Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Április 28-29.-én csinálunk.
Csinàluk egy osztràk turàt juliusba egy szombati napon?
Enyém is egy merő ganaj a hétvégi esőmenés miatt.
Ha májusba is végig esni fog, lemosom majd júniusba!
Esett.Moshatom is a motort miatta.
Egész májusig fos lesz az idő
basszus, hogy megint hétvégére mond szar időt..... mért nem tud hétközben esni, amikor meló van?
sor négy bizony:) járó motornál az olajbetöltőn keresztül láttam hogy kicsit kacsázik a kuplung kosár, lehet hogy ez ennek a zajnak az oka,lövésem nincs.egyenlőre még mindig tart az összeszokás folyamata,1 hónapja van nálam a kicsike azóta beletekertem közel 700km-et,szépen irogatom fel a számomra szokatlan vagy fura hangokat,viselkedéseket,úgyhogy ne kövezzetek meg ha kérdezgetek még párszor:)
Az enyém alapjáraton csitt-csattol egyet-egyet, szerintem náthás
Zutty zuttyol mostanában...pedig be sem indítottam...

..jahh..és valami zizeg is...de az a fejemben van..
....amúgy érdekes ,hogy az én szarom az élete folyamán hallatott érdekes zajokat...de aztán elmúltak..
Nekem meg közel 1 hét állás után hörgött mint, aki halálán van, egy hengerrel indult be, noszogatni kellett, hogy találjon magára. De kb. fél perc után már pöpecül járt. (Igaz, hogy már alig volt némi nyál a tankban. )
Akkor vágjunk bele!
Nekem mostanában prittyeg ha húzom neki, mint a mocsári békák.
Én szelephézagra gyanakszom.
Kellene nyitni egy youtube-os fiókot, ahová a titing, hörr-hörr, csörr-zörr, zúg-búg és egyéb videókat lehetne feltölteni!
Búgni nem búghat az sem

De kezdek attól félni, hogy megint eljutunk a ti-ting problémakörhöz
Ui: Az Uncsihúgom gyerekkora óta lovagol...vittem egy karikát ...ösztönösen szorított....hávazzeg felszisszentem.....
Mondtam is neki ,hogy csak mazochista motoros pasival kezdjen..mert a többi hamar lelép a fájdalomtól..
Lovi! Figyi!
Ha sokáig akarod megtartani a lányt akkor tanítsd meg a benzintyúkoskodásra!
Lassan óvatosan kezdjetek...tudod..mint amikor egy szűz lányt törsz be! Első fontos dolog az együtt mozgás...majdnem mint a szexben...de ha te balra dőlsz...ő nehogy jobbra próbálja
Fékezésnél a combjával szorítson..Egyrészt..akkor nem csúszik előre...másrészt...néhány hónap múlva a lelket is kiszorítja belőled szex közben
Ha nem akarja a derekadat állandóan fogni...akkor támaszkodjon a tankra...fékezéskor tud ellent tartani...
A legjobb viszont..ha elzavarod motoros jogsit csinálni..és vesztek neki is egy motort....
...mert a legjobb egyedül ülni a vason..
..fasirtkor meg mehet mindenki amerre lát..

Ha szép a bukód..akkor ragassz a bukója homlokára szivacsot..
Lbandi-nak nem gs 550 m katanája van? Mert az sor négyes és merőben más hangok jönnek belőle, mint egy gs500-ból.
Más: Al Bandy fan vagyok!
félreértés ne essék azért motorozom egy ideje:) előtte egy széria 301 etz-m volt,ami végül teljesen át lett faragva,kétütem egy henger,hozzászoktam,hogy neki ilyen hangja van. ez az öreg suzuki az első komolyabb bringa a családban,emiatt figyelek oda minden egyes apró zajra,28 éves,majdnem csókolommal köszönök minden alkalommal,odafigyelek a hideg meleg járatásra is,ha abban megerősítést kapok szakavatott fülektől hogy ez rendben van,akkor megnyugszom,rengeteg ilyen sajátossága van,,ami még szokatlan,kezdve a csattanós váltótól sorolhatnám még.valószínű hamarosan olajcsere is lesz hiába újszerű,nem igazán tetszik.melegen tökéletes a váltója meg a kuplung is,persze a zaj megmarad.
Kösz a tippeket...

Előadom a Mádám-nak, aztán majd meglátjuk hogy viseli
Hát igen! Nem egy sor négyes, de nem is Ducati (szerencsére)! Bizony furcsa hangokat bír kiadni alapjáraton, ami autós fülnek sértő lehet. szerintem.
köszönöm a tippeket,ettől tartottam egy kicsit,hiába vagyok autószerelő,ez rohadtul más világ számomra,az feltünt már az elején hogy nem igazán legális ez a hang. tudom jó és olcsó szerelő nem létezik egyszerre,de kell majd egy állandó hozzám hasonlóan lelkiismeretes motorgurut keressek,aki belövi nekem a karburátorokat,gyujtást,meg ezt a hangot kideriti mi lehet.a váltó ajánlatot meg elteszem talonba.alapjárati kuplung zaj,az csak nálam létezik egyébként vagy ez is egy jellegzetessége ennek a sorozatnak?üresben 2000után illetve terhelésen se mutatkozik semmi,csak alapjáraton van egy kis zakatolás,ha valaki meggyúz hogy ez teljesen normális megnyugszom.imádom ezt a kis dögöt minden nyűgével együtt,ezért is ragaszkodom ahhoz hogy minden hibája ki legyen javitva,mert nem akarok időzitett bombán ülni
a GS-en (és máson sem) a hátsó gyárilag sem kapaszkodó....
Korodra való tekintettel elnézzük neked!
majrévasba... (milyen jól elvagyok magammal... 9
egy motorostársam (és rokonom is) most cserélte le az óriásrobogóját egy 100 lovas vasra. a párja már rutinos benzintyúknak - (bocs a hölgyutasoktól !)- számít. az új gép első útján meglepődött .( pedig finom gépkezelés volt) az új mocin nincs sisakdoboz, és a majrévasban kapaszkodott.
azóta motorozás közben is szoros a kapcsolat köztük .