól tudom nem írtam ki ilyet- szóval ez szerintem nem volt teljesen igaz állítás. A másik nem vonlak bele benneteket, épp Xj barátod írt ide rólam megjegyzést- amit szerintem oda kellett volna ennyi- részemről befejezve!
Dipshit, volt egy ígéretem... miszerint, ha ott vagyok, amikor fisi megrugdalja a vesédet, lecsavarom a srácot, mert nem bírom, ha a kisebbet verik.
Visszavonom, védd meg magad bazmeg!
faszom...
és most egy kis zene...
http://youtu.be/2uYs0gJD-LE
Rohadj meg,kihagysz?
Szögezzünk le tényeket!
Tudod, hogy tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy olvasod a mi fórumunkat is!
Tehát nem a hátad mögött van!
Te baszod csak fel magad Dipshit-en, nem akarom a társaid bántani!
További tény, hogy nemesített tapló vagy Dipshit irányába, amiben mentőöve, hogy viszont ő is egy nemesített tapló volt Kawasaki irányban, ezért nem érzem jogalapját, hogy elküldjelek a halál faszára!
4 japán márka van mind fölött, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki.. mi a faszért baszozunk egymással... ?
De most komolyan? Szopasd Dipshitet, de hagyj ki bennünket, múltkor megkértelek, hogy hagyd a Szutyukizást és azóta sem teszed, köszönöm.
Törpézd, az bántja, de ne vonj bele minket...geci, iszom egy páleszt
Még mindig jobb mint amikor a műszer volt jó.. csak az "adat" tűnt hibásnak
Bitiékhez,motortjavítani.29éves fos Yamahában megállt a tankműszer Mondjuk csodálkoztam is hogy elég erős(mármint tempó) 200 km után,12 lityit tankolva,fél és negyed közötti állapotot mutat
Ennyi probléma belefér,kis simogatás,műszerjavitás és gurulhat is a vas:)))
Ha már ennyire benne vagy a kopizásba azt is bekopizod hogy meg lettél kérve akkor még normális módon hogy húzz el a picsába, de azóta is ott tátod a pofád komám?
Muszáj?
Inkább a táskalinkek vagy a szélesebb kerék project.
Mutassátok már meg azt a képet!
Merre gurultok és mikor?
Nincs Veled semmi bajom ellenben nagyon rühellem, ha a hátam mögött beszélnek ki- jöhetsz oda is ahogy akarod- de arra készülj, ott nem hidal le be senki Dipshitnek mint itt...
Annyit rendelsz tőlük, hogy kapsz majd egy bögrét.
Pdig vicc volt, csak nem értette. Erre írtam
itt-itt.. már kevés van a 100 ezredik hsz.-ig..
Igen...........szerintem.
Esetleg nem jól gondolom?
fisi, tudom, hogy olvasod a fórumot, csak tietekbe nem akarok behányni, de ez csak tisztelet a többi fórumlakóval szemben...
Akarod, hogy ott folytassuk?