Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor sietnem kell!

Egyébként újonnan vetted a hátsó gumit?
Azt mondtad polírozott a felni. Szerinted be tudom festeni feketére, csak hogy ne legyen felemás színű? Az eredetit nem akarom megpiszkálni, hátha eladásnál pont az kell a vevőnek.
Örülj neki.Két hónapja utazik nekem egy pár teló.
Látom, hogy szar napod van, nekem meg nem jött meg a kibaszott hengerem
Zárom is a napom, benyomtam egy jó pálinkát és mindenki le van baszva
De addig motorozok vele..és koptatom a gumit!
Másnap átugrok kocsival, és úgy viszem el a kereket.
Persze hogy van középsztender.
Köszi a segítséget előre is. A jövő hónapot anyagi okokból mondtam, de ha előbb sikerül némi pénzforrást felszabadítani akkor szólok.
Az F-en van közép állvány?
Persze! segítek.. De hogy viszed el a kerekedet?
Megint szar fej vagyok!

Repair manual
Van rá mód hogy nálad megcsináljuk? Vagyis te mondod én meg csinálom, csak nem akarok egyedül nekiállni.
Az első stressz akkor ért amikor XJ-vel próbáltunk kólázni..és az a kiba. automata elnyelte a lóvémat...
Nem vagyok én itt FŐNÖK..sőt..egy nagy senki vagyok.....
De cicafiú...a ezen a válaszon megsértődtél"

ganjaninja
[91996] ma 14:01
Az a fura ,hogy az első alkalommal történt beírása óta már volt válasz a kérdéseire..

válasz erre előzmény

vagy rossz néven vetted..akkor a cica utáni jelző is túl optimista
volt...

Szóval "cicalány"...menj pityeregj..
Ellenben nem fogsz pozitív hősként tetszelegni..ha minden nap.. ész nélkül teszed föl a kérdéseidet...és leszarod ,hogy mit válaszolnak....vagy az olvasottakból nem próbálsz következtetni a válaszra..
De én tényleg Off...mert valóban szar napom van!
Hali!

Szvsz. vagy 3 kérdésedre válaszoltam, tehát a matek nálad sem erősség, egyébként meg értem a stresszedet és Ninja-ét is, kérlek fejezzétek be, tök felesleges.
Te idegbeteg vagy, mert szopsz a motorral és kell a segítség, Ninja meg idegbeteg, mert szar napja van és te kérdezgeted ugyanazt, miközben csak senki nem akarja bevállalni a felelősségét, vagy nem tudja.
ER-ror
Pontosan...nem éri meg a stressz...azért nem baszoztam fisivel sem, mert utálok fenyegetőzni, ha életben is paraszt, lecsavarom, na meg ott a kevlár betét a kesztyüben, Ninjának is csak rossza napja lehet, tényleg ne Kawásodjunk el...upsz...kanászodjunk el
Persze...............de sok infot nem tudnak adni................az nem romlik el............ergo nem kell hengerfejjel baszkodni.
A Kawások biztos sokkal segítőkészebbek lettek volna
Csendben jegyzem meg:
Srácok, ne legyen most megint Fisi-féle sokadik felvonás! (Csak most már főszereplővel)

Őőőőőő a kérdéseidre a válaszok tényleg nem egy felteszem fórumon ott leírják lépésről-lépésre dolgok.
Erre van egy motorszerelői képzés asszem 2 év szakmunkásképző.
Ezért is nem válaszolnak mert nemigen van értelme.
Látok egy motorvázat benne egy blokkal.
Azonnal kiderül hogy hengerfej levétel előtt lezsuvázom és kikapom nem tökölök vele a vázban ahol jó eséllyel minden szemét belekerül.
Alkatrész meg van dögivel neten.
Én? Dehogy, csak a saját stílusodban válaszoltam neked. De látom te vagy itt a FŐNÖK (szigorúan nagybetűkkel), veled senki sem bunkózhat csak te másokkal.
IQ szintről meg sztem ne beszéljünk, egyrészt XJ 1 kérdésre válaszolt az 5ből tehát megintcsak az a fránya matek, másrészt a beszédstílusod és a megnyilvánulásod is mindent elárul. És még fenyegetőzöl is, tényleg te vagy itt a Keménycsávó....
Lassanként mikor az üzemanyagköltségek annyira nagyok lesznek hogy már nem éri meg kínában gyártatni bajban lesznek mert a termelés kiszervezése miatt nem lesz aki ott helyben dolgozna.
Eccerűen nem lesznek alap dolgok legyártva.
Na akkor már fognak kelleni az eszergályosok,szerkezetépítők meg gyári melósok.
Még be fog zavarni hogy lesz egy fejlett északi-elmaradott déli konfliktus.Bezavarva egy elöregedő európai társadalommal.
és ma 10,36-kor is
XJ900
[91966] tegnap 21:11
Lófaxt jön leSzerinted mi a rákért vettük ki a blokkot?

válasz erre előzmény

Krissal
[91965] tegnap 21:05
Hali!
Nem látok választ, vagy benéztem, vagy a srácok egymással vannak elfoglalva.
Én innen vettem tömítésszettet, de hívd fel őket, mert a faszi megnézi alvázszám alapján egy pillanat alatt, weben meg nem mindent dob fel :(
http://motoroswebaruhaz.hu/

MI nem tudtuk kiforgatni a blokkot szelepfedél levétele nélkül, gyanítom a hengerfej lejön simán, blokk kivétel nélkül, lekapod a segédvázat jobb oldalon és kurva sok hely van hirtelen.
Azért várj egy profibb választ is, mert én csak a gázt húzom....hogy mitől megy? Nem tudom

válasz erre előzmény

Aztán 22 óra valahánykor megint feltette a kérdést...
Mert ahogy Foregon írta aki it ad tanácsot némiképp felelősséget is vállal nem beszélve arról, hogy állandóan kérdezhető és a végén ha rosz lesz ő lesz a hibás........a boltban meg válaszoltak egyszer és annyi....kérdezd őket este 10-kor......
-ajánlatos
-boltban, kisker áron
-boltban, kisker áron
-mindenre
-a szétszedésnél kiderül

kaptál választ...