Helló! Én eddig, amit az eBay-ről rendeltem, minden rendben és időre megérkezett, legtöbbször Hong-Kongból (makettek, festékek, szilikon és bőr mobiltelefon-tok, apróságok stb.), de rendeltem már egy USA motoros boltból kormány felsőhidat, vagy micsodát. A sok eladással rendelkező és top-rated seller-ek talán még megbízhatóbbak.
Annyira beszűkült és drága lett a magyar piac, hogy már mobiltelefon tokot is külföldről vásárolok. Autós tartó és töltő Angliából (!) harmadáron, mint itthon...
én sokszor rendeltem és rendelek is mindenfélét e-bay-ről, amazonról, és semmi gond nincs. persze az bosszantó, ha a kérdéses terméket pont Magyarba nem szállítják.....
Sosem volt gond ebből kifolyólag.
Most is megjön lassan egy olyan csomag amit kinn usa-ból nem postáztak ide.
De egy cég ezt megteszi pénz ellenében.
Jövő héten elvileg itt van.
Ha nem torkokat fogok metszeni.
Istenigazából a PP-s cuccaimat egy barátom szokta intézni,az átutalásost szoktam magam intézni.Ő mondta hogy műkszik a pp.Ha mellébeszéltem,az nem direkt volt.Akartam a multkor németektől egy csomitartót az xj-re,ki volt emelve hogy magyarországról ne is licitáljunk....Írtunk az embernek hogy németországba kéne küldeni és persze előre utalunk.Válasz:magyaroknak semmit.Azért neki is a kurva anyját.Angoloknál meg olyan volt hogy ne jöjjünk azzal hogy a rokonunk/barátunk kint van englisbe, nem küldi csak angol licitelőnek.
Ez nem így van. PAypalnál nem kell leokézni semmit. Az átfutási idő kb 48 óra és utána leszedhető a pénz. Viszont a fizetés pillanatában kapsz róla értesítést te is és akinek fizettél az is. Onnan nem visszavonható csak fellebbezéssel a Paypalnal. Egyébként én is több száz motyót rendeltem már ebayról is és nagyon kevés volt ami nem jött meg. Ilyenkor vagy visszafizették vagy küldtek másikat. Még sima levél esetében is, tehát nem aláírós volt. Küldenek magyarba simán is, nem minden esetben kötelező az insurance. Viszont kb 10 dollártól már ajánlottan küldik. Általában. Ebayon be lehet állítani a termékleírás melletti fülnél a postaköltség azokba az országokba ahova küldik. Viszont nagyobb összegnél érdemes számolni a + vámmal is.
Ezért van a Paypal.Látja hogy ott a mani,de fizikailag nem fér hozzá,csak ha leokéztad hogy megjött.Nagyon sok mindent vettem már ebay-ról,nem szokás kint átbaszkodni az embereket.De vajon miért csak biztositva küldenek ebbe az országba?És nemkevés eladó kiköti hogy magyarországra nem szállit.
Nektek milyen tapasztalatotok van az e-bay-es vásárlásokkal kapcsolatban?
Csak mert pl itt ez a sisak, és ugye azt írja, hogy amint beérkezett a $, azonnal adja postára a motyót...
Na most kapásból beintek az ilyen kondíciónak, hisz mi van, ha mégsem adja fel? Plussz nem nagyon vágom, hogy csak külön a szállítás díja 49$ és még erre jön rá a 30$ a sisakért, vagy a sisak árával együtt 49$ cakli pakk?
Én is Airoh fan vagyok, de pont emiatt nem vennék ilyen kombi, vagy akár nyitott sisakot. Az első esésemnél az állrész védte meg az állkapcsom (a nyakammal vettem le a plexit) és mit ne mondjak, nem bíznék sem nyitott, sem nyitotthoz csatolt állrészes sisakban...
Ha tutira akarsz menni, keresel egy ugyanilyet zártban, mert ahogy nézem ez is kombi....
Achtung! Achtung! Emergency, i-MŐŐRdzsenszi!
Senkinek nem ajánlom a Lidl-s kesztyűt: rossz a szabása, és beleizzad a kezed! Valahol még megvan, vagy kidobtam, egyszer volt a feleségem kezén. Vannak jó Lidl-s cuccok, de ez speciell kritikán aluli.
/ Évek óta próbálják rásózni ugyanezt a modellt az emberekre. /
Annyira beszűkült és drága lett a magyar piac, hogy már mobiltelefon tokot is külföldről vásárolok. Autós tartó és töltő Angliából (!) harmadáron, mint itthon...
Most is megjön lassan egy olyan csomag amit kinn usa-ból nem postáztak ide.
De egy cég ezt megteszi pénz ellenében.
Jövő héten elvileg itt van.
Ha nem torkokat fogok metszeni.
http://www.ebay.com/itm/ls2-ff...
elég komfortos is lehet..
Csak mert pl itt ez a sisak, és ugye azt írja, hogy amint beérkezett a $, azonnal adja postára a motyót...
Na most kapásból beintek az ilyen kondíciónak, hisz mi van, ha mégsem adja fel? Plussz nem nagyon vágom, hogy csak külön a szállítás díja 49$ és még erre jön rá a 30$ a sisakért, vagy a sisak árával együtt 49$ cakli pakk?
Help pls! Thx!
Én is Airoh fan vagyok, de pont emiatt nem vennék ilyen kombi, vagy akár nyitott sisakot. Az első esésemnél az állrész védte meg az állkapcsom (a nyakammal vettem le a plexit) és mit ne mondjak, nem bíznék sem nyitott, sem nyitotthoz csatolt állrészes sisakban...
Ha tutira akarsz menni, keresel egy ugyanilyet zártban, mert ahogy nézem ez is kombi....
Nem a komfortjáról híres ez a kialakítás, de mutatós az biztos
de itt vannak még érdekesek: http://www.ebay.com/sch/i.html...
:)
http://www.ebay.com/itm/AIROH-...
Ez bejönne. Még a színe is tetszik. De van feketében és szürkében is.
Senkinek nem ajánlom a Lidl-s kesztyűt: rossz a szabása, és beleizzad a kezed! Valahol még megvan, vagy kidobtam, egyszer volt a feleségem kezén. Vannak jó Lidl-s cuccok, de ez speciell kritikán aluli.
/ Évek óta próbálják rásózni ugyanezt a modellt az emberekre. /
Merthogy pinamágnes......