legutóbb unatkoztam és ráértem szórakozni. 6.-ban sík terepen kb.2500 -3000 fordulat alatt kezdett csak "dadodni" a drágám. a km.-órát nem is figyeltem.
Derűlátásra mindig van ok .
Azért lassan, de jönnek a pozitív dolgok is.
Amit írtál számokat 8-9 ezres fordulaton, 110-120 km/ó azért többnek kéne lenni a sebességnek. De lehet az órák valamelyike nincs jól kalibrálva ? Ezt én sajna nem tudhassam. 8-9 ezres fordulaton már a hangon is lehet hallani hogy" erősen dolgozik" a motor, és nálam ilyen fordulatszám-tartományban már nincs nagyon idő az órákat nézegetni, max odapillantok. inkább az utat !
Néztem a Tucano-t, még drágább, mint amiket linkeltem.
Szerintem marad a Kelo-s megoldás, de a Shox Difi kesztyűjén még gondolkodom... Nagyon rossz kemény, merev kesztyűbe dugni a kezed, márpedig ha megázik, ilyen lesz... Otthon megszárítottam, de vasárnap egy 20km-es gurulás alatt a hüvelykujjamat zsibbadásig szorította... Nem az igazi...
Szerintem is csak az esőruha az igazán jó megoldás esős motorozás ellen.
Nekem tucano urbano esőcsizmám van, munkavédelmi boltban vásárolt esőgatya (bőrruhára feljön) valamint egy zipzár nélküli, egyberészes raftingos, kapucni nélküli vízálló felső (dechatlonból). Belebújni nehéz, de nem ázik be sehol, mert nincs rajta fölös lyuk. Ez a szett volt kb 11ezer Ft. Kesztyűre nem húzok semmit, van nálam tartalék.. ha eláll az eső, váltok
Rendicsek.
Szerzek pár mintát.
És még hozzácsapok egy pár patikai nyájlonkesztyűt.
Azt az olcsó bazinagyot ami inkább leesik a kezemről mintsem fennmaradjon.
És csinálok egy nagytesztet.
Csak asszem 4 év alatt eccer áztam meg úgy hogy a pólóm vizes lett (perforált bőrben)
Ezis júliusban 20 perc alatt.A következő 20 perben meg megszárdtam fullra 140-el.
Így sokáig fog tartani míg kivesézem pro és kontra az érveket egyes tipusokra lebontva.
doki !" hanyasban" voltál ?
Azért lassan, de jönnek a pozitív dolgok is.
Amit írtál számokat 8-9 ezres fordulaton, 110-120 km/ó azért többnek kéne lenni a sebességnek. De lehet az órák valamelyike nincs jól kalibrálva ? Ezt én sajna nem tudhassam. 8-9 ezres fordulaton már a hangon is lehet hallani hogy" erősen dolgozik" a motor, és nálam ilyen fordulatszám-tartományban már nincs nagyon idő az órákat nézegetni, max odapillantok. inkább az utat !
Néztem a Tucano-t, még drágább, mint amiket linkeltem.
Szerintem marad a Kelo-s megoldás, de a Shox Difi kesztyűjén még gondolkodom... Nagyon rossz kemény, merev kesztyűbe dugni a kezed, márpedig ha megázik, ilyen lesz... Otthon megszárítottam, de vasárnap egy 20km-es gurulás alatt a hüvelykujjamat zsibbadásig szorította... Nem az igazi...
Nekem tucano urbano esőcsizmám van, munkavédelmi boltban vásárolt esőgatya (bőrruhára feljön) valamint egy zipzár nélküli, egyberészes raftingos, kapucni nélküli vízálló felső (dechatlonból). Belebújni nehéz, de nem ázik be sehol, mert nincs rajta fölös lyuk. Ez a szett volt kb 11ezer Ft. Kesztyűre nem húzok semmit, van nálam tartalék.. ha eláll az eső, váltok
Marad 4 rugód.Majd egy tank benya.
Én inkább keresek egy kutat/felüljárót.
Vagy tescot.
De most komolyan, a kettő közül, amit belinkeltem, szerintetek melyik éri meg jobban?
Szerzek pár mintát.
És még hozzácsapok egy pár patikai nyájlonkesztyűt.
Azt az olcsó bazinagyot ami inkább leesik a kezemről mintsem fennmaradjon.
És csinálok egy nagytesztet.
Csak asszem 4 év alatt eccer áztam meg úgy hogy a pólóm vizes lett (perforált bőrben)
Ezis júliusban 20 perc alatt.A következő 20 perben meg megszárdtam fullra 140-el.
Így sokáig fog tartani míg kivesézem pro és kontra az érveket egyes tipusokra lebontva.
Kombinálva.
Ti milyen esőcsizmát és esőkesztyűt használtok?
Most akarok venni, néztem a Kelo-ban 7000Ft a kettő, néztem a Shox-ban csizmát és kesztyűt is, de itt 11000Ft lenne a legolcsóbb verzió is....
Mit javasoltok, mire érdemes figyelni ezeknél? Esetleg van valami tuti hely, ahol olcsóbban be lehet őket szerezni?
Előre is köszi!
L.