Ebben az első lánckerékben tuti nincs 30e km. Ha a motorban annyi van, akkor viszont valaki 20-25 között már cserélt szettet. Nézd meg milyen a lánc gyártnánya, az eredeti Regina.
Passzolok..így fotóról nem látszik túl vészesnek...de ha már láncot cserélsz...nem árt a fogaskerekek cseréje..
Ha gondolod..amikor leszedtem az enyémet...eljössz ..megnézed..ha kell viszed! A láncom tutira rövidebb..mert nekem a hátsó áttétel is 3 foggal kurtább...
Neeem éjjel 3 kor, csak most értem haza.
Mielőtt elindultam gyorsan szétkaptam megnéztem.
Sajnos nincs viszonyítási alapom, csak a 319.4mm a 21 szemre.
Jó minőségű gyári méret gumival és mondjuk egy 15w olajjal az első telókban nagyon stabil és biztonságosan motorozható...
Ha viszont mindenképpen szélesebb gumit akar akkor ahhoz hátulra szélesebb felni (SV vagy GSX-F) kell. A 120/70 elöl és 150/70 hátul az ideális...de hátra a 160/70 is betehető (nekem az van)...olyan mintha az aszfalthoz ragasztanának...(persze nem gagyi vagy öreg gumival)
De a 160/70 variáns már nagyon ki van millizve..
A gyorsuláson nem éreztem változást...Még mindig alázom az R-1-et
Nem olyan nagyon rég volt téma a gumi a fórumon. Valaki elöl 120-ast használ, és meg is van vele elégedve, hátra még a 140 betehető, csak a keskeny felni miatt már ez a méret sem kifejezetten jó, nagyobbat viszont csak szélesebb hátsó felni beszerelésével és egy kis átalakítással lehet rávarázsolni. Bár szélesebb gumival nem próbáltam, így nem is tudom milyen lehet, viszont a gyárival is elég stabil és jól dönthető abban a sebességtartományban, amit tud. Persze más az esztétikum, de ezt már mindenki maga dönti el, mennyit ér meg neki az a +1-2 centi.
A segítségeteket szeretném kérni!
(Én is SUZUKI-val tolom, de nekem egy GSXF750-van)
Uncstesónak azonban tegnap vettünk egy GS500-at.
Amit először is cserélni kellene a gépen az a két gumi.Ő szeretne szélesebb gumikat(most elől:110, hátul:130-as van).
Ebben kérnénk a segítségeteket, hogy mit bír el a gép?
(nem csak teljesítményileg, hanem maga a felni és stb)
Javasoltam neki, hogy ide a fórumra regisztráljon, mert itt sok kérdésére kaphat választ és érdekes dolgokat olvashat!
Ennyit költeni egy nő miatt! Millióan motoroznak ilyen cuccok nélkül problémamentesen.
Mondjuk én rinyálnék ,hogy horpad vagy karcolódik a tank!
Szorítson a combjával..és öleljen szorosan.....ez a dolguk!
Nahát igen! Az USA-ban meg elég ha megfelel egy pár követelménynek és már használhatod is az utakon az otthon épített járgányod...
Ezért szép ez a FOSTALIGA ország, egy kis kenőpénz és máris minden meg van oldva!
Mit néztél ki?