Kinn a prérin átdobott engem is.
Sokkal jobban paráztam viszont attól, hogy majd szépen eltalál valami faág, vagy ne adj isten kidől egy fa a fasorból.. De gyorsan hazaértem, húztam neki. Szerencsére olyan faszás a lámpa meg az üléspozíció hogy érzésre legalább 30%kal hosszabb utat látok be éjszaka mint a GS-sel. Ha nagy kresz tábla van az út szélén, a refi sok is, mert megvakulok a visszeverődő fénytől
Értéktől függ.Ilyen 20-25eres dolgokért nem kell.Jött már kamera 35e-ért az sem.
Két-3 hét és ittvan a telópár az drágább lesz majd kiderül.
Most még hajózik lengyeleország felé.Majd onnan ide.
eddig egyikre sem, beírták, hogy gift, ami még talán vámmentes (volt kína, usa is)? de mindenesetre nem fizettettek velem vámot. még arra sem, amit cégtől usaból rendeltem.
Párásabb a levegő..ilyenkor érezhetően jobban megy! Anno (egy messzi messzi galaxisban...jahh ez nem az..) Tehát jó régen amikor még Babettával..meg "Szinyóval"..Rigával kergettük a libákat a napsütötte aszfalton...és csámborgásunk közepette valami hűvösebb..párásabb szakaszhoz értünk a vasak szinte megtáltosodtak. A hidegebb,párásabb időben az öngyulladás is később következik be..és a levegő keveréke is több oxigént tartalmaz....nekünk ezzel magyarázták.. Egyébként meg tök mindegy mitől..de valóban jobban hasítanak a motorok..
mentQ és te kaptál valamelyikre vámot? Én eddig csak Kínából rendeltem, azoknál nem is nagyon féltem ettől , de most jutott eszembe hogy itt előfordultam
Nekem még mindig a pöc röff hangzás jön be a legjobban.
Még az amerikai Harley klubokban is motorhang utánoznak, ez ennél a klasszikus motornál az angol krumpli szóra jön ki a legjobban: potato : fonetikusan jó ritmusban po- TÉ-to po-TÉ-to po-TÉ-to po-TÉ-to, mondogatják. Ez így jó társaságban egy kicsit belőve pszichedelikus hangulatban nem is lehet olyan rossz.
Egy egészséges GS-hangot mivel lehetne a legjobban utánozni?
Más: a motorom kedveli ezeket a hőmérsékleteket, mostanában nagyon megy! Ti is tapasztaltok hasonlót, vagy csak az enyém viselkedik így.
"A Doki soha nem hallja azt a mondatot,hogy "fiam..miért kell mindent kétszer mondanom?"..mert már eleve... az évek alatt megszokott és rutinossá vált gyakorlat szerint..simán kihagyja belőle azt, ami nem érdekli... vagyis az egészet"
Ugye így értetted?
Sokkal jobban paráztam viszont attól, hogy majd szépen eltalál valami faág, vagy ne adj isten kidől egy fa a fasorból.. De gyorsan hazaértem, húztam neki. Szerencsére olyan faszás a lámpa meg az üléspozíció hogy érzésre legalább 30%kal hosszabb utat látok be éjszaka mint a GS-sel. Ha nagy kresz tábla van az út szélén, a refi sok is, mert megvakulok a visszeverődő fénytől