Sziasztok! Gumicserés lett a motorom, és ezzel kapcsolatban dilemmázom. A motor könyve első kerékre 110/70-17 54H típusú gumit ír, viszont most 120/70 ZR17 58W van rajta (így vettem). Kérdésem, hogy javasolt-e maradni a könyv szerinti méretnél, vagy ugyanolyat vegyek méretben, mint amilyen rajta van most?
Nem egy rossz motor..de csak alacsony embereknek kényelmes. Egyenes derékkal..pont a nyakamnál ért véget a gyári nagy plexi. Gyárilag arany és bordó színben készült....mint a Gold Wing.....anno ez volt a robogók csúcsa....
Én is sorolhatnám ...
Én fényeztem...és raktam össze..meg ezt is...talán az egyetlen fényes fekete...mert ugye ez gyárilag matt... (ezúton is üdvözlöm az apeh-et..direkt kisbetűvel..)
A vfr-ről csak papír fotóm van...
Ha tudnád milyen motorokat vezettem már, és ehhez képest azt mondtam, hogy mégis Gs500-t akarok, meglepődnél. Lassan fel kéne keresnem egy pszichiátert!
Amit írsz, biztató, remélem beválik a motorod. Várjuk a tapasztalatokat.
Ninja úrral volt szerencsém összefutni, akkor a motor tűrhetően muzsikált, apróbb kifogásainak pedig folyamatosan igyekszem eleget tenni
A két másik említett úrról nincs tudomásom, bár Krissal mintha a maga bajá... hengerével lenne elfoglalva, XJ meg... majd szintén.
Köszi a tippeket! Eddig nem mertem vízzel nekiesni, mert valahol azt olvastam, hogy a szivacsok eldeformálódnak, így csak sisaktisztító sprével próbálkoztam.
Én mostam már.
Szépen kipattintottam a helyéről. Langyos folyó víz alatt samponnal kimostam. Utána finoman kinyomkodtam belőle a vizet, majd amikor kiszáradtak, szépen visszaillesztettem őket. Ha nem gyötröd agyon az egyes szivacselemeket, akkor nem deformálódnak és kis túlzással olyan lesz mint új korába.
Nindzsáááá olv. társ is asszem 120-as első gumival járkál(t). É
Én fényeztem...és raktam össze..meg ezt is...talán az egyetlen fényes fekete...mert ugye ez gyárilag matt... (ezúton is üdvözlöm az apeh-et..direkt kisbetűvel..)
A vfr-ről csak papír fotóm van...
Amit írsz, biztató, remélem beválik a motorod. Várjuk a tapasztalatokat.
A két másik említett úrról nincs tudomásom, bár Krissal mintha a maga bajá... hengerével lenne elfoglalva, XJ meg... majd szintén.
Ha meg nagyon elnyűtt volt a sisak, vettem újat.
Szépen kipattintottam a helyéről. Langyos folyó víz alatt samponnal kimostam. Utána finoman kinyomkodtam belőle a vizet, majd amikor kiszáradtak, szépen visszaillesztettem őket. Ha nem gyötröd agyon az egyes szivacselemeket, akkor nem deformálódnak és kis túlzással olyan lesz mint új korába.
Majd visszavarázsolni.(máig nem értem hogy sikerült)
Sisakzsákba belevágtam a belét és zsupsz a mosógépbe.
Mosógépnek még be sem mutattam nemhogy belegyömöszöltem volna azt az izét.
Pedig bering.
Előbb esőkottont kerestek fullalakra mostmeg lakkozni a cordurát?