Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még.
Utána jön a nősténygyógyász,szülész,védőnő,babaruha,gyerekbútor.
Most mi a baj? Nőre nem kell költenem..
nem költesz sokat a mocira?inkább motorozzál.Mi a gond a 160-as dologgal?azon kívül,hogy neked nem tetszik.
Gyógyszerre költsd az árát...
Sőt..még a 160-as átépítést is eladom..ha valakit érdekel! Küllős Szupermoto kerekeket akarok
mi van csere lesz?nagyon király a 150-es
150-re cserélném...két komponenses :)

130/160
Nem gyári felnin van az a 150-es.. nyugi
Csak életveszélyes. A miénken is az volt, s a gumis azonnal levetette.
Szép napot nektek! Nyáron kértem a segítségeteket, hogy mit lehet tenni egy az olajat autópályán brutálisan zabáló GS 500-as motorkával? Brutális alatt értsd: 4 liter/1200 km. Akkor sajnos nem kaptam segítséget, mert ilyet még senki nem hallott, de a télen szétesett a blokk, meg lett gyűrűzve, a hengerfej helyretéve, szelepfészkek beállítva és az összes tömítést is kicseréltük, ha már szét volt szedve a motor. Most lett kész, persze kapott még új láncszettet is, meg bowdeneket egyebeket, szóval ráköltöttük újra a vételárát, de remélem jó lesz. Szerencsénk volt, mert a hengerek, dugók bőven méreten belül voltak. No és rendbe tették a karbikat, gyakorlatilag az összes fúvóka ki lett cserélve, minden beállítva...szurkoljatok, hogy egy életre megszűnjön az olajfogyasztása.
Metzeler Lasertec brutálisan jó nekem az van elöl hátul 45ezer most. merem ajánlani
Meg mondom őszintén arra nem emlékszem, mert most más volt fent 10.000 km-ig, de semmi negatívra nem emlékszem, bár meg mondom őszintén én semmi különbséget nem tudok tenni esőben a gumik között, eddig volt 4 fajta gumim, most vagy óvatosan megyek vagy én nem tom
Nekem is az van, imádom, eddig egyszer kapott el eső, mondjuk azt annyira nem élveztem.
Milyen esőben?
A mi alapméretünkben nincs, 110/70 17 és 130/70 17 nincs...ezekből semmi...
nekem volt már sport demonom, király gumi , és most is az lett felrakva
Adatlapomon van egy korrekt gumis telefonszáma.Ha érdekel valakit én merem ajánlani egy érdeklődést megér!
Pilot-om van 2 éve!

Nem szeretnék mást.
150/70-es gumi kell nagyon király!
Idén?

Hát július első két hetében lesz egy 5-ös.. addig meg még belemegy 2-3 között szerintem. Tuti , hogy kell még nyáron gumit cserélnem.
Mennyi tervezel menni?
Én Üllön szoktam venni, korrekt a srác és a gumi árban benne van a szerelés is. A katalógus ár nem mérvadó, ezért érdemes felhívni is, mert van h olcsóbb. Nekem egyébként metzeller lasertec van elöl-hátul.

www.forgogumi.hu
120/70/17 és 150/70/17
pumiguminál most van egy 150/70 17 pr2.. 14-ért, lehet h be kéne tározni. Az az igazság hogy olyan 3000 kilométert futott gumik vannak most a motoron.. nem tudom mennyit fognak kibírni.. néha cibálom a gázkart, és ez a vacak nem kerékre jön, hanem elforgatja a hátulját.. BT45 van rajta elöl hátul