Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy barátom, amikor azt mondtam, hogy viszem a csajom, közölte:

Csajod, minek? Vizet viszel a tengerbe?

Két verzió van:
Finom gyorsulásokkal rászoktatod a derékfogásra, gyengén döntögetsz és előtte kioktatod, hogy csak téged kövessen, illetve finom fékkel ráveszed, hogy hogyan ne bucizzon le...kapaszkodjon hátul is... szoktatod... jegyzem meg, hogy a GS hátsó kapaszkodó nem igazán utasbarát.
vagy:
mond neki, hogy kapaszkodjon és adsz neki, cserébe tied a szabadság, soha a büdös életben nem akar veled motorozni, döntsd el!
Erről jut eszembe
Eddig én röhögtem azokon a pólókon amin az a szöveg állt, "hogyha ezt el tudod olvasni, akkor a barátnőmet elhagytam"
No ez mindaddig vicces is, amíg nem lesz éles a helyzet. Az XJ nem viccel ha olyan gavalléros gázzal rajtolok mint anno a GS-sel..

fordulat 4-5ezrre, aztán hadd szóljon. 90 nm nem lacafacázik.

Lényeg a lényeg, úgy megnyúltunk a rajt után, hogy a doboz tartotta meg a hölgyet.. hiába próbált a megszokott hozzáállással kapaszkodni, nem volt felkészülve erre a GS után

Aztán hogy szóltam neki, hogy mikor "jön".. csak sikítozott, de nem csúszott le
az első alkalmakkor nem kell megmutatni mit tud a vas !
nekem a lányomat kellett rábeszélni , hogy felüljön mögém, mert félt.
semmi gyorsulás, gyors fékezés és viszonylag gyér forgalom.
60km.után már mosolygott.
de ez csak egy opció, lehet nem a válóval van baj..és lehet nem is a blokkal

Autónál elég hangos tud lenni a búgó kerékcsapágy is.. bár motoron olyat még nem tapasztaltam
Fogaskerék lehet, mint az 1.2 banditnál szokott lenni "néha"

Nézesd meg szerelővel először

Ha tényleg megegyezik a váltó a GS 500-ével, akkor a 450-essel is.. olyan meg épp van nekem egy.. szóval ha kell, ajánlj érte egy tisztességes árat, és odaadom ha jó neked!
üdv! elvileg a az újabb 500as gs-ekben ugyanaz a váltó mint az 550es m katanába,egy kérdés,6.ba 100alatt kb 3000es fordulaton,van egy folyamatos búgó hang,amint eléri a 100at abbamarad. csapágy v. váltó?
Gondolom, tudom! Ezek az éber őrök mindig ugyanott tanyáznak! Már az Erzsébet parknál láthatók!
Volt akit megállítottak arra.
Elől nincs rendszámom.... a mocin!
Jaja, ezt én is megtaláltam, elég jó áron van, főleg, ha nem párban nézem az árakat. Bár ezt a Metzeler-t, mint márkát nem ismertem idáig, a tesztekben nem mondtak róla rosszakat.
Mindenhol az van. Tatabányán a vonatról szoktam látni őket, és amikor tegnap arra gurultam direkt 50-el mentem...hát nem ott voltak?
Vigyázat..................trafiveszély van arra.
Szóval szerintem csak rajtad múlik, illetve, hogy a hölgy tényleg szeret-e motorozni! Az enyém annyira szeret, hogy mind a két lurkóval, a pociba még gurultunk!
lovi81! Én a párommal úgy kezdtem, hogy mentünk egy lightos kört a telepen, tetszett neki. Majd Gödöllőről kifelé az utolsó lámpánál megmutattam neki mit gyorsul 160-ig. Azóta is imád motorozni, persze normális tempóban és körülmények között!
Zongoraleckét.
Milyen leckéket javasolsz?

Nagyon kezdő még, már gurult velem, de nem akarom, hogy beparázzon a motorozástól...

A többieknek köszi a válaszokat, meggyőztetek
Ha lemondó vagy a heréidről, hajrá... csak egy fecc kell és búcsú a zacsiktól
....vagy megtanítod a csajt kapaszkodni...az olcsóbb...és nem neke d fáj ... 100 ezreknek megy
Beszartok.... nyomd meg és jön a dráma

http://youtu.be/316AzLYfAzw
Garantált kasztrálás buktakor.

A máskra meg a technokol.
Ijj, de randa! Én nem csúfítanám el ilyennel a motromat, a kedves utas kapaszkodjon belém vagy támassza a kiskacsóját a tankra.
Erről mi a véleményetek?: GS utaskapaszkodó

Használt már esetleg itt valaki ilyesmit?

Valami más alternatíva a méregdrága tommot ülésáthúzáson kívül az utas előrecsúszásának Tesco-zacskómentes kiküszöbölésére?
Thx!