Egy barátom, amikor azt mondtam, hogy viszem a csajom, közölte:
Csajod, minek? Vizet viszel a tengerbe?
Két verzió van:
Finom gyorsulásokkal rászoktatod a derékfogásra, gyengén döntögetsz és előtte kioktatod, hogy csak téged kövessen, illetve finom fékkel ráveszed, hogy hogyan ne bucizzon le...kapaszkodjon hátul is... szoktatod... jegyzem meg, hogy a GS hátsó kapaszkodó nem igazán utasbarát.
vagy:
mond neki, hogy kapaszkodjon és adsz neki, cserébe tied a szabadság, soha a büdös életben nem akar veled motorozni, döntsd el!
Erről jut eszembe
Eddig én röhögtem azokon a pólókon amin az a szöveg állt, "hogyha ezt el tudod olvasni, akkor a barátnőmet elhagytam"
No ez mindaddig vicces is, amíg nem lesz éles a helyzet. Az XJ nem viccel ha olyan gavalléros gázzal rajtolok mint anno a GS-sel..
fordulat 4-5ezrre, aztán hadd szóljon. 90 nm nem lacafacázik.
Lényeg a lényeg, úgy megnyúltunk a rajt után, hogy a doboz tartotta meg a hölgyet.. hiába próbált a megszokott hozzáállással kapaszkodni, nem volt felkészülve erre a GS után
Aztán hogy szóltam neki, hogy mikor "jön".. csak sikítozott, de nem csúszott le
az első alkalmakkor nem kell megmutatni mit tud a vas !
nekem a lányomat kellett rábeszélni , hogy felüljön mögém, mert félt.
semmi gyorsulás, gyors fékezés és viszonylag gyér forgalom.
60km.után már mosolygott.
Fogaskerék lehet, mint az 1.2 banditnál szokott lenni "néha"
Nézesd meg szerelővel először
Ha tényleg megegyezik a váltó a GS 500-ével, akkor a 450-essel is.. olyan meg épp van nekem egy.. szóval ha kell, ajánlj érte egy tisztességes árat, és odaadom ha jó neked!
üdv! elvileg a az újabb 500as gs-ekben ugyanaz a váltó mint az 550es m katanába,egy kérdés,6.ba 100alatt kb 3000es fordulaton,van egy folyamatos búgó hang,amint eléri a 100at abbamarad. csapágy v. váltó?
Jaja, ezt én is megtaláltam, elég jó áron van, főleg, ha nem párban nézem az árakat. Bár ezt a Metzeler-t, mint márkát nem ismertem idáig, a tesztekben nem mondtak róla rosszakat.
Szóval szerintem csak rajtad múlik, illetve, hogy a hölgy tényleg szeret-e motorozni! Az enyém annyira szeret, hogy mind a két lurkóval, a pociba még gurultunk!
lovi81! Én a párommal úgy kezdtem, hogy mentünk egy lightos kört a telepen, tetszett neki. Majd Gödöllőről kifelé az utolsó lámpánál megmutattam neki mit gyorsul 160-ig. Azóta is imád motorozni, persze normális tempóban és körülmények között!
Ha lemondó vagy a heréidről, hajrá... csak egy fecc kell és búcsú a zacsiktól
....vagy megtanítod a csajt kapaszkodni...az olcsóbb...és nem neke d fáj ... 100 ezreknek megy
Csajod, minek? Vizet viszel a tengerbe?
Két verzió van:
Finom gyorsulásokkal rászoktatod a derékfogásra, gyengén döntögetsz és előtte kioktatod, hogy csak téged kövessen, illetve finom fékkel ráveszed, hogy hogyan ne bucizzon le...kapaszkodjon hátul is... szoktatod... jegyzem meg, hogy a GS hátsó kapaszkodó nem igazán utasbarát.
vagy:
mond neki, hogy kapaszkodjon és adsz neki, cserébe tied a szabadság, soha a büdös életben nem akar veled motorozni, döntsd el!