Törppicúr nem egyszer NORMÁLISAN meg lett kérve hogy menjen onnan, ezt nem tette meg, sőt öntötte az olajat- és önti azóta is a tűzre! Ezek után nem kell csodálkoznia semmin...
Szerintem nem kell ebbe bele folynod, mivel azt mondtad ne vonjalak bele benneteket. Nagy (pofájú) kis barátod akkor is legyen majd nagy gyerek, vállalja a következményeket - és ne mögéd bújjon, én se 10-ed magammal verném pofán...
most újraolvastam...úgy értettem, hogy azóta is tiszteletben tartod a kérésem és nem szutyukizol, ezt köszöntem!
faszom, sok a pálinka....
XJ, majd bepótoljuk
Azóta ha jól tudom nem írtam ki ilyet- szóval ez szerintem nem volt teljesen igaz állítás. A másik nem vonlak bele benneteket, épp Xj barátod írt ide rólam megjegyzést- amit szerintem oda kellett volna ennyi- részemről befejezve!
Dipshit, volt egy ígéretem... miszerint, ha ott vagyok, amikor fisi megrugdalja a vesédet, lecsavarom a srácot, mert nem bírom, ha a kisebbet verik.
Visszavonom, védd meg magad bazmeg!
faszom...
és most egy kis zene... http://youtu.be/2uYs0gJD-LE
Szögezzünk le tényeket!
Tudod, hogy tudom, hogy tudod, hogy tudom, hogy olvasod a mi fórumunkat is!
Tehát nem a hátad mögött van!
Te baszod csak fel magad Dipshit-en, nem akarom a társaid bántani!
További tény, hogy nemesített tapló vagy Dipshit irányába, amiben mentőöve, hogy viszont ő is egy nemesített tapló volt Kawasaki irányban, ezért nem érzem jogalapját, hogy elküldjelek a halál faszára!
4 japán márka van mind fölött, Honda, Yamaha, Suzuki, Kawasaki.. mi a faszért baszozunk egymással... ?
De most komolyan? Szopasd Dipshitet, de hagyj ki bennünket, múltkor megkértelek, hogy hagyd a Szutyukizást és azóta sem teszed, köszönöm.
Törpézd, az bántja, de ne vonj bele minket...geci, iszom egy páleszt
Bitiékhez,motortjavítani.29éves fos Yamahában megállt a tankműszer Mondjuk csodálkoztam is hogy elég erős(mármint tempó) 200 km után,12 lityit tankolva,fél és negyed közötti állapotot mutat
Ennyi probléma belefér,kis simogatás,műszerjavitás és gurulhat is a vas:)))
Ha már ennyire benne vagy a kopizásba azt is bekopizod hogy meg lettél kérve akkor még normális módon hogy húzz el a picsába, de azóta is ott tátod a pofád komám?
Nincs Veled semmi bajom ellenben nagyon rühellem, ha a hátam mögött beszélnek ki- jöhetsz oda is ahogy akarod- de arra készülj, ott nem hidal le be senki Dipshitnek mint itt...
fisi, tudom, hogy olvasod a fórumot, csak tietekbe nem akarok behányni, de ez csak tisztelet a többi fórumlakóval szemben...
Akarod, hogy ott folytassuk?
http://youtu.be/i45qUUI1blA