Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól van na! Viszont jól néz ki!

Mi augusztusban megyünk Punat szigetére. Ezt a spontán szállás dolgot hogy csináltátok? Sima camping? Vagy ott is van háznál falusi vendéglátás, mint Erdélyben? Vagy hogy? Pont a héten néztem, a netes szállásokra már most is csak 1-2 szabad szoba van! Ha esetleg van valami kontaktod jól jönne!
Mármint motoros túrán nem sátrazok...
Soha nem sátrazok.....nyáron eszemben sincs motorral menni mert akkor a melegben és tömegben az nem nagy élmény, olyankor ausztria és a hegyek játszanak....szállás pedig ilyenkor mindig van bőven ráadásul olcsó....10-12€ körül szokott lenni...
Jól van na! Viszont jól néz ki!

Mi augusztusban megyünk Punat szigetére. Ezt a spontán szállás dolgot hogy csináltátok? Sima camping? Vagy ott is van háznál falusi vendéglátás, mint Erdélyben? Vagy hogy? Pont a héten néztem, a netes szállásokra már most is csak 1-2 szabad szoba van! Ha esetleg van valami kontaktod jól jönne!
Kelomotors-nál vettem az enyémre! Nagyon ajánlom Őket (Hősök terénél)! Árban 20k fölött volt, de ha sok, keress az apróban, ott talán akad használtban olcsóbb!
Ja............asszem van egy renault kamion is.
nem tudhatom milyen rejtett tartalékok vannak még otthon neki
Mondjuk a teherautóval..és szépen battyogna mögötte mindenki 80-nal
Mivelmással?
Az sv-vel mész?
Lesz egy ilyen turnénk a hónap végén, aki akar jöjjön: link
Sziasztok!
Doboztartó konzolt tudtok valahol olcsón eladót? Gs500F-hez kellene!
Lásd az én agyonpátyolgatott szaromat...a fene sem gondolta ,hogy ami még tavaly is jó volt (szerviz szerint) az egy nyár...kb 4000 km. és egy téli konzerválás alatt tönkremegy...
Úgy nézek ki mint aki megeszi a néphülyítő agymosásokat? Ha látnád milyen mérnöki precizitással van egy "műhely" besuvasztva az idomok alá. (bár ebből ..eddig..hál Istinek..csak más motorosok profitáltak)
Felszállni utálok a hátam mögött a nagyanyám komódjával.
Lesz..m azt az 1 decit amit 1000 KM-en növel egy oldaltáska.
Mindig ezekkel a képekkel jövök :) Na mindegy, kb ennyit bír el a GS módosítások nélkül. Amúgy szereztem egy új szett biciklis postás oldaltáskát. Fasza vízállóak és acélváz is van hozzájuk.... az igaz, hogy szépségversenyt nem nyer a motor.
Én vittem fabrikettes karton ládát (14kg) meg gázpalackot hátsó ülésre pókozva, elvolt. Mondjuk nem vittem messzire, a fabrikett 25, a palackot meg csak 7km-re.
Szerintem egy bizonyos határig, gumipók kell és hali...telepakoltam a hátizsákom és adtam neki gumipókkal, mint a beton elvolt mögöttem, mondjuk jó ronda, de mivel ez a motorom többi részére is igaz...
Ráadásul az oldalra kilógó dolgok a légellenállást is növelik. A hátsó dobozt meg még soha nem sikerült észlelnem a fogyasztáson
Amit én felkötök 170-nél sem moccan meg.
Igaz 1 óra minimum kell és egy zsáknyi spanifer meg gumipók.
Én mindig úgy vagyok vele, hogy amíg nem muszáj, nem lógatok semmit a motor oldalára. A hátsó ülésre tett csomagokat a tested védi a széltől, a nyeregtáskák pedig egyszer-egyszer belekapnak a menetszélbe és érezhetően mozognak.
Amúgy meg miért nem hiszel a reklámoknak? Fürdőgatya, napkrém és Mastercard kell csak neked :)
Igazad van ,időnként kell az a szinkron, legalább ellenőrizni. Nekem most lett 20 ezer km után szelephézag állítással kombinálva és a szinkron beállítva. Mit mondjak sokkal simábbnak, gördölékenyebbnek és rugalmasabbnak érzem a motort mint előtte volt.