Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerinted?
Hátt peeersze- meg a papagájos vidit az idiótázásokat, meg a többiek leidiótázását is- tudjuk te erkölcsi patyolat...
Berágott rád nagyon.
Így visszagondolva nem biztos hogy viccnek vette.
A fisit most is elküldheted a faszba- de akkor ott a megfelelő helyen, nem a háta mögött áskálódva...
én azt viccnek szántam akkor
Kurvára haragszom ám rád a Kawasaki pisilős kisfiú miatt, ha az nem lett volna, most elküldeném a faszba fisi-t...picsákért kellett neked is tahónak lenni!
OK!
Így még nem teszteltem.4 napi ruha/cumó a két oldalsóba befér növelés nélkül.
Ok, akkor motorral megyek és 4-kor indulhatunk...hozd a szűrőm, azt is kicseréljük
Hadd csinálja..

Még mindig jobb mint a mikor törpicurnak hívnak
fisi
[13860] ma 20:06
És jesssz már itt is van a fórum mindenre kész wc pucolója- a szartúrók celebje faszshit!

válasz erre előzmény

Ez azért már óvodás szint
Nekem az oldaltatyó+tanktáska bőven elég lesz

Most teszteltem a befogadóképességet.Kényelmesen elfér bennük 2 1,5lityis üccsi,2 sör,1 nagy kutyakonzerv,4 óriászsömle,és 4 csomag felvágott csak a középső nagy rekeszt használtam.
Én 23ért hengertasival együtt vettem.
Intéztem a kopasznak tükröt meg tatyót
Király! Lesz tatyóm és kormányvég tükröm!

..és Bi Bi biiii is..
Beszéltem a kontakttal.Holnap beszél a H-G-vel,és elhozza a buta arcodnak Készítsd a sok ájrót
azt hiszem kora tavasszall tett kivesézve a kipu rozsdásodása.
én feladtam ! valami jó minőségű magas hőálló festékkel csinálta meg Erik nekem . egy szezont bírt ki. állítólag az esőt nem szereti?
100%-os megoldásra nem emlékszem a tippek között
marad a "szépséghiba".
Ez volt óccsón.
Holnap gurulás ahol tegnap voltunk?Beszart a tankműszerem
Yessss! Ez az én tatyóm!
De átkozott igényesek vagytok oldaltáskában.
ja, dobj majd nekem egy mail címet, meg számot a krissal@freemail-re és szólok, ha rendelünk...de hogy jut el hozzád? Mi BPest környékén lófrálunk!
Nem akarom elbaszni a kedved, de most piros van kiírva, viszont már nincs pénz a számlámon... persze, mert neked is azért nem rendeltünk, mert elfogyott a kék.....erre most kirakták a pirosat.... jövő hét jön fizu, mindenki átgondolja, mit akar, azt hali... jelen hónapban már harmadszor rendeltem a hein-gericke-böl
faszom, beszippantott a ákcijóóóóó
Kint picikét olcsóbb..............Ja,kint az akció az AKCIÓ!
A sírós szádnak.....

http://www.hein-gericke.at/oxf...